Gość romi_252 21.01.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witam forumowiczów Mam dosyć nietypowy problem w domu z instalacją wody. Odkręcam kurek z wodą i woda leci z małym ciśnieniem. Po chwili nagle ciśnienie rośnie (obrazowo wygląda to tak jakby ktoś trzymał węża wodnego a ktoś inny nadepnął mu na niego wstrzymując ciśnienie i nagle nogę odjął powodując nagły wzrost ciśnienia na wyjściu węża). Czy ktoś może mi wyjaśnić co się dzieje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot 21.01.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 a w jednym poborze, czy we wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 21.01.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Możesz mieć zanieczyszczone uszczelki-sitka przed baterią, jeżeli masz takowe. Tak było u mnie, odkęciłem wyczyściłem sitka i leje jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 21.01.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 jeżeli cała instalacja to może byćzawór zwrotny (antyskażeniowy) lub reduktor ciśnienia (jeśli takowy jest)jeśli jeden kran to zdaża sie to z zaworami grzybkowymi (wymiana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts