marjucha 09.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 anSia moich poznasz przy odbiorze Rufusa . Pewnikiem . Poza tym chyba Ci S mowil jak ich poznal , caly wylizany pojechal:D Marjucha sprawa w trakcie organizacji jest . No to fajnie. Bardzo się cieszę. My dzisiaj będziemy Pawła ze spacerówka oswajać, bo jest mniejsza i ja weźmiemy a nie ten duży wózek. Parys dzisiaj kąpieli zażyje, bo w poniedziałek będzie na kleszcze zakraplany . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To Ty go tak zawsze przed odkleszczaniem ? ekhmm Moi boja sie kapieli jak ognia . Gotti w blocie sie kapie , bardzo lubi . anSi masz jakies newsy ? Ja nie wiem kiedy Martin wyjezdza na Silesia Cup , mam nadzieje , ze sie S dodzwonil do Nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To Ty go tak zawsze przed odkleszczaniem ? ekhmm Moi boja sie kapieli jak ognia . Gotti w blocie sie kapie , bardzo lubi . anSi masz jakies newsy ? Ja nie wiem kiedy Martin wyjezdza na Silesia Cup , mam nadzieje , ze sie S dodzwonil do Nich . Nie, wyjątkowo tym razem, bo jest potrzeba. Ma mocno skołtunioną przez zaschnięte błoto sierść pod brzuchem i nie mogę go wyczesać, a idzie wiosna i dobrze jakby się pozbył tej niepotrzebnej sierści. Kąpiel odłożona do jutra, bo dzisiaj czasu zabrakło. Pozdrawiam i trzymam kciuki za start Martina i Magdy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 .. anSi masz jakies newsy ? Ja nie wiem kiedy Martin wyjezdza na Silesia Cup , mam nadzieje , ze sie S dodzwonil do Nich . Tak, S. dodzwonil sie, jutro bedzie widomo, kiedy dokladnie Rufus melduje sie w szkolnej lawie. Jest szansa, ze w pod koniec nadchodzacego tygodnia, jesli poprzedni pies ustapi miejsca i zechce wrocic do wlasnego domu A Wy juz wszyscy pewnie w stanie gotowosci :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.04.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 To sie ciesze , ze w koncu doczekaliscie sie .Trzymam kciuki za studenta , jak trzeba czasem moge jakis smakolyk podrzucic , choc wiem , ze u Magdy niczego psom nie brakuje . My zaczynamy w piatek , plan jest na stronie . Prosze bardzo . Zasadniczo to moze i na bardzo krotko wyglada , ale zapewniam , ze nikt nie bedzie sie nudzil http://kalupusszkoleniapsow.webs.com/weekendyszkoleniowe.htm Jesli ktos ma pytania prosze bardzo , jesli nie do zobaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Strona Kalupusa coraz ciekawsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 anSi Ty jedna Wiesz jak dowartosciowac czlowieka;) Mam juz newsy , wiem , ze Rufus zaczyna studia . Ot i bedziecie uczonego mieli w domu Ty kombinuj moja droga , zeby przyjechac po niego i zobaczyc jak to wyglada , zeby nie zmarnowac niczego co on ze studiow wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 anSi.., Ty kombinuj moja droga , zeby przyjechac po niego i zobaczyc jak to wyglada , zeby nie zmarnowac niczego co on ze studiow wyniesie Kombinuje, ale...sama zobacz w klubie zon uciemiezonych, jak ja wygladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 13.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Moja Nuśka ma cieczkę!! Nici ze szkolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To sie ciesze , ze w koncu doczekaliscie sie .Trzymam kciuki za studenta , jak trzeba czasem moge jakis smakolyk podrzucic , choc wiem , ze u Magdy niczego psom nie brakuje . . rrmisiu - ja Cie prosze - odwiedzaj Buraska w miare mozliwosci - on lubi targanie za prawie uszko i mizianie po brzuchu. Ja juz niemal w histerii, ze pies pomysli sobie, ze my porzucic go chcemy i martwie sie, czy nie bedzie tesknil. Oj, ja glupia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.04.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Moja Nuśka ma cieczkę!! Nici ze szkolenia? tak mi sie cos wydawa, ze rrmi pokazywala fotki ze szkolenia swojego starszego, gdy on wlasnie obok suni z cieczka w pasie startowym czekal na komende tak wiec chyba nie ma przeszkod, ale...niech sie szefowa wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zorka Nie pytalam o to Martina , ale sporo ludzi uwaza i ja sie z tym zgadzam , ze szkoli sie psa w kazdych warunkach . Co z mi tego , ze naucze moje burki w cichym i spokojnym miejscu wszystkiego , jesli w zyciu bywa roznie ? AnSi Nie przezywaj , bedzie dobrze , choc doskonale Cie rozumiem . Twoj ma dzisiaj do nas zajechac .Dzwonil wczoraj . A co On Ciebie ciemiezy ? Chyba jakby jestem zapozniona , bo nic nie wiem Marjucha Mam problem z wiadoma sprawa , chyba wszyscy pozbyli sie lozeczek . Moi chlopcy juz szeleczek pilnuja i czekaja rozpoczecia sezonu . Mam nadzieje , ze zachowaja sie spokojnie , choc jak Gotek zobaczy rekaw moze na spokojnie nie dac rady . Kto nas widzial na placu ten wie , ze on jest przypinany do drzewa jak czeka na wejscie i potrafi drzewko zlamac i sie zerwac . Linki przegryza w sekunde , dlatego ma wlasny lancuch do tego celu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zorka Nie pytalam o to Martina , ale sporo ludzi uwaza i ja sie z tym zgadzam , ze szkoli sie psa w kazdych warunkach . Co z mi tego , ze naucze moje burki w cichym i spokojnym miejscu wszystkiego , jesli w zyciu bywa roznie ? AnSi Nie przezywaj , bedzie dobrze , choc doskonale Cie rozumiem . Twoj ma dzisiaj do nas zajechac .Dzwonil wczoraj . A co On Ciebie ciemiezy ? Chyba jakby jestem zapozniona , bo nic nie wiem Marjucha Mam problem z wiadoma sprawa , chyba wszyscy pozbyli sie lozeczek . Moi chlopcy juz szeleczek pilnuja i czekaja rozpoczecia sezonu . Mam nadzieje , ze zachowaja sie spokojnie , choc jak Gotek zobaczy rekaw moze na spokojnie nie dac rady . Kto nas widzial na placu ten wie , ze on jest przypinany do drzewa jak czeka na wejscie i potrafi drzewko zlamac i sie zerwac . Linki przegryza w sekunde , dlatego ma wlasny lancuch do tego celu . Co do cieczki to lepiej niech się Martin wypowie, bo nie wiadomo jak inne psy zareagują. Zazwyczaj wariują, ale tak jak pisałem, niech zdecyduje Martin, bo wie lepiej:-). Ja też mam problem. Z autem. Zaraz odstawiam go do mechanika i niech się wypowie, czy da radę dojechać. Jak nie , to cieńko to widzę, bo innego nie ma skąd pożyczyć. Mimo wszystko mam nadzieję, że damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaznajomiłam się z całą lekturą, druknęłam plan zajęć (to co w ręku i napisane to nie zapomnę), mam tylko nadzieję że moja Febe aż tak bardzo nie da Wam w kość za bardzo szczekaniem, od razu z góry przepraszam, bo głosik to ona ma oj ma.Poza tym wypiękniała, już nie ma puchu szczenięcego, tylko szkoda że nie jest już mięciutka i okrąglutka, za szybko rosną te szczeniaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Moja Nuśka ma cieczkę!! Nici ze szkolenia? Okazuje się że nie. Renata rozmawiała z Magdą i nie ma problemu, a więc do zobaczenia na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... AnSi A co On Ciebie ciemiezy ? Chyba jakby jestem zapozniona , bo nic nie wiem ... No oczywiscie. kazda z nas ciemiezona jest, czasem tylko nie wie o tym Buranio - Rufuno w tej chwili w podrózy do Martina, S. zajedzie na secunde do Was Oj, jak ja sie denerwuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No oczywiscie. kazda z nas ciemiezona jest, czasem tylko nie wie o tym Buranio - Rufuno w tej chwili w podrózy do Martina, S. zajedzie na secunde do Was Oj, jak ja sie denerwuje... Spoko luz, jeśli dojedziemy to go osobiście podrapię za uchem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... Ja też mam problem. Z autem. Zaraz odstawiam go do mechanika i niech się wypowie, czy da radę dojechać. Jak nie , to cieńko to widzę, bo innego nie ma skąd pożyczyć. . Marjucha, jesli dasz rade zapakowac sie z calym dobytkiem do cieniaska - to moge Ci pozyczyc ( mam nadzieje, ze odpali, bo kilka tygodni bez ruchu stoi, ale wczesniej trase do Warszawy i z powrotem pokonywal bez trudu). W razie czego pisz, dzwon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Marjucha, jesli dasz rade zapakowac sie z calym dobytkiem do cieniaska - to moge Ci pozyczyc ( mam nadzieje, ze odpali, bo kilka tygodni bez ruchu stoi, ale wczesniej trase do Warszawy i z powrotem pokonywal bez trudu). W razie czego pisz, dzwon... Dziękuję, ale ciągle mam nadzieję, że jutro coś mechanik wymyśli. Dzisiaj niby wszystko zrobił, ale dalej hamulce mają tendencję do "zapiekania". Jeszcze jutro będziemy walczyć. Oby skutecznie, bo szlag mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Donosze , ze Rufus juz w szkole jest Fajny z niego chlopiec , z moimi sie obszczekiwali na powaznie hihih A Ty nie przezywaj Matko Polko , bedzie dobrze , do obcych nie idzie , ja za Nich wlasna glowa recze Marjucha Jak co to moze naprawde bierz od AnSi cienkiego i dawajcie we dwoch chlopow , co? Jechalam z S tym sprzetem i mysle , ze da rade , nie jedna Wawe zrobil z tego co wiem ps . S wyjechal najedzony :) , gdybym wiedziala , ze tak Cie ciemiezy to moze bym do jakiejs roboty zagonila ekhmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts