Fotxxxsi 07.02.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam wszystkich forumowiczów, chciałam się zapytać czy fotografie na glazurze w łazienkach mogłyby być dobrym pomysłem? Osobiście spotkałam się z takimi projektami i muszę przyznać, że wygląda to bardzo oryginalnie i atrakcyjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 naprawdę?? a spotkałaś się w swojej firmie, tak?? przypadkiem?? to chyba powinni Cię zwolnić, jak ty ze swoim produktem przypadkowo się spotykasz... może też powinni Cię podszkolić w tej firmie z zakresu bardziej subtelnego przemycania reklam na forum tudzież nietraktowania forumowiczów jak głąbów i idiotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 edde, no jak ci sie udało przejrzeć tego osobnika Przecież nick taki niepozorny i pytanie takie niewinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chulada 07.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Zajrzałam na Twoją stronę. Jeśli ktoś ma fajny pomysł na wykorzystanie tej techniki na płytkach to super. Pomysł jest tu najważniejszy. Z produktów prezentowanych na stronie podobają mi się numerki na domy - bardzo ładne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 09.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts