Slawek 23.04.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 WITAM was bardzo wasz prosze aby ktoś z Was był taki uprzejmy i napisał mi krok po kroku jaki jest proces gipsowania pisze pracekoncową w szkole i potrzebna mi jest to (dobrze by było aby w tym były napisane wszystkie narzędzia które są potrzebne ). Bardzo wasz prosze byłbym bardzo wdzięczny Mój E-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 23.04.2002 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2002 lub nawet jakby ktoś wiedział gdzie znajde obrzerny opis tego bo zdaje sobie sprawe z tego że tego jest dużo (w internecie lub w jakimś czasopiśmie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.04.2002 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 Ale o jakie gipsowanie Ci chodzi?Gipsowanie przewodow elektr.Szpachlowanie gladzia szpachlowaCzy jeszcze cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 24.04.2002 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2002 chodzi mi o wykonywanie gładzi gipsowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.04.2002 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Jesli jestes z Krakowa to przejdz sie na Klimeckiego na Targi Budowlane. Znajdziesz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 25.04.2002 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2002 Właśnie tam jutro jade . Zobacze czy tam coś znajde ale i tak THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts