Hanja99 09.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam Forumowiczów:) Mam pytanie dotyczące projektów gotowych. Szperałam trochę na forum, ale nie udało mi się znależć informacji jakich szukam. W przyszłym roku planuję rozpocząć budowę domu (dla rodziny 4-5 osobowej) przystosowanego do potrzeb niepełnosprawnego dziecka. Musi byc naturalnie parterowy, miec najlepiej 3 sypialnie plus pokoj do pracy. Lazienki najlepiej 2, w tym jedna "przypisana" do pokoju niepelnosprawnego dziecka. Korytarz szeroki, tak aby wózek mógł spokojnie manewrować. Kuchnia najlepiej otwarta, dużo czasu w niej spędzam, więc chciałabym uczestniczyć w pełni w życiu reszty domu:) Garaż najlepiej w bryle domu, ale też niekoniecznie. Czy ktos może ma jakieś doświadczenie w budowaniu/projektowaniu domu dla osoby, która porusza się na wózku??? Czego szukać i co jest najważniejsze??? Dzięki za wszelką pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Poszukałabym projektu parterówki, która Ci się podoba a potem architekta, ktory odpowiednio zaadoptuje ten projekt.Taki architekt musi mieć konieczną wiedzę - ale są też tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts