klimek1974 09.02.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam!!!Jestem w trybie załatwiania dokumentów na budowe domku. Mam Wypis i Wyrys działki i wszystkie warunki przyłącza mediów. Jaki jest teraz nastepny krok? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Projekt budowlany domu i projekt zagospodarowaniadziałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 15.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zlecenie geodecie zrobienie mapy do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voytas80 05.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ale zaczni już przegladać gazety z projektami chyba że juz coś Ci sie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgajotka 02.05.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam!!! Jestem w trybie załatwiania dokumentów na budowe domku. Mam Wypis i Wyrys działki i wszystkie warunki przyłącza mediów. Jaki jest teraz nastepny krok? Z góry dzięki 1. musisz wybrać i kupić projekt domu 2. zgłosić się do architekta w celu adaptacji projektu na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts