kokos1 08.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich!Piszę ten post aby ostrzec wszystkich którzy planują zakupić dachówkę firmy Ruupceramika w moim przypadku jest to RUBIN 13V kolor Kasztan co może ich spotkać. A mianowicie na wystawce została mi pokazana i (kupiłem 1 szt aby dobrać sobie rynny,kolor blachy na obróbki) w punkcie sprzedaży piękna dachówka a po zamówieniu i zapłacie dostarczona wadliwa tzn.angoba z odpryskami (złożyłem reklamację -odrzucona według normy PN EN 1304:2007 załącznik B wynika to ze specyficznych metod procesu produkcji dachówek ceramicznych i nie wpływają na wymagania jakościowe.Reasumując nie wiem czy jest to polityka firmy Ruupceramika że na wystawkę towar piękny a do klienta z wadami (a co niech sie martwi i szuka pomocy jak zapłaci za towar ) ważne ze zapłacił bo przecież nie dostaniesz towaru jak nie zapłacisz i tu koło sie zamyka..Mam prośbę może ktoś miał podobny przypadek i może coś poradzić.Dachówka na paletach nie położona i nie wiem co robić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtsw466 08.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Prowokujesz czy co??? Nie pracujesz czasem w konkurencji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokos1 11.02.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie prowokuje!NIESTETY jestem klientem nabitym w butelkę.Moge poprzeć to zdjęciami.Tylko nie wiem jak je zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 11.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Zobacz tutaj:http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-mial-problemy-z-jakoscia-dachowki-rupp-ceramika,t10014.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 11.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Reasumując nie wiem czy jest to polityka firmy Ruupceramika że na wystawkę towar piękny a do klienta z wadami Zna ktoś firmę, która robi odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Birkut 29.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam wszystkich!Planujemy zakupić dachówkę ceramiczna brass rubin13v czrny brylant.Czy ktoś wie coś o tej dachówce? Proszę o jakiekolwiek opinie.Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crisiano 29.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 mam rubin 13v czarny blyszczacy, nie mam zadnych uwag, zadnych odpryskow, niedorobek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts