Anielica 22.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam ! to bardzo poprosze o wpisanie mnie na listę - uwaga będzie kolejny owczarek a raczej owczarka tak więc poprosimy o miejsce Anielica & psica Sara + oczywiście reszta rodzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 22.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 hi hi hi i jeszcze do tego sobie ustrzeliłam stronkę na dzien dobry w poniedziałek rano no to super super oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No urosl w dume ten moj champion, gdy mu preczytalam Studiowac bedzie zaraz to dopiero urosnie Bardzo sie ciesze Marjucha Jesli Pawelkowi dotrzymywales to niech Ci juz tam bedzie Anielico Bardzo sie ciesze , ze bedziesz .Dam glowe , ze sie Wam spodoba 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita 8. Sonika + Dino Cavalier 9. anSi + Rufus champion 10. Anielica + Sara ON Zapraszam kolejnych zapalencow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 22.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Aaa mam jeszcze jedno pytanie zeby wszystko było jasne:koszt 150zl to jest za pogłowie psie czy ludzkie od sztuki ? czy tez jest to koszt za uczestnictwo przez te 3 dni ?Pytam bo szczerze mówiąc chyba nie było to do końca wyjaśnione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Anielico150 pln to jest za szkolenie psa . Zadnych innych kosztow nie ma , chyba , ze liczyc grila w piatek , ale to bedziemy robili zrzutke . W sobote na obiad bedzie przerwa . Podam wiecej takich organizacyjnych drobiazgow jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Moja psica jest coraz bardziej nieznośna a do tego już kawał psa się robi, jej utrzymać nie można, dobre by było ja na dworze wymęczyć bieganiem ale nie ma gdzie wszędzie zaspy i głęboki śnieg, oby do szkolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Moja psica jest coraz bardziej nieznośna a do tego już kawał psa się robi, jej utrzymać nie można, dobre by było ja na dworze wymęczyć bieganiem ale nie ma gdzie wszędzie zaspy i głęboki śnieg, oby do szkolenia hmmmmmm a mój to dopiero ma siły a wokół pełno błotaaaaaaaa.....aaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Czy Wasze psy mają pasję aportowania? Nie mówię o takim aporcie czysto sportowym, tylko o przynoszeniu czegoś przez rzuconego? To najprostszy sposób na zmęczenie szczeniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Czy Wasze psy mają pasję aportowania? Nie mówię o takim aporcie czysto sportowym, tylko o przynoszeniu czegoś przez rzuconego? To najprostszy sposób na zmęczenie szczeniaka heheh moja ma pasję ale wpadania na kogoś w pełnym pędzie, jeszcze trochę a będę co chwila leżała jak długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zazdrosnico Spokojnie , bawic sie z psem tez trzeba sie nauczyc Moi biegaja jak macham lopata , bo i u nas nie ma gdzie ruszyc sie na podworku Wiec zabawy takie durne jakby 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita 8. Sonika + Dino Cavalier 9. anSi + Rufus champion 10. Anielica + Sara ON 11. Jola + Salma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita 8. Sonika + Dino Cavalier 9. anSi + Rufus champion 10. Anielica + Sara ON 11. Jola + Salma 12. Zuber +Rogal -najlepszy kolega moich chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 25.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 O super Zuberki też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 O super Zuberki też będą No, super Hmmm, chyba ich nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jak nic bedzie okazja , zeby sie zapoznac , pointegrowac Teraz tylko na msze dac w intencji slonca Zazdrosnico , zuberka byla ze mna kilka razy na agility i bardzo chwalila , a namowic nie moglam z pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jak nic bedzie okazja , zeby sie zapoznac , pointegrowac Teraz tylko na msze dac w intencji slonca Zazdrosnico , zuberka byla ze mna kilka razy na agility i bardzo chwalila , a namowic nie moglam z pol roku Bo najważniejsze to spróbować Potem to już człowiek sam pędzi na plac Jak ja lubię słowo "integracja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 My z sasiadka to sie nawet dosc czesto integrujemy , widocznie to jakies mile jest to intergrowanie U nas cala zima bez placu , bo nie bylo jak , wiec tez czekamy jak zbawienia . Jedyne co robilismy to PT w domu dookola lazienki i po przywiazaniu do drzewa chlopcy dostawali klin na kilka ugryzien . Ty Marjucha masz klin ? Pytam , bo u nas to jak trzeba szybko zmeczyc sie to jedyne wyjscie . Pytalam Martina czy moge tak czesciej podawac , ze moze sie znudza , ale zdecydowanie powiedzial , ze moj maly kiler moglby od rana do nocy Teraz to nie ma nawet jak do drzewa uczepic , bo sniegu pelno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 My z sasiadka to sie nawet dosc czesto integrujemy , widocznie to jakies mile jest to intergrowanie U nas cala zima bez placu , bo nie bylo jak , wiec tez czekamy jak zbawienia . Jedyne co robilismy to PT w domu dookola lazienki i po przywiazaniu do drzewa chlopcy dostawali klin na kilka ugryzien . Ty Marjucha masz klin ? Pytam , bo u nas to jak trzeba szybko zmeczyc sie to jedyne wyjscie . Pytalam Martina czy moge tak czesciej podawac , ze moze sie znudza , ale zdecydowanie powiedzial , ze moj maly kiler moglby od rana do nocy Teraz to nie ma nawet jak do drzewa uczepic , bo sniegu pelno Nie mam, bo brakuje mi wiedzy co i jak, a nie chcę Parysa "zepsuć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jesli chodzi o klin to mi pozwolil Libor a Martin powiedzial , ze z moimi to akurat spoko. Bedziesz to sie zapytasz co i jak . Jeden minus tego to taki , ze klin kosztuje ponad 100 pln , a moj kiler to moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.02.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jesli chodzi o klin to mi pozwolil Libor a Martin powiedzial , ze z moimi to akurat spoko. Bedziesz to sie zapytasz co i jak . Jeden minus tego to taki , ze klin kosztuje ponad 100 pln , a moj kiler to moze Ostatnio kupowałem Parysowi obrożę piłeczki i gryzaki i korciło mnie aby też klin zamówić, no ale z przyczyn które podałem wcześniej tego nie zrobiłem. Za mało wiem i umiem, a Parys ma skomplikowaną psychikę Mam zamiar trochę porozmawiać z Martinem i Magdą na ten temat, tym bardziej że będziemy mieszkać na miejscu, więc pewnie będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 26.02.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A ja na swoją wymyśliłam sposób, jak mnie gryzie to płaczę i się obrażam, tj. staję tyłem sztywno i się nie ruszam, a ona mnie pociesza i skomle, niestety potem znów zapomina i gryzie i tak w kółko. Czytałam, że szczeniaki do pół roku tak mają, więc nie mam wyboru muszę wytrzymać Poza tym strasznie się plącze pod nogami i parę razy doszło do niebezpiecznych sytuacji. np. na schodach i też nie mogę jej tego oduczyć i nie potrafię a jest już dużo większa i masę ma. a Wy jakieś tam kliny kupujecie, ja to mam cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts