e-mól 08.02.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Siemens takie robi, specjalna seria.A czy innych nie można tak zamontować? Bo tam mi tłumaczą że jest dostosowana, ale na czym to dostosowanie technicznie polega, to powiedzieć nie potrafią, pewnie pic na wodę. Ktoś się orientuje w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 08.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mamy Teka'ę; brzeg płyty jest sfazowany na całym obwodzie płyty -> płyta nie ma jednej płaszczyzny -> nie da się zlicować całą powierzchnią z blatem. Trzeba szukać płyty która nie ma fazowanych krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.02.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No właśnie o to chodzi, że bywają płyty bez fazy i ramki, ale tylko siemens ma takie info że płyty są dostosowane to takiej zabudowy, czy te nie siemensowskie będą różniły się budową, wzmocnieniami, no sama nie wiem czym, co wykluczy taka zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 08.02.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dowolna płyta bez szlifu i ramki będzie się nadawać, nie ma znaczenia producent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Odkopałam wątek bo właśnie mam problem z płytą . Bardzo mi się spodobała zlicowana na zero z blatem ale ..... No właśnie nie mam pojęcia jak taka płyta wygląda , tzn wiem że nie ma mieć ramek i szlifu ale czy to jest taka płyta jak ta na zdjęciu ? Czy to tak ma wyglądać ? http://www.mediamarkt.pl/przepis-na-idealna-kuchnie,b-468 Jeśli tak, to wtedy jak to jest, wpuszcza się to minimalnie w kamień ? Może możecie polecić jakąś czarną płytę indukcyjną właśnie nadającą się do zrobienia na równo z blatem i jeszcze żeby była nie jakaś mega droga Funkcje raczej nieskomplikowane , bardziej prosta bo ja i tak używam tylko podstawowych funkcji . Wzięła bym tą płytę co mam teraz bo jestem zadowolona ale ona ma taki szlif właśnie ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 11.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja kupiłam taką płytę ze Smega ale będzie się montować za parę tygodni dopiero więc co do wyglądu brzegu to nie pomogę. Płyty takie ma na pewno AEG Electrolux, Bosch i Siemens. No i wspomniany Smeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 No to już swoją mam zamontowaną Zdecydowaliśmy się na Boscha i faktycznie każda z równym bokiem bez ramki i szlifu się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts