MILL13 23.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuję że mogliśmy (ja i pies) uczestniczyć w tak fajnym szkoleniu.Ja na pewno skorzystałem , czy pies ? w dużej mierze zależy to ode mnie, zobaczymy za jakiś czas .Czekam na następne . Dziękuję i pozdrawiam Wojtek i WEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wojtek jestes pilnie poszukiwany przez Zbyszka i Sylwie w sprawie agility . Odezwij sie do mnie na maila dam Ci namiary . Dziekuje za wpis i do zobaczenia next time . A nie mowilam , ze warto ? West to zyskal chyba narzeczona Zazdrosnico Jak juz jazda do szpitala odpada to jakby z gorki anSi jak raz na tydzien zadzwonisz nic sie nie stanie .Dzwon wieczorem , bo Oni w dzien zajeci sa Marjucha Dostales instrukcje ? Co do gaduly to musialbys sie z mokka spotkac .Ta to moze :D:D Jestes przy Niej cienias jak 150 W przyszlym tygodniu beda filmiki i zdjecia od Zbyszka i Barego i mysle , ze te beda najladniejsze . Aby do wiosny , aby do wiosny , brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.04.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wojtek jestes pilnie poszukiwany przez Zbyszka i Sylwie w sprawie agility . Odezwij sie do mnie na maila dam Ci namiary . Dziekuje za wpis i do zobaczenia next time . A nie mowilam , ze warto ? West to zyskal chyba narzeczona Zazdrosnico Jak juz jazda do szpitala odpada to jakby z gorki anSi jak raz na tydzien zadzwonisz nic sie nie stanie .Dzwon wieczorem , bo Oni w dzien zajeci sa Marjucha Dostales instrukcje ? Co do gaduly to musialbys sie z mokka spotkac .Ta to moze :D:D Jestes przy Niej cienias jak 150 W przyszlym tygodniu beda filmiki i zdjecia od Zbyszka i Barego i mysle , ze te beda najladniejsze . Aby do wiosny , aby do wiosny , brrrrrr Założę się, że mojej Ani by nie przegadała:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Po karmę jeśli można podjechać to w niedzielę, bo w sobotę mam montaże drzwi. Nawet się nie zapytałam jaki koszt 1 kg karmy, chyba że wiesz, zresztą dobiorę na miejscu bo Febe nie chce jeść takich małych chrupek dla szczeniąt tylko te większe. Jak bedziesz jechala to zadzwon wczesniej do Nich , telefony masz na stronie , nie wiem czy sa jakies wystawy czy nie jada . Ceny nie pamietam . U mnie na dlugo wystarcza , bo moi glownie mieso jedza , a chrupki tak na dopchanie , wiec nie czesto kupuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 :lol:Marjucha Mokki chyba nikt nie przebije .Mamy narady i po 4 godziny dziennie .:lol: Na szczescie , na szczescie Mysle , ze nikomu tu za duzo nie brakuje , hihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 23.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Ja też muszę się skontaktować Magdą i Martinem w kwestii klatki zamówionej. Moja Nuśka do wczoraj odmawiala jedzenia. Z tęsknoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Zorka Cos czuje , ze bedzie weselisko . To milosc jest Bede jechala po karme w weekend to moge zapytac , choc pewnie i tak zadzwonisz sama . Marjucha My sie z mokka zakladamy o to kto lepszy w gadaniu . O krate browca i butle lyskacza dla mnie .. Konsumpcja na MP IPO , wchodzisz ? Zastanow sie dobrze , zeby placzu nie bylo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.04.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Bym byla zapomniala , dostawilam filmiki od Zbyszka , sa z tropienia i troche obrony . I moja przewrotka . Widac kto sie ze mnie smial , ten ma przechlapane , ekhmmmm Kurcze , az z Koszalina ludzie na strone wchodza Maxi Widze Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 23.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 rrmi, zadzwonię, bo muszę się umówić na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.04.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Zorka Cos czuje , ze bedzie weselisko . To milosc jest Bede jechala po karme w weekend to moge zapytac , choc pewnie i tak zadzwonisz sama . Marjucha My sie z mokka zakladamy o to kto lepszy w gadaniu . O krate browca i butle lyskacza dla mnie .. Konsumpcja na MP IPO , wchodzisz ? Zastanow sie dobrze , zeby placzu nie bylo . Raczej nie wchodzę, chociaż już czuję smak wygranej:-) Nie potrafię powiedzieć czy w tym czasie nie będziemy w Zakopcu, bo marzy się Nam taki urlop i jest szansa żeby pojechać. Oczywiście jeśli nie pojedzimy i do tego w końcu zmienię grata na coś bardziej jeżdżącego to być może się pojawimy, chociaż akurat miałbym obawy czy w tym czasie zawracanie głowy Magdzie i Martinowi to dobry pomysł. Wczoraj Pary robił za poduszkę dla Pawełka. Chyba wygodna, bo się Paweł nie skarżył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Marjucha Odpuszczamy Ci tym razem zaklad . anSi Nie bylam dzisiaj po karme , chyba bede dopiero w przyszlym tygodniu , bo pewnie mi wystarczy a i jutro bede zajeta , wiec nie mam newsow . Znaczy mam jeden , zamierzam Cie nawiedzic 1 lipca lub ostatniego dnia czerwaca , bo musimy byc na openerze na Pearl Jam . Wczesniej chyba i tak bedziesz u mnie , bo bedziecie Rufka odbierac Zdjecia Pawelak z poduszka wstawie jak znajde chwilke , bo juz musze leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.04.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Bardzo mi przyjemnie bedzie z okazji nawiedzenia To moze ja juz zaczne sie troche ogarniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.04.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 R no to Cię znalazłam:D jak będziesz w Gdańsku, to oczywiście zapraszam do mnie-koniecznie! anSi może i Ty odwiedzisz sąsiadkę? ps.R wymiziaj chłopaków ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.04.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 R ... anSi może i Ty odwiedzisz sąsiadkę? . joolu - bardzo chetnie, ale moze najpierw sasiadka mnie odwiedzi Ja nadal uciemiezona - w sensie, ze niemobilna, bo zagipsowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A co tu tak pusto? rrmi -gdzie przepadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.04.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czesc AnSik Nie zebym miala przepadac , ale cos ostatnio zajeta jestem . Niby nic nie robie a czasu nie mam , ale jak raz porad ogrodowych szukalam to zaszlam na forum . Nie zebym jakis ogrod miala szykowac , tak tylko czytam o tym i owym . Jak Rufek , Wiesz cos , dzwonilas ? Jakbym nie zagladala to daj znac kiedy bedziecie u mnie , Twoj S ma moj telefon .To pewnie jeszcze ze 3 tygodnie jak nie patrzec . Joola ja wszedzie dojade , w swoim czasie Wybieram sie juz 3 rok to w koncu rusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.04.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Rufek ma sie dobrze, kloci sie z sunia, z ktora razem na pokojach mieszka, ktore ma pierwsze do domu wchodzic,ale geeralnie to sie lubia Na inne psy jeszcze nielaskawym okiem patrzy. Nie kopie, nie ucieka, nie warczy, nie grymasi przy miskach - to tyle na nie. A co na tak - no jeszcze niezawiele wiem, poza tym, ze okrutnie inteligentny, znaczy sie cwany jest. O szczegoly nie pytalam, bo a nuz musialabym sie czerwienic. Nie wiem, kiedy koniec przypada - uslyszalam, ze gdy sie naumie, bo bez swiadectwa z paskiem nie zostanie wypuszczony . No ale on w otwartym terenie jeszcze nie szkoli sie, narazie miejscowke uprawia - to moze on jednak taki malo zdolny Ja w kazdym razie jeszcze ciagle niemobilna To i moze nawet lepiej, ze tych tygodni jeszcze troche PS znalazlam Cie wsrod zywotnikow, co to chcesz je reanimowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.04.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 anSi jest ok u Rufka , wlasnie rozmawialam z Magda . Zachowuje sie dobrze , a z ta agresja to Wiesz , jak pies sie tulal bezpansko to i taki moze byc . W kazdym razie pracuja nad nim . Aaaa i gubi siersc , lato idzie znaczy Mam nie najlepsze newsy natomiast dla tych co czekaja na termin szkolenia w weekend . Mozliwy jest trzeci / 23 maja/ lub koleny /29 maja/ weekend majowy . Problem w tym , ze to czas komunii wiec nie wiadomo jak z czasem u Was . Kolejne wolne duzo pozniej , bo niestety to czas wystawowy , w czerwcu MP IPO i tak jakos zejdzie . Szkoda , bo wyznaczony termin to taka fajna motywacja , a teraz mysle , ze w tej chwili nie ma sensu podawac odleglego terminu . Jakkolwiek jesli cos ustalimy dam znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.04.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Oj, to dobre w sumie wiesci A z tym linieniem - to to samo u moich kotow jest. To musi byc znak, ze lato i cieplo nadchodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2010 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 anSi Twoj Rufus robi postepy , wyglada na to , ze zaprzyjaznil sie z Martinem Slyszalam , ze sie stara miec dobre oceny . Moj Mlody wczoraj go widzial i wyglaskal Zazdrosnico jak Wam idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts