marjucha 18.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Owczarki jak tez owczarkopodobne , czyli wilczury sa jak plastelina , tak mowia szkoleniowcy i da sie z nimi wszystko . Poddaja sie latwo szkoleniu . .. Widze, ze moj Buras ma szanse na nabycie dobrych manier Prawda, ze podobny do wilczura ? http://images40.fotosik.pl/52/838daeeed05975f1m.jpg Prawdziwy champion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ... Prawdziwy champion Prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Prawda bo niby jak inaczej ? Powiem Ci ze jak pamietam to taki ladnynie byl kiedy go przygarneliscie . Mam takie swoje wytlumaczenia tego Do rzeczy . Teraz juz moge zaprosic serdecznie na Szkoleniowe Dni Otwarte dla psow . w dniach 16 17 i 18 kwietnia 2010 . Zajecia zaczna sie w piatek po poludniu okolo godz.15 . Zakonczenie w niedziele po poludniu . Szkoleniowcy nie dosc , ze sa profesjonalistami to do tego perfekcjonistami . Bedzie mozna sie sporo dowiedziec i sporo nauczyc . Kazdy pies bedzie potraktwany indywidualnie . Bedzie mozna pytac do woli i z pewnoscia otrzyma sie odpowiedzi . Zajmowac bedziemy sie przygotowaniem do PT przygotowaniem do IPO . Oczywiste jest , ze nie koniecznie trzeba cwiczyc przygotowujac sie do zawodow , mozna robic to dla samej radosci psa i naszej dla rozrywki zeby zobaczyc jak to jest . W czasie tych 3 dni szkoleniowcy pokaza co i jak wyglada , ocenia psy , opowiedza o tym . Mysle , ze opowiedza i pokaza jak robi sie slady beda po seminarium w tym temacie .Sami wciaz , pomimo ogromej wiedzy w temacie szkolen ucza sie . Slady sa dobrym zajeciem dla kazdego psa . Liczba miejsc bedzie ograniczna , kady musi dostac ze szkolenia jak najwiecej .Nie ma mozliwosci , zeby wygladalo to jak w szkolkach niedzielnych ze im wiecej tym lepiej . Kazdy pies i jego pan bedzie musial poczuc sie wazny Koszt tego wynosi 150 pln . D la osob spoza Warszawy bedziemy organizowali nocleg .Mozna bedzie oczywiscie zorganizowac sobie nocleg samemu . Marjucha ma nocleg zapewniony razem z Ania , Pawelkiem i Parysem oczywiscie . Planujemy ogniska i grill . Z pewnoscia bedzie ktos kto podjedzie do sklepu po kielbase , inne miesa na grilla dla wszystkich i zrobi salatki /salatki bardziej do miejscowych / . Co do miejsca zajec to bedzie to albo plac w Zlotoklosie albo Goscienczyce . Zapisywac mozna sie tutaj . Numer konta do wplat podam w miedzyczasie . Z cala pewnoscia nie napisalam wszystkiego , prosze pytac , byc moze dla niektorych podane skroty sa magiczne , co jest zrozumiale , chetnie wyjsnie . Podam oczywiscie tez co trzeba ze soba zabrac i jakie linki smycze , tasmy szelki itd .d 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti zapisuję się oczywiście, termin super, cena też spoko, miejsca szkoleń dobre, a że jestem zielona to proszę o wyjaśnienie tajemniczych skrótów, czy ja musze już piesę do innych psów przyzwyczajać w razie? 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Zazdrosnico Bardzo fajnie ze bedziecie z cala Rodzinka bo wlasciwie kazdy musi to widziec i wiedziec co i jak . A jak u Ciebie w sasiedztwie z psami ? Jak z ludzmi czy ona widuje obcych ? Jak nie masz pewnych psow znaczy odrobaczonych szczepionych to pytaj tu chocby ktos Cie zaprosi i pobawi sie mala z psami , do mnie mozna tez , bo to suczka , zreszta moi sa dosc deliktni jednak to malenstwo jest i lepiej zeby sie do duzych psow poki co nie zrazila. Moze w sobote zabierz ja do miasta ? Jak masz oczywiscie czas , no ale to wazne , bardzo wazna jest socjalizacja . Fajnie jest w Jankach w sklepie zoologicznym , panie czestuja smakolykami , podziwiaja , mozna poprzymierzac co sie chce , ludzie glaskaja warto . Moi lubia tam jechac bo dostaja fajne smaczki , ludzie wymiziaja ich , moga sie calowac jak jakis nawiedzony czlowiek sie trafi , no i sa swinki morskie Skrot PT to nauka posluszenstwa , a IPO to sportowa obrona czym wszyscy zawsze sie zachwycaja , bo wtedy widac te psie pasje i popedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 18.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Teraz kupujemy jakąś tanią obroże i smycz żeby się przyzwyczaiła, ludzi widuje przez bramę i obcych się nie boi szczeka ostro, natomiast jak zobaczy dużego psa to skowyczy i ucieka do domu. Sąsiad ma labka, nie ma roku ale jest wielki i na pewno ma wszystkie szczepienia itp. Nie wiem jakby się spotkali to co by było, zapytam. A gdzie ten sklep w Jankach dokładnie? bo tam rzadko bywam. Dzięki za wyjaśnienie i zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To calkiem tak jak Ty bys zobaczyla Godzille .Ona malenka jeszcze jest . Szczekac to bym jej nie pozwalala prawde mowiac bo bedziesz miala problem jak masz sasiadow blisko . Pytasz o rzeczy , o ktorych mozna przegadac pol nocy Zapytaj ludzi od labka jak one toleruja inne psy . Uwazaj i nie pozwol , zeby jakikolwiek duzy pies ja szarpal , przewracal i byl nie mily . Pamietaj o tym ! Sklep w Jankach to zobaczysz jak wjedziesz tam , widac spod wiaduktu juz , teraz nazywa sie Kakadu /chyba / , nie mozna nie zauwazyc . Mala tam wez lepiej na rece bo dziewczyna ze wsi jest , nieobyta zeby Ci sie tam nie wyrwala z obrozy pod samochod w tym ruchu .Po chodniczku poprowadzaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.02.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe 4. Sebstian + doberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe 4. Sebstian + doberman Ludzie z owczarkami wpisywać się, bo na razie dobków jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dobermanow powinno byc wiecej , ale z innych ogloszen A Ty nie pytasz gdzie masz ten nocleg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dobermanow powinno byc wiecej , ale z innych ogloszen A Ty nie pytasz gdzie masz ten nocleg ? Nie wiedziałem że już wstałaś A gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wstalam , w moim wieku juz sie dlugo nie spi Nocleg masz u Dziadkow oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Wstalam , w moim wieku juz sie dlugo nie spi Nocleg masz u Dziadkow oczywiscie Nie powiem, jestem zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No masz Wiesz , ze u nas nie ma jak , bo Parys i moi chlopcy to za duzo raczej , a jak gadalismy o tym to dla mnie oczywiste bylo , ze go nie zostawisz u Dziadkow w hotelu i nie pojdziesz do nas spac , ale jesli to oczywiscie Maja w hotelu naprawde super warunki , ogladalam wszystko , bardzo mi sie podobalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rrmi - dzięki za zaproszenie Moja Fryta ma już 4 lata - czy to nie za późno na szkolenie ? Druga sprawa to miejsce szkolenia - my jesteśmy z pomorza, a szkolenie pod Warszawą... A oto i ona....pięknisia http://images8.fotosik.pl/156/a9fc812f782fa15em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No masz Wiesz , ze u nas nie ma jak , bo Parys i moi chlopcy to za duzo raczej , a jak gadalismy o tym to dla mnie oczywiste bylo , ze go nie zostawisz u Dziadkow w hotelu i nie pojdziesz do nas spac , ale jesli to oczywiscie Maja w hotelu naprawde super warunki , ogladalam wszystko , bardzo mi sie podobalo . Dlaczego? Przecież macie duży dom Ja już normalnie przebieram nogami, ale teraz muszę rozwiązać problem logistyczny Cała rodzina + pies + wózek to trochę dużo jak na naszego peugeota Zobaczymy, najwyżej zainwestuje w bagażnik dachowy i Parys będzie jechał na dachu Kurcze, to już mam co planować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rrmi - dzięki za zaproszenie Moja Fryta ma już 4 lata - czy to nie za późno na szkolenie ? Druga sprawa to miejsce szkolenia - my jesteśmy z pomorza, a szkolenie pod Warszawą... A oto i ona....pięknisia http://images8.fotosik.pl/156/a9fc812f782fa15em.jpg Ja też jestem z pomorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Alunko Dalabym sie pokroic na kawalki , ze jestes spod Babic /nad Wisla / Na szkolenie za pozno na pewno nie jest , kwestia czy chcesz i czy dasz rade dojechac . Panna sliczna , moi chlopcy na pewno otoczyliby ja opieka Pomysl , naprawde fajnie jest na takich imprezach , mozna potraktowac jak maly urlop , my tak bylismy z pod Wroclawiem i wrocilismy bardzo zadowoleni . Robilas cos z sucza w ogole czy taka surowinka z niej ? Powiem Ci tak moze , ze zycie z psem szkolonym jest zupelnie inne niz z takim wychowanym na zasadzie jak sie samemu umie . Moje poprzednie dobermany byly takie surowiaki wlasnie . Jak to doberman , madry jest , inteligentny sam z siebie , ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Marjucha A jaki wozek jest potrzebny , moze gdzies tu sie zorganizuje , kilku sasiadow ma troche wieksze dzieci niz Pawelek i pewnie jakies wozki maja . Parys na dachu ? ekhmm Fafle by sie chyba za bardzo rozjezdzaly Dom duzy i owszem , szkoda by bylo gdyby psy go rozniosly , ale kto to wie jak to sie ulozy . Moze Sonika bedzie u nas spala tez , nie wiem jeszcze na 100% jak z tymi noclegami , ale Magda ma jakas mete . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts