racer 09.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mam zagwozdkę od jakiegoś czasu- jakieś 8/10 znajomych mi kobiet ma pomalowane włosy! Nie wiem o co w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Bo lubią sobie coś w życiu zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.02.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Niektóre zmieniają mężów dla "odmiany". To nie prawdziwy powód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mimo wszystko kolor włosów łatwiej zmienić niż męża. I taniej wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mimo wszystko kolor włosów łatwiej zmienić niż męża. I taniej wychodzi. szczególnie jak w domu już wszystko pomalowane, a malować się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mimo wszystko kolor włosów łatwiej zmienić niż męża. I taniej wychodzi. szczególnie jak w domu już wszystko pomalowane, a malować się chce... Ojjjj Retro! Ty się tu po łobcych wewontkach nie opierdzielaj, jeno leć pisać!! Przeca musisz Prezesa &Co. przekonać, że jesteś debeściak!! Edtytowałam: Ja tyż farbuję... Siwe siem pokazujom, a ja jeszcze przeca taaaka młooodaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 09.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A dlaczego, dodatkowo, jak mają proste włosy, to je zakręcają, a jak mają kręcone, to je prostują? Moja żona ma piękne kręcone włosy (mówiłem jej o tym często ), a co drugi dzień stoi przed lustrem i je prostuje, a poza tym farbuje na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 , a co drugi dzień stoi przed lustrem i je prostuje, a poza tym farbuje na czarno. Bo czarne wyszczupla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.02.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja za mlodych lat kilka razy sobie utlenilem w imie buntu. Spotkala mnie za to zasluzona kara. Teraz wlosy na glowie to tak jak w dramacie Mrozka... emigranci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A dlaczego, dodatkowo, jak mają proste włosy, to je zakręcają, a jak mają kręcone, to je prostują? Moja żona ma piękne kręcone włosy (mówiłem jej o tym często ), a co drugi dzień stoi przed lustrem i je prostuje, a poza tym farbuje na czarno. a na głowie tyż ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mam zagwozdkę od jakiegoś czasu- jakieś 8/10 znajomych mi kobiet ma pomalowane włosy! Nie wiem o co w tym chodzi. A to trzeba od razu jakąś filozofię dorabiać do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.02.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Daleki jestem od filozofii. Zastanawiają mnie pobudki skąd to całe ukrywanie jakości genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mam zagwozdkę od jakiegoś czasu- jakieś 8/10 znajomych mi kobiet ma pomalowane włosy! Nie wiem o co w tym chodzi. W Castoramie promocja na Dekoral była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.02.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Daleki jestem od filozofii. Zastanawiają mnie pobudki skąd to całe ukrywanie jakości genów A co Ty pierniczysz? genów do tego nie mieszaj ....... kobiety lubią zmiany .... i lubią fajnie wyglądać .... ja do tego wszystkiego lubię sie wyróżniać z tłumu ... uwielbiam pasemka czerwone , różowe ... nastepne będą niebieskie p.s. tak samo z paznokciami .... bo kobiety lubią fajnie wyglądać bo wtedy lepiej sie czują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 09.02.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a na głowie tyż ???? Tyż !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 09.02.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja do tego wszystkiego lubię sie wyróżniać z tłumu ... To moze glowe na zero a twarz pasta do butow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja do tego wszystkiego lubię sie wyróżniać z tłumu ... To moze glowe na zero a twarz pasta do butow? rozważę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 malujom się i włosy malujom i paznokcie malujom i nogi malujom (nie wiem co jeszcze malujom ) bo majom brzydkie a jak majom ładne to i tak im się nie podoba i kcom jeszcze ładniejsze a jak nie kcom to zazdoszczom tym pomalowanym że majom pomalowane i też malujom przepraszam ale mnie głupawka złapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.02.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak sie nie umaluję, to się czuję tak jakoś bezpłciowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A niech tam!Nie taka kobieta straszna, jak się umaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts