Joasia Jasia 21.01.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Z mchu i paproci. Kilka stron o zmaganiach Teski z materią budowlaną i tzw. czynnikiem ludzkim. Bardzo ładnie napisane, nie baśniowo tylko "samo życie" (samo mięsko). Mam nadzieję, ze zobliguje to Teskę do uzupełnienia dziennika Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.01.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Przylaczam sie do gratulacji dla Teski Przeczytalam artykul wczoraj jednym tchem Teska - gratulacje i wyrazy podziwu za odwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.01.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Teska - zuch kobita !!! Taka to potrafi zbudować przystań, ba nawet port cały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.01.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Pierwsze co przeczytałam to właśnie artykuł o Tesce. Że to "baba z jajami" wiedziałam już wcześniej po przeczytaniu jej dziennika. Gratuluję Teska wytrwałości i cierpliwości!!! P.S. Zauważyliście, że wszystkie zdjęcia, nie tylko z ostatniego numeru, robione są pod słońce i fotogrfowani mrużą oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.01.2004 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 magi - zdradzę sekret. Gdy redakcja pracowała w terenie, świeciło ostro słoneczko, dlatego okolice Szczecina namarszczają się do zdjęć Widać to w tym i poprzednim numerze. Mój Jasiu wygląda jak pomarszczone jabłuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Ach ta nasza dzielna Teska. Joasiu a kiedy to pan redaktor po Szczecinie buszowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.01.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Też wczoraj przeczytałam artykuł o Tesce. Tesko - mam nadzieję, że już teraz wszystkie prace pójdą jak po maśle i nie będziecie mieli już żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.01.2004 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 S.P. - dokładnie 25.09.2003. Wpierw zawiozłam Pana redaktora z dworca do Teski. Wyspowiadał ich dokładnie. Potem Teska i Piotr przywieźli PR do nas. Zostaliśmy wyspowiadani i odwieźliśmy PR w następne miejsce Chyba tak jeździ do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.01.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Ojej Joasiu, toż on już zgłodniał strasznie jak tak cały czas jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.01.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 S.P. Chyba jednak nie ..... Z pewnością wszędzie obowiązywała staropolska zasada gościnności Z Waszych postów (potwierdzonych artykułami w Muratorze) wynika, że PR zaczął objazd od północno-zachodnich rubieży RP a skończy ..... prawdopodobnie w okolicach Ustrzyk Górnych. Buduje tam ktoś z Forumowiczów? P.s Przy okazji być może w ten sposób "weryfikowana" jest zapowiadana od kilkunastu miesięcy "Mapa Forumowiczów" http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4991&start=0 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 dzieki wszytkim za dobre słówko u mnie trwa wykonczeniówka....co Wam bede pisała....w ciagu 3 dni mój spokojny małzonek wygnał jednych kafelkarzy a najął nastepnych....hihih i zeby było smiesznie wyjechał do pracy...od dzisiaj Panowie robia..znaczy poprawiaja co spiern.....poprzedni a ja znowu sama Dziennik powoli uzupełnie...oj działo sie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 22.01.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Teska bardzo gratuluję!Kobiety jak widać też potrafią budować a przynajmiej wszystkiego dopilnować. Tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 22.01.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 No proszę, czytając dziennik Teski nie przypuszczałam, że to takie łagodne, jasnowłose i pewno niebieskookie, dziewczę. A tu -jak słusznie napisała Magi - "baba z jajami"!!! To dopiero musi być zaskoczenie dla ekip Tesko, czy Twój mąż na pewno wie, że ma skarb w domu? Jak chcesz, to zbierzemy listę z podpisami forumowiczów, poświadczając ten fakt, że jestes wielka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2004 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Luśka niom...dziewczę, zielonookie chłopik wie mam nadzieję... dzięki i do zobaczenia w Wawie...( będziesz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska jeszcze raz gratulacje, artykuł przeczytałam podziwiam jak wszyscy i życzę aby wykończeniówka szła jak z płatka bo przygod masz już dość. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.01.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Przeczytałem. Chylę czoła, bo jestem dopiero na starcie. Oby tak dalej. Nurni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.01.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Teska, dopiero dzisiaj miałem chwilę by przeczytać noszony kilka dni w torbie nowy nr Muratora. Gratulacje. Przypuszczam jednak, że rzeczywistość była jeszcze "ciekawsza". Tym wieksze uznanie dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Tomek niestety masz rację...rzeczywistosc była gorsza....ale co tam..do przodu ...i zaraz koniec bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.02.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Tesca z twoim samozaparciem cały czas do przodu. Nie jeden facet mógłby się od ciebie uczyć. (w tym ja też). Njaważniejsze, że coraz bliżej do tego własnego, wymarzonego domku. Pozdrowienia Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 kochani.....puk puk coby nie zapeszyc_______ mam ekstra kafelkarzy, hydraulków itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts