Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nr 2/2004 - cd dalszy znajomych z forum:)

Recommended Posts

Pierwsze co przeczytałam to właśnie artykuł o Tesce. Że to "baba z jajami" :wink: wiedziałam już wcześniej po przeczytaniu jej dziennika.

Gratuluję Teska wytrwałości i cierpliwości!!!

:D

P.S.

Zauważyliście, że wszystkie zdjęcia, nie tylko z ostatniego numeru, robione są pod słońce i fotogrfowani mrużą oczy.

S.P. Chyba jednak nie ..... Z pewnością wszędzie obowiązywała staropolska zasada gościnności :wink:

Z Waszych postów (potwierdzonych artykułami w Muratorze) wynika, że PR zaczął objazd od północno-zachodnich rubieży RP a skończy ..... prawdopodobnie w okolicach Ustrzyk Górnych. Buduje tam ktoś z Forumowiczów?

P.s Przy okazji być może w ten sposób "weryfikowana" jest zapowiadana od kilkunastu miesięcy "Mapa Forumowiczów" :p

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4991&start=0

Pozdrawiam

dzieki wszytkim za dobre słówko :oops:

u mnie trwa wykonczeniówka....co Wam bede pisała....w ciagu 3 dni mój spokojny małzonek wygnał jednych kafelkarzy a najął nastepnych....hihih i zeby było smiesznie wyjechał do pracy...od dzisiaj Panowie robia..znaczy poprawiaja co spiern.....poprzedni a ja znowu sama :oops:

Dziennik powoli uzupełnie...oj działo sie działo... :)

No proszę, czytając dziennik Teski nie przypuszczałam, że to takie łagodne, jasnowłose i pewno niebieskookie, dziewczę. A tu -jak słusznie napisała Magi - "baba z jajami"!!! To dopiero musi być zaskoczenie dla ekip :o Tesko, czy Twój mąż na pewno wie, że ma skarb w domu? Jak chcesz, to zbierzemy listę z podpisami forumowiczów, poświadczając ten fakt, że jestes wielka!!!

Teska, dopiero dzisiaj miałem chwilę by przeczytać noszony kilka dni w torbie nowy nr Muratora.

Gratulacje. Przypuszczam jednak, że rzeczywistość była jeszcze "ciekawsza". Tym wieksze uznanie dla Ciebie.

• 2 weeks później...