retrofood 10.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Retro, albo jakaś baba Ci nadepnęła na ogonek. Albo to już skrzeczenie tetrycze. Albo dzień z serii"wypił za dużo lub zjadł za mało" Albo nie ma Cie kto przytulić. Masz pretensje, ze tłumaczę z polskiego na nasze? Kobiety lubią zmiany i choć mówią, że wszystkie te zmiany są dla ich dobrego samopoczucia to jednak jak mężczyzna ... a może źle tłumaczę? ja tam do dziś tak źle o kobietach nie myślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 10.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hm... zaraz dojdzie do masowej nadinterpretacji moich słów choć intencje miałam dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hm... zaraz dojdzie do masowej nadinterpretacji moich słów choć intencje miałam dobre:) no... i pewnie znowu na mnie zechcesz zwalić winę... jak kobieta zresztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 10.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Stanowczo protestuję na nikogo winy absolutnie nie chcę zwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 10.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Winę za wszystko bierze na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 10.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No moze nie za wszystko ale za swoje grzeszki i występki Od czasu do czasu i ja daję się ponieść i włosy pomaluję. I cieszy mnie jak mój ślubny zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A ja lubię malować sobie włosy, pazury, oczy i co tam jeszcze... No lubię i nawet nie potrafię powiedzieć dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No dobra, to w temaciepopatrzcie na młodzież (niefarbowaną jeszcze)ile jest tam prawdziwych niefarbowanych złotych blondynek czy hebanowych czarnulek? 1%? Reszta jest szaro - mysia. jena bardziej szara inna bardziej mysia ale w sumie podobne. I w większości szaro-zielone oczy, już niebieskie to rarytas to właśnie te geny. Wymieszane!Po tylu wiekach bez jakiś znaczących wpływów etnicznych jesteśmy bezbarwną mieszanką kolorów I jak tu się nie malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No dobra, to w temacie popatrzcie na młodzież (niefarbowaną jeszcze) ile jest tam prawdziwych niefarbowanych złotych blondynek czy hebanowych czarnulek? 1%? Reszta jest szaro - mysia. jena bardziej szara inna bardziej mysia ale w sumie podobne. I w większości szaro-zielone oczy, już niebieskie to rarytas to właśnie te geny. Wymieszane! Po tylu wiekach bez jakiś znaczących wpływów etnicznych jesteśmy bezbarwną mieszanką kolorów I jak tu się nie malować? Normalnie. Ja się nie maluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Po tylu wiekach bez jakiś znaczących wpływów etnicznych jesteśmy bezbarwną mieszanką kolorów I jak tu się nie malować? Czyli trza by znowu jacyś mongołowie lub inne wikingi ... najechali i .....gwałcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 10.02.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czyli trza by znowu jacyś mongołowie lub inne wikingi ... najechali i .....gwałcili [list=] marzyciel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.02.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bardzo często jestem na basenie - i powiem szczerze, że po kobietach widać kto ma faceta ciepłolubnego ( konesera fiuter ) ... eeeeeee tam, jak nie ma co lubi, to lubi co ma ..... (facet oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 jednak jak mężczyzna (a w dodatku swój;) zauważy i pochwali to aż serce rośnie jeszcze bardziej jak obcy zauważy i pochwali a swój nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.02.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Reszta jest szaro - mysia. jena bardziej szara inna bardziej mysia ale w sumie podobne. I w większości szaro-zielone oczy, już niebieskie to rarytas to właśnie te geny. Wymieszane! Po tylu wiekach bez jakiś znaczących wpływów etnicznych jesteśmy bezbarwną mieszanką kolorów czyli szarą masą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bardzo często jestem na basenie - i powiem szczerze, że po kobietach widać kto ma faceta ciepłolubnego ( konesera fiuter ) ... eeeeeee tam, jak nie ma co lubi, to lubi co ma ..... (facet oczywiście) Pewnie! Takie wyłysiałe, to sie wydają... młodsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 10.02.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a to dopiero !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No, ja bym na Waszym miejscu nawet nie próbowała zrozumieć kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No, ja bym na Waszym miejscu nawet nie próbowała zrozumieć kobiety. słusznie, nawet Pan Bóg się poddał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 11.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie ważne dlaczego, ważne dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 11.02.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No, ja bym na Waszym miejscu nawet nie próbowała zrozumieć kobiety. próbować to nie, ale powiedzieć że się rozumie, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts