Renatamama3 31.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Nie mąż w delegacji jest wraca 6 sierpnia wyjechał 3 czerwca ale ja wyczyściłam tynki ,zagruntowałam wymalował 3 pokoje dzieciaków i gabinet oraz wiatrołap.Pan kafelkarz u mnie też walczy saln z jadalnią ,kuchnia przedpokój i wiatrołap gotowy teraz walczy z łazienką trwa to bo pan w soboty tylko może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 02.08.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ania co u Was? Pakujecie się juz? pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 04.08.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 jedną nogą tak:) do końca tygodnia koniec z płytkami w łazience...holl, kuchnia i wiatrołap sa gotowe:)trzeba tylko wymyć kafle i będzie pięknie wczoraj przywieżliśmy kominek-mega ciężki ale chłopaki dali radę... czekamy na sprzęty do kuchni-montaż mebli max 20.08, więc jak sie nie uda przeprowadzić do 12.08 jak planowałam to 20:) a teraz wszyskie popołudnia do 20.08 spędzimy na malowaniu i kładzeniu paneli-jak przyjadą szukam jeszcze tylko drzwi wewnętrznych.... a...i jeszcze ocieplenie styropianem i kostka spędzają mi sen z powiek ale...żeby mieszkać to nie jest to niezbędne-przynajmiej do zimy:) a jak tam u ciebie? ide popatrzeć bo ostatnio na nic czasu nie mam... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.08.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Aniu to dawaj zdjęcia .U mnie też kończy się łazienka może 2 popołudnia i będzie gotowa jeszcze płytki w kuchni na ścianę ,też jak tylko mąż wróci zamawiamy meble do kuchni ale przeprowadzka najwcześniej we wrześniu bo my od 17 08 do 31 nad morze .Salon dziś dostanie 2 warstwę farby jak mi farby nie braknie .Ocieplać będziemy we wrześniu sami a pana do tynku mamy umówionego już czeka.A kostka to pewnie nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 04.08.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 o...fajnie:) ja dzisiaj tez planuję malowanie:)a wczasów zazdroszczę- niestety nie bardzo mam urlop i max tydzień mi się uda...jak wykorzystam 4 dni na żądanie:)zdjęcia planuję zrobić, ale naprawdę tak mi dzień za dniem uciekea że na wszystko brakuje czasu...życzę powodzenia:)dzisiaj postaram się zrobić zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 04.08.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam! Mega kosmiczne tempo, termin przeprowadzki to prawie już- to i mega roboty przed Wami.Widzę że wszyscy malują u nas też ten etap, a drzwi wew. to chyba w tym tygodniu zwieziemy i też musimy malować. Mamy zwykłe sosnowe,więc chociaż bezbarwnym ale trzeba pomalować.Tak jak Renata czekam niecierpliwie na fotki!!!!!Powodzenia w bojach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.08.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Aniu miały być foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.08.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 tak mi strasznie szybko dzień za dniem mija że ciągle brakuje mi czasu... ale już pomieszkujemy:) w rocznice ślubu kupiliśmy sobie narożnik...i spaliśmy w domu:) taki: http://images46.fotosik.pl/999/c02fdc501220b382gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.08.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 zaczeliśmy też ocieplać styropianemhttp://images49.fotosik.pl/1015/08449f520b81becagen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a taki kupiliśmy kominek-jeszcze nie jest zamontowany:)http://images49.fotosik.pl/1015/ceab6c3de209169bgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.08.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) mamy też maly pokój pomalowany na gotowo-brakuje parapetu-bo kupiliśmy za szerokie:P i paneli-bo jeszcze nie przyszły:(kuchnie też już prawie gotowa-najprawdopodobniej montaż mebli w sobote:) mamy też już sprzęty poza okapen-lodówka już hula więc zimne piwko jest:)łazienka też prawie, prawie...jutro przyjeżdza kabina...dzisiaj już nawet pierwsze siusiu zrobiłam do nowego wc:)wszystko wygląda jeszcze budowlano...ale powoli do celu:)a tak to wyglągało równo rok temu:)http://images35.fotosik.pl/855/97385390660cdcb2gen.jpgjednak trochę sie zmieniło:) Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez ann i pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 19.08.2011 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 moja KUCHNIA:)http://images35.fotosik.pl/860/bbae39cacf980589gen.jpgJa jestem zachwycona:)jeszcze tylko ściągnąć folie z lodówki, przełożyć drzwiczki, przymocować zlew i podłączyć gaz i będzie bosko:)a...i ledy pod blatem za jakiś czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 19.08.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 kieliszek z winem i frytki w piekarniku cudowne uczucie siedzieć w swojej własnej prześlicznej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 20.08.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No kuchnia nietypowa dosyć, ale piękna a uczucie na pewno bezcenne. Ja na razie muszę się zadowololić piwkiem wypitym na budowie, alei tak cieszy Przeprowadziliście się już? Prosimy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.08.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam! Wiem jakie to trudne wsadzić wszystko co niezbędne do małej metrażowo kuchni, więc tym bardziej należą Ci się duże ukłony. Wygląda lekko i funkcjonalnie. Kolor ściany nadaje pazura i fajnie współgra z szarymi mebelkami. Też bym była zadowalona z takiego efektu. I jak tak się przyglądam to układ u mnie będzie bardzo podobny, ba nawet okno mam tak somo ja Ty.Pozdrawiam i więcej fot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 20.08.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Aniu, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!Kuchnia naprawdę z klasą, zestawienie kolorystyczne moje ulubione. Co prawda jestem zwolenniczką jasnej kuchni, ale Twoja super urządzona! Na pewno świetne uczucie siedzieć w swojej kuchni:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.08.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 przeprowadzeni jesteśmy tak na warunkach lekko akademickich od przedwczoraj+ noc z 14/15:)nie mamy ciepłej wody-pobór gazu mieliśmy mieć teoretycznie 12.08,pierwszy termin był na 30.10 ale znajomy załatwił przyspieszenie chociaż jak na razie tego nie widać.Paweł właśnie podłącza zmywarkę...w kuchni mamy w tych mebelkach wszystko-naprawdę pojemne:)nie bardzo jest co pokazywać bo-nie mamy jeszcze paneli-miały być w piątek, nie mamy też drzwi wewnętrznych-zamówione-za 1-2tygodnie mają dopiero być, łazienkę ciągle kończymy...mamy zmontowane wc bez przycisku i deszczownicę bez kabiny-ale co tam:) w akademikach było gorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 cieszę się, że się wam kuchnia podoba...:)zdjęcia robiłam wieczorem dlatego kolorki przekłamują, ogólnie jest dosyć jasno mimo szarych mebli...a pod blatami będą ledy to też powinno im dodać uroku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.08.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 a tak wygląda teraz nasz przyszły gabinet/gościnny...ten narożnik pójdzie do salonu-tam teraz jest nasza sypialnia:), a na tle tej ciemnej ściany stanie czerwona sofa, która teraz stoi w garażu i służy za wieszak:)http://images35.fotosik.pl/865/b5416e89cb8cf4ec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 25.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Gratulacje, pieknie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts