Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość Gosc

mimo istnienia takich miejsc jak Bartycka czy Klobucka , nie mam gdzie kupic gresu. Niestety nie udalo mi sie jeszcze nic wybrac ... Chcialabym nabyc gres w rozmiarze 30x60 w kolorze bezu, lekko imitujacy marmur i wcale nie ma tego tak duzo jakby sie wydawalo.. Licze na Wasza pomoc ... Gdzie, oprocz wyzej wymienionych miejsc w Warszawie z pewnoscia nabede taki gres?

PS: wszystkie DIY`e warszawskie tez juz zaliczylam ...

pzdr.

M

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Gosc
  Szpulka napisał:
Softbud na wylotówce na Gdańsk (Łomianki). Znajomi kupili płytki kremowe, jasne lekko rozmazane (może jak marmur :wink: ) rozmiaru dkładnie nie znam ale na oko takie proporcje, raczej matowy chyba to gres bo w przekroju taki sam jak powierzchnia. Mnie się podoba :D

Wielkie dzieki, chyba wlasnie o cos takiego mi chodzi ....

Gość Do Szpulki
  Gosc napisał:
  Szpulka napisał:
Softbud na wylotówce na Gdańsk (Łomianki). Znajomi kupili płytki kremowe, jasne lekko rozmazane (może jak marmur :wink: ) rozmiaru dkładnie nie znam ale na oko takie proporcje, raczej matowy chyba to gres bo w przekroju taki sam jak powierzchnia. Mnie się podoba :D

Wielkie dzieki, chyba wlasnie o cos takiego mi chodzi ....

A nie wiesz /wiecie gdzie dokladnie jest ten Sotfbud i w jakich godzinach funkcjonuje? Jestem skazana na odwiedzanie takich miejsc jedynie w soboty ewentualnie wieczorami po 20-ste, jesli jest otwarte ....

Softbud w Łomiankach jest dokładnie na skrzyżowaniu Kolejowej i Wiślanej. Jak wyjedziesz z Warszawy przedłużeniem wisłostrady na północ to jest to na drugich światłach od granic miasta. W soboty przed południem działa na pewno bo i ja tylko wtedy tam bywam. Chyba widziałam też drugi softbud na trasie na Pruszków, ale nawet nie wiem czy to to samo.

Gość m

... no i bylam w Genbudzie na Modlinskiej, ledwo co zdazylam , maja do 19:00 i co? i wyobrazcie sobie, ze nie maja wogole gresu o wymiarze 30x60 . Niemniej jednak ciesze sie, ze tam pojechalam bo juz wiem zeby Genbud na Modlinskiej omijac ....

Pozdrawiam i dalej czekam na propozycje ...

• 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...