carla5 17.05.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 17 Maja 2011 przez carla5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 17.05.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 (edytowane) jak zwykle wyskakuje problem z dodawaniem zdjęć a więc relacje zdam wieczorem:) Pozdrawiam Internet się przestraszył i zaczął współpracować Na pierwszym zdjęciu jest fragment elektryki,dalej ogrzewanie podłogowe- zrobiliśmy tylko przy wejściu i w łazienkach Ostatnie zdjęcie jest naaaajbardziej aktualne- wczoraj skończyliśmy zabudowywać kominek. Zmieniliśmy trochę projekt nie będzie taki jak na wizualizacji ( miał być na całości pisakowiec) gdyż chyba byłoby to mało praktyczne Edytowane 17 Maja 2011 przez carla5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 17.05.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 zabudowa kominka ma być cała biała wokół wkładu będzie ramka z kamienia tylko jak zwykle jest problem co wybrać ale nie jest źle mamy 3 faworytów.... uffff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 17.05.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Zamówiliśmy parapety- na szczęście nie ma ich dużo bo ceny są kosmiczne A drugie zdjęcie to kotłownia, czekamy na hydraulików będą instalować piec. Płytki są już ułożone w całym pomieszczeniu ale nie mam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 O widzę, że postępy są. To dobrze . Mi też się te trzy rodzaje kamienia podobają i pewnie też byłby problem w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.05.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Projekt bardzo fajny, a wizualizacja to prawdziwa bomba! Bardzo lubię takie klimaty, więc jeśli będziecie się jej trzymali to efekt murowany. U nas niestety w okolicy same tradycyjne domy i na żadne udziwnienia nie chcieli się w gminie zgodzić. Przynajmniej dach udało się przeforsować i będzie grafitowy z blachy na rąbek jak u Ciebie. Jesteście zadowoleni z tej blachy? Wiem, że cały problem polega na odpowiedniej obróbce i dobrym dekarzu. Co to za kominek? Też planujemy narożny, ale z płaszczem wodnym. Będę podglądać. Pozdrawiam. Edytowane 4 Czerwca 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza.kos 06.06.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Bardzo fajny projekt, wygląda ciekawie i nowocześnie, życzę powodzenia i będę od czasu do czasu zaglądać. Życzę powodzenia w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 18.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Piękny domek Moje klimaty ... I prawie widzę moją działkę 15x50 Na razie jesteśmy na etapie koncepcji domku i wałkujemy piętrowy ok.150m2 z płaskim dachem Zobaczymy co z tego wyjdzie naszej pani Arch... Pozdrawiam i podglądać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Puk,puk! Gospodyni zapomniała o swoim wątku. Pewnie już w domku dużo zrobione. Przydałyby się jakieś zdjęcia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts