mtsw466 06.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam mam pytanie jak giąć płyty GK. Wiem że oczywiście na mokro ale jak? Moczyć czy może zraszać spryskiwaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 06.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a dalo by rade dokladniej opisac jaki promien chcesz uzyskac ? bo ja nie uzywalem wody i plyta tez sie zgiela postawilem kolo szablonu i sama sie po trzeh dniach zgiela nie spieszylo mi sie z tym elementem to mozna bylo poczekac a w tym czasie robic co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widmoboy 07.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ale ile taka płyta się ugnie? Można naciąć płytę w kilku miejscach i zrobić łuk. Ładnie ,równo zaszpachlować i śladu nie będzie. Łączenia nie pękają, sprawdzona technologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.02.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 to co ja robilem tak sprawdzona nie pekaja sama sie ugina pod wlasnym ciezarem oparta o sciane nizej szablon blokujacy zeby nie poleciala dalej i jak doszla do niego to ja zamontowalem obok stal pasek szerokosci 25cm i bez szablonu tez sie zgiol tylko szybciej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 08.02.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja użyłbym riflexa i nie kombinowqł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale ile taka płyta się ugnie? Można naciąć płytę w kilku miejscach i zrobić łuk. Ładnie ,równo zaszpachlować i śladu nie będzie. Łączenia nie pękają, sprawdzona technologia. Też tak robiłem. Nacięcia od strony wypukłej. Ich gęstość zależna od promienia. Na mokro wygina się o wiele szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts