jarett 08.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Domek taki: link do projektu. 127m2 użytkowej, 170całkowitej. Parter z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Budowa pod Wrocławiem. Wykonawca generalny życzy sobie za niego w stanie developerskim 350 tys. zł. Cena za całość: materiały, robocizna, maszyny - mnie nic nie interesuje (tzn bynajmniej nie zamierzam zostawiać go samego . Cena zawiera prawie wszystko do momentu wykończenia wnętrz m.in.: - szambo, - fundamenty i ściany (Solbet 24cm+15cm styro), ściany działowe, poddasze - dach (Roben) z 4 oknami połaciowymi - wszystkie instalacje (w tym kondensat Vaillant, grzejniki 25m2 podłogówki), - strop (monolityczny), - okna (standardowe, PCV, okleina dąb, wszystkie z roletami i parapetami) - bramę garażową, drzwi zewnętrzne - wylewki, tynki na zewnątrz i w środku, Cena NIE zawiera: - kominka - schodów - balustrady wokół tarasu (na garażu) - tarasu ogrodowego i "obejścia" (podjazdy, ogrodzenia) - kierownika budowy - wykończenia wnętrz (panele, płytki, drzwi wewnętrzne itp.) Dodam, że to wykonawca, którego bez obaw wezmę. Widziałem 3 jego budowy i o dwóch kolejnych słyszałem. Wszędzie czysto, porządnie, terminowo. Inwestorzy zadowoleni. Co myślicie o tej cenie - chyba jest ok? co?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaba 08.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 jezeli tyni zewnetrzne to i ocieplenie ? jezeli tynki wewnetrzne to i k.g. i ocieplenie welna? jezeli powyzsze sie zgadza to cena jest ok.to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 08.02.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 tak, zgadza się. wykonanie+ocieplenie+pełne wykończenie sciancena mysle ze jest jeszcze do małej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 08.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 looknij http://www.z500.pl/pliki/127/kosztorysy/z127_szacunkowy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 08.02.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 taaak... cena bardzo zbliżonatylko ze tu jest wycena z blachodachówką, terrivąz województwa podlaskiego, bez szamba, bez roletale za to z białym montażem, kafelkami i malowaniem... ...hmmm chyba powinienem wnioskować, że moja cena jest po prostu dobra...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts