dorben 25.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ania, bardzo się cieszę razem z Tobą i gratuluję sprawnej przeprowadzki!! Mimo wielu trudności tak pięknie Wam wszystko wyszło i tak sprawnie!! A propo tych trudności - okazało się , ze wspaniali panowie tynkarze i u mnie dali d...py - dziś odpadł nam z sufitu 1,5 metrowy kawał tynku-taka bomba z opóźnionym zapłonem!! Cóż, liczę ze skoro u Ciebie poprawili na dobrze to i u nas poprawią... Pewnie jesteście zabiegani, ale jak znajdziesz chwilkę koniecznie wstaw fotki za dnia!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.08.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 u mnie jak poprawili to niestety nie wygląda to dobrze, ugadaliśmy się jakiś tydzień temu że odda część pieniędzy ale jak na razie ciągle robi nas w chu..., miały być w zeszłym tygodniu, później w środę a pieniędzy nadal nie widać...zjedli mi bardzo dużo nerwów a sprawa się u mnie nie zakończyła....przykro mi że u ciebie też są problemy... mam nadzieję, że wykaże się odrobiną honoru i odda pieniądze tak jak obiecał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 28.08.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Gratulacje, pieknie jest!!! dziękuję robi się coraz piękniej...w 2 dni po pracy ułożyliśmy panele (do 3.00 w nocy, ale daliśmy radę) dzisiaj byliśmy w IKei po drobiazgi, przywiozłam mój fotel bujany, położyłam nowe poduchy i super się komponuję kolo jeszcze nieobudowanego, ale już stojącego na swoim miejscu kominka:) wczoraj już mieliśmy pierwszą imprezę już nie na budowie a w domu:)chociaż nie wykończona góra i brakuje drzwi wewnętrznych ale jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 29.08.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Aniu, świetnie! Gratulacje, napisz czym malowaliście ściany (szary mnie interesuje;) i w końcu jakie panele zamawialiście. Zrób fotkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 31.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Aniu Gratulacje wszystko wygląda fajnie .Pokazuj łazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 łazienkahttp://images45.fotosik.pl/1073/e56626ef122b30c7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.09.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 kuchnia w dziennym świetle:)http://images41.fotosik.pl/1039/cd9e2f24c1b8ca0fgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 początki salonu:)http://images49.fotosik.pl/1046/9304d43f0e470bddgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.09.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) obecna sypialnia a przyszły gabinethttp://images39.fotosik.pl/1039/723e90e08116ffbegen.jpgpracy przed nami mnóstwo...ale w tym tygodniu mamy pół-wakacje...czyli na budowie nie pracujemy, ale od poniedziałku trzeba znowu wrócić do 2 etatów:P Edytowane 1 Września 2011 przez ann i pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.09.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Aniu bardzo ładnie ,na kuchnie ściany to nie moje kolory ale kolorystycznie się zgrało .A gabinet mamy w tych samych kolorach dziśwłąśnie będziemy zakładać w nim panele i też prze jakiś czas będzie naszą sypialnią dodatki lampa ,zasłonki mam pomoarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 02.09.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładnie u Was Aniu. Gratuluję, a prysznic z odpływem liniowym? Duzy spadek jest ? - nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Aniu jak tam ocieplenie gotowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 13.10.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hej dziewczyny:) ocieplenie niestety nie całkiem...wolno nam to wszystko idzie...bo w miedzy czasie robimy 100innych rzeczy...ale już jest całkiem fajnie... mam zdjęcia ale mam za mało czasu na wszystko i dlatego jeszcze nie zamieściłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.10.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Aniu to tak jak u nas został jeden szczyt do ocieplenia,ale jak fajnie i ceiepło temperatura nie spada utrzymuje się mamy 15 stopni .Też robiliśmy 100 innych między czasie drewutnia na drewno ,montowaliśmy meble wkuchni ,meble dzieciaków no i mąż uparł się na styro frezowany i termin realizacji zamówienia 10 dni .Wstawiaj zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor_16 08.11.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 witam!przeglądam Wasz dziennik od dluższego czasu, ale dopiero teraz się ujawniam! Domek super, ja też buduję Guliwera i zazdorszczę że już mieszkacie! jak można prosić o więcej fotek np. kominka - będę wdzięczna! Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 01.12.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE WITAM ALE:)I OGLĄDAJĄCYCH:) U NAS TROSZKĘ ZMIAN:) mamy taras i podjazd z kosteczki:) http://images47.fotosik.pl/1246/e2ee92d57c9228a8gen.jpg http://images38.fotosik.pl/1236/7e3c3fe784292e0d.jpg mamy też troszkę nowych mebelków i dodatków...ale net jeszcze w domu słaby i długo się ładują zdjęcia więc tak za tydzien powstawiam zdjęcia-mają w środę nam podłączyć:) zdjęcia kominka zamieszczę jak zrobię jak będzie się paliło...wtedy jest super efekt:) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez ann i pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaneczka007 02.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE WITAM ALE:)I OGLĄDAJĄCYCH:) U NAS TROSZKĘ ZMIAN:) mamy taras i podjazd z kosteczki:) http://images47.fotosik.pl/1246/e2ee92d57c9228a8gen.jpg http://images38.fotosik.pl/1236/7e3c3fe784292e0d.jpg mamy też troszkę nowych mebelków i dodatków...ale net jeszcze w domu słaby i długo się ładują zdjęcia więc tak za tydzien powstawiam zdjęcia-mają w środę nam podłączyć:) zdjęcia kominka zamieszczę jak zrobię jak będzie się paliło...wtedy jest super efekt:) Cześć Aniu, interesuje mnie obecnie kostka, też chcemy w tym roku ją położyć. Ciekawa jestem sposobu ułożenia jej przed domem. Czy mogłabyś wkleic więcej zdjęc? Pozdrawiam Blanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 23.08.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cześć Aniu, interesuje mnie obecnie kostka, też chcemy w tym roku ją położyć. Ciekawa jestem sposobu ułożenia jej przed domem. Czy mogłabyś wkleic więcej zdjęc? Pozdrawiam Blanka :)witam po długiej przerwie...okazało się że znajomi czytają mój dziennik co zachęciło mnie do przypomnienia sobie jak to było...z tego miejsca pozdrawiam serdecznie... Blaneczko pytanie pewnie przestało być aktualne:)jeśli zaglądasz tu jeszcze to napisz co tam u Ciebie, jak się mieszka:)? Mi w moim domku mieszka się wspaniale... chwaląc się trochę poinformuję jeżeli jeszcze ktoś to czyta, że górę którą miałam mieć skończoną za jakieś 10 lat w wersji optymistycznej mam już od pół roku a z wykończeniówki zostały drobiazgi... piszę to aby zachęcić i potwierdzić tezę że pieniądze się zarobi i dom jak zacznie się budować to się w końcu skończy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts