marjucha 23.06.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 anSi Bede w u Marjuchy za kilka dni , zadzwon to sie umowimy jak bedziesz chciala , do Ciebie nie dam rady dojechac , bedziemy na 5 minut . Martin robil takie rozne z Rufusem na pewno , ale z psem to wiadomo Chcialabym sie i z Toba choc na chwilke zobaczyc . Jakie 5 minut? Chociaż 5 minut niejedno ma imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jedno nie jedno;) , mi juz nie roznica .Dzisiaj nie wiem jak sie nazywam i skosilam mieczyki czy cos takiego razem z trawa. Zeby chociaz psy zjadly to bylabym na nich zla Zazdrosnico jak u Was ? Jak Febe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 rrmi, kiedy bedziesz? Musimy sie zobaczyc koniecznie. Dlaczego do mnie nie zdazysz przyjechac?????? Dzwon, dzwon gdy bedziesz koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 01.07.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja od poniedziałku mam urlop i "odpoczywam" hłe hłe - dziś się obudziłam, że chyba mam urlop ale jak litania przed oczami przewijają się różne prace w domu i wokół, Febe rośnie cały czas :/ zamawiam jej budę taką większą, bo w necie są standardy a ona ma klaustrofobię , niestety mam popsuty telefon, aparat fotograficzny, dobrze że chociaż pogoda jest. Ogólnie nie mamy jakoś werwy na szkolenie Feby ale rzeczy które musi umieć konsekwentnie powtarzamy. Jak ktoś się chce ze mną umówić to proszę na mail [email protected] podjadę wieczorkiem rowerem albo zapraszam do mnie na własnoręcznie zrobioną ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.07.2010 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 anSi nie dalam rady nawet dzisiaj na PJ jechac , wlasnie siadlam do kompa , zeby w trojce posluchac . Dojade w swoim czasie Zazdrosnico Zapraszam kontrolnie na plac we wtorek , w koncu ktos musi Cie raz na jakis czas opierdzielic , chyba nie ? Jak masz już patent na ławki to moze i nam by sie jakas ladna przydala:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 22.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Rrmi ona to już zostanie burkiem podwórkowym ;P, dziwne ale nie skacze tylko na moich rodziców, ja wczoraj zaliczyłam od niej piękne szramy na nodze. Nie da się ubrać po biurowemu przebieram się w pracy, tym bardziej ze teraz jeżdżę tylko rowerem. Ale Josere wcina, kot też historia mojej ławki jest taka, że po ścięciu jabłonki zostały 2 ładne pieńki, z budowy deski, pieńki wyschły porządnie, na nie przybiłam deski, postawiłam pod drugą jabłonką i pomalowałam na kolor drewna na domu, prezentuje się swojsko-wiejsko i każdy na niej siada postaram się zrobić jakieś foty, mam drugi tel. bo miałam swój popsuty, znaczy nr. jest ten sam co miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Mysle , ze jesienia bedziemy znowu mogli sie spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.08.2010 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A wiadomo już coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.08.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Poki co zapytalam czy moze cos zrobimy . W odpowiedzi bylo, ze jesli to moze na jesieni , ale w zaleznosciod wystaw . Tak wiec napisalam w nadziei , ze zglosi sie duzo ludzi i nie bedzie wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Namawiam na nasze niedzielne treningi .Dzisiaj pogoda super , nie bylo za goraco . Na zdjeciu Gotti:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=19259&d=1281301262 Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.01.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Zapraszam na treningi . Pracujemy na placu w Soboty i Niedziele , czesto w tygodniu . Od wiosny beda treningi dla rasistow;) , . jest juz spora grupa dobermanow warszawskich chetnych , moze ktos jeszcze ?? Oczywiscie kazdy moze przyjechac popracowac nad PT czy IPO , jak tez przygotowac sie do testow chodowlanych w rasach , w ktorych potrzebne sa do hodowli . Obserwuje psy na placu , jest fajnie jak przyjezdza jakas rasa . Co tydzien przyjezdzaja np .Biale Szwajcarskie , fajnie pracuja i bawia sie . Tak wiec zapraszam wszystkich chetnych . Informuje tez , ze w Hodowli Kalupus urodzila sie osemka szczeniat . Jeden fajniejszy od drugiego . Sa to oczywiscie Owczarki Niemieckie . Jak zawsze w tej Hodowli ambitne krycie , niemieckim reproduktorem .Szczenieta zdrowe i zaczynaja juz byc tluste i przeslodkie . Maja kilka dni Jesli ktos chce kupic dobrego psa zapraszam do kontaktu z Madzia lub Martinem . Info na http://kalupusszkoleniapsow.webs.com/ O szczenietach chyba jeszcze nie ma za duzo , bo jak widac administrator strony sie obija , ale zawsze mozna zadzwonic . Ja tez chetnie pomoge . Zdjecia maluchow moge wstawic jak ktos zainteresowany , bo bede jutro na treningu to moge zrobic . To co , kto na plac szkoleniowy sie wybiera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 My wczoraj rozpoczelismy treningi z sukcesem . Moja kondycja do niczego , ale Gotti dawal czadu za wszyskie czasy . To co zarazi sie ktos od nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Latajacy Gotti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts