Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

16-18.04.2010 Szkoleniowe Dni Otwarte Piaseczno

rrmi

Recommended Posts

Zapraszam chetnych na cykliczne szkolenia od wiosny .

Beda organizowane w okolicy Piaseczna .

Mile widziane osoby ze szczeniakami a takze osoby majace problemy z wychowaniem swojej psiej pociechy .

Beda zabawy , socjal i nauka .

Wszystko to pod okiem super pozoranta Martina Barjaka .

Dla niezorientowanych Martin jest szkoleniowcem z wieloletnim doswiadczeniem , startuje ze swoimi psami na mistrzostwach , czesto z najlepszymi lokatami .

Odpowiem chetnie na wszystkie pytania .Terminy do uzgodnienia .

• Odpowiedzi 412
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapraszam chetnych na cykliczne szkolenia od wiosny .

Beda organizowane w okolicy Piaseczna .

Mile widziane osoby ze szczeniakami a takze osoby majace problemy z wychowaniem swojej psiej pociechy .

Beda zabawy , socjal i nauka .

Wszystko to pod okiem super pozoranta Martina Barjaka .

Dla niezorientowanych Martin jest szkoleniowcem z wieloletnim doswiadczeniem , startuje ze swoimi psami na mistrzostwach , czesto z najlepszymi lokatami .

Odpowiem chetnie na wszystkie pytania .Terminy do uzgodnienia .

Rrmi, dopisz że są to Mistrzostwa Świata, nie jakieś regionalne :wink:

Ja polecam, bo na taką pracę u psa to naprawdę warto popatrzeć :D

Masz racje Marjucha byly i swiatowki i MP Polski . :p

Dodam , ze z czasem beda organizowane obozy szkoleniowe dla osob z odleglych rejonow Polski .

Jestesmy w trakcie organizowania wszystkiego , potrzebne sa noclegi , catering .

Bede informowala na biezaco .

Martin Barjak to jeden z lepszych szkoleniowcow w Polsce .

Swoj zawod laczy z pasja i zamilowaniem do psow . Ukochana rasa Martina to Owczarki Niemieckie , ktore rowniez hoduje . Jest z pewnoscia Hodowca przez duze H :D

Z Jego Hodowli wychodza fantastyczne psiaki , ktore ciesza swoich wlascicieli , chetne do pracy , z dobrym psim rodowodem .

Jednego z tych maluchow ma w swoim domu Marjucha .

Martin zajmuje sie szkoleniem , odnosi sukcesy ze swoimi psami .Chyba nic lepiej o szkoleniowcu nie swiadczy jak Jego sukcesy z wlasnymi psami .

Szkoli rowniez moje psy , jestem wciaz pod wrazeniem tego jak pracujemy i jak rozwijaja sie moje psy . Na placu szkoleniowym spotykam psy roznych ras , z kazdym Martin daje sobie swietnie rade .

Szkoli przede wszystkim posluszenstwo i przygotowuje psy do IPO .

Niejednokrotnie widzialam jak krnabrny , rozpuszczony do granic mozliwosci pies stawal sie doskonalym towarzyszem :D

Najlepszy przyklad mam w domu :wink:

Namawiam na szkolenia .Dzieki nim uczymy sie obslugi swojego psa i zdobywamy wiedze , przy pomocy ktorej mozemy miec panowanie nad swoim podopiecznym .

Zalozylam ten temat , bo wielu znajomych pyta mnie jak ja to robie , ze te 2 dobermany sa takie grzeczne , sluchaja sie mnie i nie atakuja wszystkiego co sie rusza :D

Odpowiedz jest banalnie prosta .

Praca , praca i pasja :p

To prawda. No może tylko nie to, że Parys to maluch :lol:

Od roku w Naszym domu jest nowy domownik "Parys".

Z Martinem i Magdą widziałem się parę godzin, ale potrafili mnie w tym czasie zarazić swoją pasją i miłością do psów.

Dzięki Nim miałem odskocznię, bo dwa popołudnia miałem zarezerwowane na szkolenie(niestety nie u Martina, bo za daleko). :-?

Na szczęście są prawdziwymi hodowcami, bo są na każdy telefon wspomagać swoją wiedzą i doświadczeniem.

Ja się bardzo cieszę, że planują w końcu obozy treningowe, bo będzie okazja poćwiczyć z psem pod okiem prawdziwych fachowców i lepiej zrozumieć zachowania naszych młodszych braci :wink: .

Pozdrawiam i być może do zobaczenia na placu :D

Dagulka

Beda tez obozy , to takie cos jak zloty forum :wink: tylko z psami a zamiast rozrywek duchowo ekchmm tych ten tego :wink: pracuje sie z psem .

Bylam na takim obozie ze swoimi i na pewno nie byl to ostatni oboz :D

Tak wiec badz czujna , terminy napisze jak bede wiedziala co i jak .

Poki co zachecam do brania udzialu , chetnych jest cale mnostwo i tak przyszlo mi do glowy , zeby i tu o tym napisac , bo w koncu ile mozna zyc budowa domu :wink:

Tak wiec do zobaczenia :D My bedziemy na kazdym obozie u Martina .

Wklejam tu zdjecia moich psow , bo nie wiem czy ktos inny z placu zyczylby sobie zobaczyc sie na zdjeciu w necie , jakkolwiek na placprzyjezdzja rozne psy , ataki sport nie jest zarezerwowany dla dobermanow , maliniakow czy ON kow :D

http://img688.imageshack.us/img688/9241/85059524.png

rrmi - po pierwsze primo to wszelki duch... - cale wieki Cie nie bylo :roll: Po drugie to generalnie ja bym chetna byla, to znaczy nie w sensie, ze ja osobiscie, ale moj Burek - Rufus dobrych manier powinien sie nauczyc, bo mezczyzn jakos nie lubi, goscia w dom wpuszczac nie chce, na samochody jadace rzuca sie -szczekajac i takie tam rozne ma urojenia...Piaseczno nawet by mi odpowiadalo, jesli szanowny malzonek moj nic naprzeciwko mial nie bedzie. Trzymam reke na pulsie. W raze czego daj znaj. Ostatecznie jakby w mieszkaniu warszawskim Burasa mego nie chcieli, to u Ciebie za plotem w namiecie Starego z Burkiem ulokuje :)Prawda, ze sie cieszysz?

rrmi - po pierwsze primo to wszelki duch... - cale wieki Cie nie bylo :roll: Po drugie to generalnie ja bym chetna byla, to znaczy nie w sensie, ze ja osobiscie, ale moj Burek - Rufus dobrych manier powinien sie nauczyc, bo mezczyzn jakos nie lubi, goscia w dom wpuszczac nie chce, na samochody jadace rzuca sie -szczekajac i takie tam rozne ma urojenia...Piaseczno nawet by mi odpowiadalo, jesli szanowny malzonek moj nic naprzeciwko mial nie bedzie. Trzymam reke na pulsie. W raze czego daj znaj. Ostatecznie jakby w mieszkaniu warszawskim Burasa mego nie chcieli, to u Ciebie za plotem w namiecie Starego z Burkiem ulokuje :)Prawda, ze sie cieszysz?

Zaraz się kolumna aut zbierze z Trójmiasta :lol: :lol: :lol:

AnSi

Jednak szkoda , ze nie masz pannicy , bo nie trzeba by bylo namiotu rozkladac . :roll:

Moi chlopcy za dziewczynami jakos bardzo sa i lubia byc w towarzystwie panieniek . :lol:

Oxa byla u nas z Oxa i bardzo uradowani byli :D

Pewnie i Ona do nas dolaczy .

Mysle , ze bedzie wesolo na szkoleniach i obozach a wieczorem browar smakowac powinien wyjatkowo :wink:

Marjucha to z Dziadkami przyjedzie zobaczyc sie i podszkoli sie za jednym zamachem :D

Dag

Gwarantuje , ze do domu wracac bedzie padnieta i zamknie sie , ze zaczniesz sie martwic czy aby na pewno zyje :D

Cze Bonnie , jak zyjesz Kochana , nie dzwonisz do mnie :wink:

Ciesze sie jak dasz znac znajomym o szkoleniach , mam nadzieje , ze bedzie tak jak na naszych dobermanowych , czyli super fajnie . :p

Martin jest naprawde super szkoleniowcem , ma dobra reke i wiedze , do tego licecjonowany pozorant z Niego , jednym slowem wie co robi no i co wazne lubi to co robi .

Moi chlopcy uwielbiaja Go .

Dzisiaj postaram sie podac wiecej szczegolow . Moze juz wiadomo kiedy co i jak .