monia77 06.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Co sądziecie o drzwiach zewnętrznych drewnianych Porta Gdynia lub CAL. Stoimy przed wyborem drzwi zewnętrznych i skupiamy się na tych dwóch firmach. Czekamy na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro1973 06.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witaj ja kupiłem w CAL i teraz żałuje proces rozpatrywania reklamacji w tej firmie poprostu żenujący, kupiłem drzwi CAL 200, po montazu w świetle dziennym okazało sie ze drzwi maja jakieś wżery niedoszlifowania z przodu i tyłu drzwi, zareklamowałem i przyjechał jakiś facet z CALA powiedział że rzeczywiscie ich błąd porobił fotki i pojechał powiedział ze sie odezwie, i sie odezwał. W pismie stwierdzili że to naturalna struktura drewna i ze odmawiają uznania reklamacji i jak chce moge ich pozwac do sądu.Jestem ze Szczecina więc nie w smak mi było jezdzic do SUWAŁK na rozprawy sądowe więc odpuściłem , ale powiem szczerze że podejscie do klienta, poniżej jakiekolwiek krytyki, nadmieniam że przedstawiciel CALA w Szczecnie który sprzedał mi te drzwi stwierdził żę rzeczywiscie drzi są felerne i zebym reklamował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts