mandaryna131313 09.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam ja mam pytanie do wszystkich ktorzy sa juz po mantowaniu drzwi wewnetrznych ,a mianowicie kiedy je najlepiej montowac po malowaniu i plytkach czy przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 09.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak bardziej odpowiada, ja wstawiałem po malowaniu, oczywiście otwory musisz mieć dopasowane do rozmiarów drzwi, na koniec są listwy maskujące ktore powinny zakryć ew niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 09.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witam ja mam pytanie do wszystkich ktorzy sa juz po mantowaniu drzwi wewnetrznych ,a mianowicie kiedy je najlepiej montowac po malowaniu i plytkach czy przed? Wszystko zależy od tego czy na ościeżnicach regulowanych czy zwykłych. Na regulowanych montuj po pełnym wykończeniu, przyciśnij majstrów żeby na krawędziach otworów drzwiowych były zachowane maksymalnie piony i grubości ścian, unikniesz ewentualnych drobnych obróbek po montażu. Jeśli na prostych ościeżnicach to montuj przed wykończeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts