lilka.w 07.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Mam wątpliwośc- na dole mamy miec jasny parkiet (jesion lub dąb),na górze ciemniejszy (merbau), jakie powinny byc schody wiodące na piętro - chodzi o kolor drewna? Ja uważam,ze takie jak podłoga na dole,bo widac je z salonu.Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 U mnie właśnie jest tak. KOntynuacja drewna z salonu na schodach. ALe musu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 09.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 też mi się wydaję, że powinny być zgrane z salonem. "góra" jest oddzielną strefą więc to nie powinno przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 09.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja tak mam. schody takie jak podłoga na dole, czyli ciemne, a na górze jasna podłoga. odwrotnie jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Na dole mam merbau, schody merbau, na piętrze jesion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kraszewska 09.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja mam ciemną podłogę w salonie(niestety na razie tylko panele) i schody na poddasze też ciemne(jasnych jakoś nie mogłam sobie wyobrazić).Dodam,że schody są z jesionu bejcowanego na brąz. Jestem b. zadowolona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts