marjucha 19.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Marjucha A jaki wozek jest potrzebny , moze gdzies tu sie zorganizuje , kilku sasiadow ma troche wieksze dzieci niz Pawelek i pewnie jakies wozki maja . Parys na dachu ? ekhmm Fafle by sie chyba za bardzo rozjezdzaly Dom duzy i owszem , szkoda by bylo gdyby psy go rozniosly , ale kto to wie jak to sie ulozy . Moze Sonika bedzie u nas spala tez , nie wiem jeszcze na 100% jak z tymi noclegami , ale Magda ma jakas mete . Nie, no damy radę, tylko auto muszę porządnie podreperować. Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No dobra, a teraz konkrety. Do kiedy trzeba potwierdzić, jakieś przedpłaty, numer konta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Alunko Dalabym sie pokroic na kawalki , ze jestes spod Babic /nad Wisla / Na szkolenie za pozno na pewno nie jest , kwestia czy chcesz i czy dasz rade dojechac . Panna sliczna , moi chlopcy na pewno otoczyliby ja opieka Pomysl , naprawde fajnie jest na takich imprezach , mozna potraktowac jak maly urlop , my tak bylismy z pod Wroclawiem i wrocilismy bardzo zadowoleni . Robilas cos z sucza w ogole czy taka surowinka z niej ? Powiem Ci tak moze , ze zycie z psem szkolonym jest zupelnie inne niz z takim wychowanym na zasadzie jak sie samemu umie . Moje poprzednie dobermany byly takie surowiaki wlasnie . Jak to doberman , madry jest , inteligentny sam z siebie , ale ... Moja psica taka całkiem surowa nie jest. Była na 4 czy 5 spotkaniach z treserem. Później nauki kontynuowaliśmy we własnym zakresie. Do drugiego roku życia byłam przy niej stale obecna, gdyż w tym czasie byłam na urlopie wychowaczym po urodzeniu córci, czyli był to w pewnym sensie podwójny urlop wychowawczy Znajomi i rodzina chwalą psicę, że taka grzeczna itp, czyli nasze nauki nie poszły w las. A dałoby się wykombinować jakis nocleg dla 2+2+pies?Są tam w pobliżu jakieś ośrodki wypoczynkowe albo agroturystyka? Oczywiście gdzie zwierzęta są mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Alunko Jesli powiesz , ze tylko nocleg stanowi problem to sie poszuka Sa i agroturystyki , sa i Hotele drozsze i tansze , powiedz co ma byc a znajde To co napisalas wcale mnie nie dziwi , bo dobermany to grzeczne pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rrmi - przegadam jeszcze temat z małżem i odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Alunko Bardzo bym sie cieszyla , no a przede wszystkim byloby nas dobermaniakow wiecej Dopoki nie ma calej listy chetnych to ciezko nam szukac jakiegos miejsca wspolnego dla wszystkich , jednak nie mysle tez , ze kazdy przyjezdny musi spac koniecznie tu a nie w innym miejscu , bo moze ktos ma Rodzine w okolicy czy czy kogos gdzie moze przekimac . Tak wiec pogadajcie z mezem i odezwij sie , a na pewno cos sie znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Alunko Bardzo bym sie cieszyla , : no a przede wszystkim byloby nas dobermaniakow wiecej lol: Dopoki nie ma calej listy chetnych to ciezko nam szukac jakiegos miejsca wspolnego dla wszystkich , jednak nie mysle tez , ze kazdy przyjezdny musi spac koniecznie tu a nie w innym miejscu , bo moze ktos ma Rodzine w okolicy czy czy kogos gdzie moze przekimac . Tak wiec pogadajcie z mezem i odezwij sie , a na pewno cos sie znajdzie . Chyba że Magda i Martin wezmą na szkolenie swoją hodowlę, to ON-komaniaki będą górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys 2. rrmi + Pablo i Gotti 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe 4. Sebstian + doberman 5. Asia z rodzinką + labrador Jasper dopisałam sąsiadkę piesio ma 8 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo i Gotti Dob 3. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 4. Sebstian + Piorun Dob 5. Asia + Jasper Lab I jak Zazdrosnico Febe bawila sie z Jasperem czy nie dalo rady ? Marjucha dobermany dopiero zawiadomione sa Numer konta podam , prawde mowiac nie pytalam jeszcze o to kiedy wplacac pieniadze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czy będzie informacja na ich stronie?Ile jest miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Musze przypilnowac zeby byla informacja na Kalupusie , ale wlasciwie to i nie ma potrzeby bo chetnych jest duzo . Mam zapchane skrzynki , nie wyrabiamz odpowiadaniem .Wiesz , jak ktos byl lub slyszal o takich szkoleniach to wie o co chodzi i jest chetny .Mozesz dac info na ONkowym forum .Psow bedzie okolo 20 , ale mamy w planie , jesli bedzie naprawde wiecej chetnych poprosic osoba sprawdzona w szkoleniach , Pania , z ktora Martin wspolpracuje . Ta Pani ma duze sukcesy w szkoleniu , jest tez pozorantem .Pozyjemy , zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rrmi, czy juz cos widomo w wiadomej sprawie? Bo nie wiem, pisac sie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 AnSi dam Ci znac na gg , bo jeszcze nie wiem , usiluje sie dodzwonic , ale ludzie pracujacy sa i nie odbieraja jak cos robia Dzisiaj sie dowiem . Twoj S mnie dowartosciowal dosc powaznie to musze sie wywiazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.02.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... Twoj S mnie dowartosciowal dosc powaznie to musze sie wywiazac A to cholera, o mnie ostatnio jakby zapomina....w sensie dowartosciowywania Mowi, ze ja juz taka wartosciowa, ze dowartościowywac nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Popatrz jaki dyplomata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 I jak Zazdrosnico Febe bawila sie z Jasperem czy nie dalo rady ? Nie zapominaj, że my pracujące ludy jesteśmy i zanim człek dotrze doma, zanim oporządzi dziecia, zwierza, siebie, chałupe i coś wrzuci na ruszt to jest kole 19.00 jak się uda to jutro lub pojutrze spróbują się pobawić a ew. w tytule przelewu to co wpisywać, tak jak tutaj to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.02.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Tak Zazdrosnico wiem wiem , tak tylko pytam z ciekawosci i przypominam , zebys nie pozwolila malej skrzywdzic . Jak cos nie halo zabieraj ja i do domu i koniec . To wazne bardzo jest . Numer konta podam , spokojnie , zapytac musze a nie mialam kiedy Jutro jestem w domu , jesli znajdziesz chwile zapraszam z Feba i jak nie z moimi to moze z Rogalem sasiadki sie pobawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 20.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Bym przyjechała.. Jeno nie wiem czy z 2-letnia akitą można? Akity nie powinny byc szkolone w IPO. Czy my się nadajemy? Chcialabym, żeby pobyła z innymi psami w ramach socjalizacji, bo bywa, że próbuje dominować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Zorka Na pewno mozesz , nie ma obowaizku robienia czegos w kierunku IPO , a socjal na takich imprezach dobry Jest tam wszystko i szczekanie , nakrecanie i warczenie i male milosci Bedziesz mogla podciagnac PT . Moze sprobowac slady tylko ? A dlaczego akity nie moga byc szkolone na IPO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 20.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Akity są wystarczająco obronne i nie wolno pobudzać ich agresji. Było napisane, ale zapytałam jeszcze pana, który moją psicę szkoli i potwierdził. Chodziłysmy na PT, ale nam nie wyszło, pani prowadząca widać nie lubi akit i nie umie ich szkolić. Mamy za sobą 2 mce przedszkola i 4 mce PT. W szkole DANGAJ, której nie polecam. Dlatego tak się dopytuję, bo akity szkoli się inaczej niż owczarki, mam złe doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts