Zorka31 18.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Było SUPER!! Kto nie był, niech żałuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Nawet nie wiesz, jak bardzo....zwlaszcza, ze moje ogoniassste szczescie tez tam w tle gdzies bylo Ogladalam zdjecia - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Dziekuje wszystkim za udzial w szkoleniu , za mile pogaduchy i super atmosfere . Wklejam wciaz zdjecia , beda dochodzily nowe pewnie przez tydzien albo i dluzej tak wiec trzeba zagladac . Na dzisiaj koncze ze zdjeciami , bo mnie rece bola tak , ze szok . Psy spia jak zabite Rufusa widzialam na wybiegu . Kolejny termin mam nadzieje podac niebawem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 .. Rufusa widzialam na wybiegu . ... Wiem, wiem, ale piszac w tle - mialam na mysli, ze blisko Was byl W przeciwienstwie do mnie Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.04.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Było SUPER!! Kto nie był, niech żałuje.. Żałuję i aż ciężko wyrazić jak bardzo. Cały czwartek zamiast przygotowywać się do wyjazdu, to walczyłem z autem. A w weekend tylko sprawdzałem co chwila, czy Rrmi przypadkiem czegoś na stronkę nie wrzuciała. Ansi jeszcze raz dziękuję,że chciałaś pożyczyć auto osobie, której wcześniej na oczy nie widziałaś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Marjucha Jak slowo siedze od rana przy kompie i specjalnie szybko wstawiam zdjecia , zebys mogl popatrzec Filmiki beda pozniej , musze to powgrywac . Moje psy wciaz niezywe;) anSi nasza wielkiego jednak serca jest to i nie ma sie co dziwic :D Wszyscy obiecywali przeslac mi zawartosc swoich aparatow , wiec bedzie tego ogladania na jakis dobry miesiac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 19.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 rrmi, myślisz, że mogę Ci wysłać do wklejenia zdjęcia mojej Nuśki i jej miłości weekendowej owczarka australijskiego? Mają świetne zdjęcia razem, ale nie wiem jak Pańcio owczarka na to? Moja Nuśka śpi cały dzień. I chrapie.. Nawet jedzeniem nie jest zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Jak raz siadlam Mysle , ze Pan Westa nie bedzie stawial oporu , wlasciwie nikt nie stawial . Wciaz siedze i wgrywam , Twoich mam jeszcze troche , Nuska ma bardzo duzo zdjec w ogole , chyba oddzielny dzial dla niej trzeba zalozyc Parys dostal wlasna galerie na stronie :D:D Zorka Ty chyba jakies "omowiny" musisz organizowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Tak mysle o Nusce , ze nie ma co sie dziwic , ze zmeczona , jednak duzo wrazen bylo . Moi tez caly dzien posypiali , wzielam ich na spacer , ale szli przy nodze jakby na komende . Zazdrosnico Jak u Was ? Zyjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 rrmi, Marjucha - no juz nie gadajcie...mysle, ze i Wy w potrzebie bez gadania byscie pomogli. Jestem tego pewna, a rrmi to juz niejeden raz dala tego dowod opiekujac sie moim S. jak wlasnym :) Ciekawe, jak moje "dziecko" sie miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.04.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kochana Ty moja anSi , wlasny Maz to nie to samo co wlasny samochod :D:D Twoj synek ma sie bardzo dobrze , juz zaprzyjazniony jest z Martinem na powaznie , zaraz zacznie wiec studia Moglam mu zdjecie zrobic na wybiegu , nie pomyslalam , ale i tyle zamieszania bylo , ze calkiem juz nie wiem co sie dzialo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jak raz siadlam Mysle , ze Pan Westa nie bedzie stawial oporu , wlasciwie nikt nie stawial . Wciaz siedze i wgrywam , Twoich mam jeszcze troche , Nuska ma bardzo duzo zdjec w ogole , chyba oddzielny dzial dla niej trzeba zalozyc Parys dostal wlasna galerie na stronie :D:D Zorka Ty chyba jakies "omowiny" musisz organizowac Widziałem. A to Twój pomysł czy Magdy? Nic przeciwko nie mam, tak tylko pytam:-). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Magda chciala , zeby bylo jakies zdjecie na stronie Takie ladne , ze wkleilam wiecej Zazdrosnico czy Ty zyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Zazdrosnico czy Ty zyjesz ? A żyje, przepraszam ale tato cały czas w szpitalu i jakoś na żadne fora nie wchodzę z domu, bo za nim dojadę do domu to padam a w pracy nie zawsze da radę. W poniedziałek jeszcze wszystkie gnaty mnie bolały po szkoleniu hehe ale ogólnie było super. W ogóle się nie czuło że to obcy ludzie, czułam się jak u siebie i chyba Febe też. Teraz przede wszystkim próbujemy opanować jej agresję a jest okazja bo syn ma korepetycje, będziemy elewację robić to ludzie się kręcili i mierzyli więc cały czas musimy być czujni. Oczywiście zakupiłam pół kilo parówek drobiowych ;) i każdemu kto przychodzi wciskam do ręki żeby dawał Febe. Zdjęcia wszystkie oglądamy, w pracy też oglądają i zazdroszczą. Febe też smakuje ta karma i chyba podjadę w weekend i kupię. Rrmi masz wspaniałe psy już się za nimi stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Zazdrosnico Bardzo sie ciesze , ze wciaz jestes zadowolona ze spedzonego z nami czasu .Szkolenie wciaga a i mile towarzystwo zakreconych ludzi super nastraja do zycia . Musze jednak /tak mysle , ze musze / wciaz przypominac Ci , ze masz wyobrazac sobie ten milion dolarow , ktory wygralas :lol2: , kiedy Febe wroci na wolanie lub zrobi cos co Ty chcesz zeby zrobila, jednakowoz stanowczo karac slownie intonujac glos . Jestem pewna , ze dasz rade , chociaz Ty taka mila dziewczyna jestes , ze nie wiem , czy aby czasem do mnie na przyuczenie nie bedziesz musisla przyjsc jednak .:lol2: Ja tez w sobote albo w niedziele jade po karme , moze sie spotkamy . Co do moich burkow -to tak mi mow:D:D Jestem bardzo prozna jesli o nich chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 anSi Rufusa oczywiscie odwiedze jak bede , badz spokojna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 rrmisiu - dziekuje Nie chcemy za czesto dzwonic, zeby głowy zapracowanym ludziom nie zawracac, ale tez i ciekawosc mnie zzera, jak bestia sobie radzi i czy wstydu nie przynosi. Gdy bedziesz, sprawdz Rufusowi oceny w dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.04.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 rrmisiu - dziekuje Nie chcemy za czesto dzwonic, zeby głowy zapracowanym ludziom nie zawracac, ale tez i ciekawosc mnie zzera, jak bestia sobie radzi i czy wstydu nie przynosi. Gdy bedziesz, sprawdz Rufusowi oceny w dzienniczku Ja wczoraj im głowę zawracałem, bo interes miałem i sobie pogadałem z Martinem. Ten człowiek to oaza cierpliwości i życzliwości. Od razu lepiej mi się zrobiło, jak chwilę z Nim porozmawiałem. No dobra, ciut dłużej niż chwilę, ale ja gaduła jestem. No nie, Renata? Ansi z Twoim S. jednak w przyszłym tygodniu się zdzwonię, bo w tym ciągle coś muszę popołudniami pilnego robić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.04.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Marjucha - mowisz, zeby jednak dzwonic? No ja to taka przejmujaca sie jestem, zeby ludziom klopotu nie robic A z moim S. to mozesz sie umowic - nie bede zazdrosna, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 23.04.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Tatę dzisiaj wypuścili ! nie było wczoraj wiadomo, mama zadzwoniła, wracamy do normalności Rrmi na Febe sama tonacja głosu nie działa, musi być jedno i drugie, szczególnie jeśli chodzi o karcenie. Zołza straszna bo jest na swoim terenie więc trudniej mamy. Po karmę jeśli można podjechać to w niedzielę, bo w sobotę mam montaże drzwi. Nawet się nie zapytałam jaki koszt 1 kg karmy, chyba że wiesz, zresztą dobiorę na miejscu bo Febe nie chce jeść takich małych chrupek dla szczeniąt tylko te większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts