Lataren 08.02.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witajcie mam pytanko otóż zostalo mi ok 4 litrów farby zewnętrznej i teraz biorę sie za malowanie pokokju - chciałbym te farbe rozcienczyć - farbę na zewnątrz _ i użyć jako podkład a potem pomalować normalną farbą dlatego potrzebuję porady czy tak mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaZgr 08.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Maluj normalnie zewnetrzna na kolor w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witajcie mam pytanko otóż zostalo mi ok 4 litrów farby zewnętrznej i teraz biorę sie za malowanie pokokju - chciałbym te farbe rozcienczyć - farbę na zewnątrz _ i użyć jako podkład a potem pomalować normalną farbą dlatego potrzebuję porady czy tak mozna. nie, absolutnie nie! Dobra farba elewacyjna zawiera spora dawke środków biobójczych powłokowych które zapobiegają rozwojowi głonów i mchów na elewacji. Absolutnie nie mozna jej stosować do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts