ann i pawel 15.12.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 nowa odsłona domku...dekarz się stara:)ale niestety przez pogodę nie jest to zawrotne tępo:)http://images46.fotosik.pl/446/daa8043b12b6b562gen.jpg mały postęp, ale cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 15.12.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://images39.fotosik.pl/461/ed21bfe83e615340gen.jpggdybym tylko mogła dzisiaj położyć kafle w łazience to wyglądało by to tak:)znając życie jutro będę miała nowy plan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 16.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ann, piękna łazienka - rzeczywiście świetna oferta na te kafle - gdzie to? A z domkiem idziemy łeb w łeb! u nas stan bardzo podobny!!Co to za program, w którym robisz wizualki łazienki? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.12.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Potwierdzam kafle fajne też o podobnych myślałam do dolnej łazienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.12.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 kafle są w Castoramie (ja jestem bywalcem tej przy Koronie:)), cena jest rewelacyjna.. i można nie dawać lub ograniczyć droższe dekory bo kafle są w 3 wersjach więc można się pobawić...szkoda, że na budowie trzeba zachować kolejność prac bo już szukałabym kogoś kto mi je położy...chociaż sztuka nie wydaje mi się trudna...a ponieważ jestem zosia-samosia to może spróbuje sama:P-jak się mąż dowie o moich planach to mimo młodego wieku pewnie osiwieje...tylko te mrozy stoją mi na drodze:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.12.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 ann, piękna łazienka - rzeczywiście świetna oferta na te kafle - gdzie to? A z domkiem idziemy łeb w łeb! u nas stan bardzo podobny!! Co to za program, w którym robisz wizualki łazienki? pozdr ten programik to jakiś z IKEA...do łazienek...tam też bawiłam się kuchnią...tylko nie potrafię tam wstawiać kafli w wzory...dlatego są przerzucone do niezawodnego painta i dodane tak poglądowo kolory....jak ktoś zna programik -jakiś łatwy w obsłudze- gdzie można wstawiać kafle i oświetlenie, to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 16.12.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Zapomniałam o najważniejszym...Renatamama3 i dorben bardzo dziękuję za odwiedziny i pozytywną oceną kafli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witaj Aniu, trochę mnie nie bylo, a dziś wyleguje sie w mieszkaniu, choć nie do końca - bo muszę się zabrać za porządki, kafle cudne, choć czy na pewno ciemne do małej łazienki? Troszeczkę ją optycznie zmniejszą, choc musze przyznac że mi się podobają muszę w końcu nauczyć sie robić jakieś wizualki, na grupie letniej wkleiłam przed chwilą nowy pomysł na kuchnię znów niekniecznie moją, ale może komuś się przyda. Pozdrawiam Cię, życząc postępów w pracach i cierpliwości!papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 17.12.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 o dziękuje za odwiedziny:)to dopiero pierwsza wizja...pewnie się zmieni, bo może troszkę przedobrzyłam i z tym czarnym i z ilością różnych połączeń...jeszcze nad nią myślę siostra mi podpowiada, żeby większość ścian zrobić z tych jasnoszarych w kwiaty...i może ma rację:)chciałabym tam jeszcze jakieś duże lustro....żeby optycznie ją powiększyć...o..pomysłów mam trochę...szkoda że nie można popróbować w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 no szkoda, też mam tysiąc pomysłów, a trzeba będzie wybrać jedną wersję;(, już nie mówiąc o kuchni, bo co znajdę jakąś fajną, to za chwilę już mi w niej coś podpada:), a na dodatek - mamy w kuchni (małej) dwa okna, więc trzeba będzie sie solidnie zająć jej projektem! Co do szarego w łazience - to jest to fajne rozwiązanie!Nie znudzi się i na dodatek jest neutralny i nie brudzi się jak czarny - na czarnym bardzo kamień widać - kiedyś wynajmowałam mieszkanie z łazienką w czarnym kolorze-co najgorzej przy prysznicu - i pomimo jak się wyczyściło- wyglądała szlachetnie,itp, to nie na dłuższą metę niestety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 17.12.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 o...dobrze, że mnie uprzedziłaś...nowa koncepcja to wszędzie szary a w kabinie ten czarny z kwiatami...czyli ta wersja też odpada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Też pomału stoję przed KREDYTEM oddalam to po Nowym Roku Luty marze zobaczymy jaki będzie zwrot Vat i co za niego nam się uda zrobić a później przeliczymy na co jeszcze nam potrzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 (edytowane) no właśnie najgorsze jest to, że nie wiadomo ile jeszcze potrzeba...u nas zwrot vatu chyba nie starczy na zbyt wiele...a potrzeba wiele...ale na razie kredyt też chyba odłożymy w czasie, bo...tracę prace:( mamy jeszcze troszkę oszczędności i możemy wziąć pożyczkę w rodzinie więc nie załamuję się...muszę coś znaleźć to znajdę...poza tym w zimie i tak ciężko na budowie coś robić więc jak nie starczy to wiosną weźmiemy... z budową jest podobno tak, że pochłonie tyle forsy ile człowiek ma...a jak mamy już niewiele to może to niewiele też starczy:)a poważnie...macie jakieś przypuszczenia ile pieniążków trzeba od ssz do zamieszkania ale tylko na parterze...u mnie niecałe 70m??wszędzie pytam, a odpowiedzi w sumie nadal nie znam...w takim raczej średnim standardzie bym chciała..100, 150 czy aż 200 (więcej to nie chcę słyszeć) Edytowane 20 Grudnia 2010 przez ann i pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Renatamama3 a na jakim jesteście etapie budowy?może jakieś fotki pokażesz bo nie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 20.12.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 DOBRE wiadomości dekarze na dachu.... przyjechały też nowe kołnierze...ale chociaż umawiałam się z Panem z allegro, że ten sam kurier odbierze od nas te niewłaściwe to kurier mówi że nie ma takiego zlecenia i nie odbierze:)to mamy 10 kołnierzy do 5 okien:)a Pan z allegro nie odbiera ode mnie telefonu...trudno...najważniejsze że ja mam już te właściwe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.12.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 dzisiaj przeglądam wnętrza.... zakochałam się w ... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165555-Domek-Rokoko/page23 a ten już kiedyś widziałam, ale nadal jestem zachwycona http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WN%C4%98TRZA-W-SZARO%C5%9ACIACH-zdj%C4%99cia-realizacji-naszych-forumowicz%C3%B3w-D/page26 wklejam, żeby nie zapomnieć podczas urządzania przypomnieć sobie co mi się naprawdę podoba...nie wiem jak połączę te biele i szarości z moimi ciemno orzechowymi oknami, które już za tydzień będą montowane...ale może dam rade:) nie chciałam białych okien...bo mogą żółknąc i trzeba się bardziej przykładać do mycia...a ja wole przykładać się mniej i mieć czyste okna:) może dzisiaj, może jutro powalczę z obecnymi białymi i przed świętami doprowadzę je do porządku...i jeszcze kupno prezentów mnie czeka...dobrze, że nie mam jeszcze tego domu bo doszłoby gotowanie...a tak zaprosili nas i jedni i drudzy rodzice i się nie przemęczę... kupie owoce, słodycze i wino i będę świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.12.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:1NzfkleuCKBVQM:http://img299.imageshack.us/img299/6867/santafi9.jpg&t=1chociaż czuję się troszkę tak to wszystkim czytającym (a jest was troszkę:)co mnie cieszy) życzę WESOŁYCH ŚWIĄTo takich:)http://www.atochuj.pl/wp-content/uploads/2009/12/kartka_39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.12.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 witam, wpadam z rewizyta:). Milo mi,ze ktos mnie odwiedza na tym forum i docenia nasze trudy budowania . A ze osobka z okolic Wroclawia o tym bardziej . Trzymam kciuki za Wasze budowanie i zapraszam czesciej. Pozdrawiam cieplo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 21.12.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ach no i Wesolych Swiat dla Was rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 21.12.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 BozenaEwa bardzo dziękuję za odwiedziny i życzenia, będę do ciebie wpadać częściej, do siebie też zapraszam:):) jeszcze zapomniałam o świątecznej choince... prosto z ogrodu http://images35.fotosik.pl/314/6cd302cbd59a8a73gen.jpg muszę ja tylko przyozdobić i odśnieżyć troszkę...jak się uda to pokaże efekt...ale taka też mnie zachwyca...to jedyna która się przyjęła:)...pewnie dlatego zachwyca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts