Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

16-18.04.2010 Szkoleniowe Dni Otwarte Piaseczno

rrmi

Recommended Posts

Bardzo dziękuję że mogliśmy (ja i pies) uczestniczyć w tak fajnym szkoleniu.

Ja na pewno skorzystałem , czy pies ? w dużej mierze zależy to ode mnie, zobaczymy za jakiś czas .

Czekam na następne .

Dziękuję i pozdrawiam

Wojtek i WEST

• Odpowiedzi 412
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wojtek jestes pilnie poszukiwany przez Zbyszka i Sylwie w sprawie agility .

Odezwij sie do mnie na maila dam Ci namiary .

Dziekuje za wpis i do zobaczenia next time .:D

A nie mowilam , ze warto ?:p West to zyskal chyba narzeczona :D

Zazdrosnico

Jak juz jazda do szpitala odpada to jakby z gorki :p

anSi jak raz na tydzien zadzwonisz nic sie nie stanie .Dzwon wieczorem , bo Oni w dzien zajeci sa :yes:

Marjucha

Dostales instrukcje ?

Co do gaduly to musialbys sie z mokka spotkac .Ta to moze :D:D:D

Jestes przy Niej cienias jak 150 :yes:

W przyszlym tygodniu beda filmiki i zdjecia od Zbyszka i Barego i mysle , ze te beda najladniejsze .

Aby do wiosny , aby do wiosny , brrrrrr

Wojtek jestes pilnie poszukiwany przez Zbyszka i Sylwie w sprawie agility .

Odezwij sie do mnie na maila dam Ci namiary .

Dziekuje za wpis i do zobaczenia next time .:D

A nie mowilam , ze warto ?:p West to zyskal chyba narzeczona :D

Zazdrosnico

Jak juz jazda do szpitala odpada to jakby z gorki :p

anSi jak raz na tydzien zadzwonisz nic sie nie stanie .Dzwon wieczorem , bo Oni w dzien zajeci sa :yes:

Marjucha

Dostales instrukcje ?

Co do gaduly to musialbys sie z mokka spotkac .Ta to moze :D:D:D

Jestes przy Niej cienias jak 150 :yes:

W przyszlym tygodniu beda filmiki i zdjecia od Zbyszka i Barego i mysle , ze te beda najladniejsze .

Aby do wiosny , aby do wiosny , brrrrrr

Założę się, że mojej Ani by nie przegadała:-)

Po karmę jeśli można podjechać to w niedzielę, bo w sobotę mam montaże drzwi. Nawet się nie zapytałam jaki koszt 1 kg karmy, chyba że wiesz, zresztą dobiorę na miejscu bo Febe nie chce jeść takich małych chrupek dla szczeniąt tylko te większe.

Jak bedziesz jechala to zadzwon wczesniej do Nich , telefony masz na stronie , nie wiem czy sa jakies wystawy czy nie jada .

Ceny nie pamietam . U mnie na dlugo wystarcza , bo moi glownie mieso jedza , a chrupki tak na dopchanie , wiec nie czesto kupuje .

Zorka

Cos czuje , ze bedzie weselisko .

To milosc jest :wave:

Bede jechala po karme w weekend to moge zapytac , choc pewnie i tak zadzwonisz sama .

Marjucha

My sie z mokka zakladamy o to kto lepszy w gadaniu .

O krate browca i butle lyskacza dla mnie ..

Konsumpcja na MP IPO :lol: , wchodzisz ?

Zastanow sie dobrze , zeby placzu nie bylo .:rolleyes:

Bym byla zapomniala , dostawilam filmiki od Zbyszka , sa z tropienia i troche obrony .

I moja przewrotka .:rotfl:

Widac kto sie ze mnie smial , ten ma przechlapane , ekhmmmm

Kurcze , az z Koszalina ludzie na strone wchodza

Maxi

Widze Cie :hug:

Zorka

Cos czuje , ze bedzie weselisko .

To milosc jest :wave:

Bede jechala po karme w weekend to moge zapytac , choc pewnie i tak zadzwonisz sama .

Marjucha

My sie z mokka zakladamy o to kto lepszy w gadaniu .

O krate browca i butle lyskacza dla mnie ..

Konsumpcja na MP IPO :lol: , wchodzisz ?

Zastanow sie dobrze , zeby placzu nie bylo .:rolleyes:

Raczej nie wchodzę, chociaż już czuję smak wygranej:-)

Nie potrafię powiedzieć czy w tym czasie nie będziemy w Zakopcu, bo marzy się Nam taki urlop i jest szansa żeby pojechać.

Oczywiście jeśli nie pojedzimy i do tego w końcu zmienię grata na coś bardziej jeżdżącego to być może się pojawimy, chociaż akurat miałbym obawy czy w tym czasie zawracanie głowy Magdzie i Martinowi to dobry pomysł.

Wczoraj Pary robił za poduszkę dla Pawełka.

Chyba wygodna, bo się Paweł nie skarżył:-)

Pozdrawiam

Marjucha

Odpuszczamy Ci tym razem zaklad .:rolleyes:

anSi

Nie bylam dzisiaj po karme , chyba bede dopiero w przyszlym tygodniu , bo pewnie mi wystarczy a i jutro bede zajeta , wiec nie mam newsow .

Znaczy mam jeden , zamierzam Cie nawiedzic 1 lipca lub ostatniego dnia czerwaca , bo musimy byc na openerze na Pearl Jam .

Wczesniej chyba i tak bedziesz u mnie , bo bedziecie Rufka odbierac :)

Zdjecia Pawelak z poduszka wstawie jak znajde chwilke , bo juz musze leciec :)

R ... anSi może i Ty odwiedzisz sąsiadkę?

.

joolu - bardzo chetnie, ale moze najpierw sasiadka mnie odwiedzi :) Ja nadal uciemiezona - w sensie, ze niemobilna, bo zagipsowana :)

Czesc AnSik:)

Nie zebym miala przepadac , ale cos ostatnio zajeta jestem . Niby nic nie robie a czasu nie mam , ale jak raz porad ogrodowych szukalam to zaszlam na forum . Nie zebym jakis ogrod miala szykowac , tak tylko czytam o tym i owym .

Jak Rufek , Wiesz cos , dzwonilas ?

Jakbym nie zagladala to daj znac kiedy bedziecie u mnie , Twoj S ma moj telefon .To pewnie jeszcze ze 3 tygodnie jak nie patrzec .

Joola ja wszedzie dojade , w swoim czasie :rolleyes:;) Wybieram sie juz 3 rok to w koncu rusze :)

Rufek ma sie dobrze, kloci sie z sunia, z ktora razem na pokojach mieszka, ktore ma pierwsze do domu wchodzic,ale geeralnie to sie lubia :) Na inne psy jeszcze nielaskawym okiem patrzy. Nie kopie, nie ucieka, nie warczy, nie grymasi przy miskach - to tyle na nie. A co na tak - no jeszcze niezawiele wiem, poza tym, ze okrutnie inteligentny, znaczy sie cwany jest. O szczegoly nie pytalam, bo a nuz musialabym sie czerwienic. Nie wiem, kiedy koniec przypada - uslyszalam, ze gdy sie naumie, bo bez swiadectwa z paskiem nie zostanie wypuszczony :). No ale on w otwartym terenie jeszcze nie szkoli sie, narazie miejscowke uprawia - to moze on jednak taki malo zdolny :)

Ja w kazdym razie jeszcze ciagle niemobilna :( To i moze nawet lepiej, ze tych tygodni jeszcze troche

PS

znalazlam Cie wsrod zywotnikow, co to chcesz je reanimowac :)

anSi jest ok u Rufka , wlasnie rozmawialam z Magda . Zachowuje sie dobrze , a z ta agresja to Wiesz , jak pies sie tulal bezpansko to i taki moze byc .

W kazdym razie pracuja nad nim . Aaaa i gubi siersc , lato idzie znaczy :)

Mam nie najlepsze newsy natomiast dla tych co czekaja na termin szkolenia w weekend .

Mozliwy jest trzeci / 23 maja/ lub koleny /29 maja/ weekend majowy . Problem w tym , ze to czas komunii wiec nie wiadomo jak z czasem u Was .

Kolejne wolne duzo pozniej , bo niestety to czas wystawowy , w czerwcu MP IPO i tak jakos zejdzie .

Szkoda , bo wyznaczony termin to taka fajna motywacja , a teraz mysle , ze w tej chwili nie ma sensu podawac odleglego terminu .

Jakkolwiek jesli cos ustalimy dam znac .