Sonika 20.02.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ale mam ochotę przyjechać , tylko nie wiem jak tego technicznie dokonać ? A nie jedzie może ktoś z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ZorkaO Dangaju czytalam juz sporo nie najlepszych opinii .Nie bylam jednak i nie wiem .Martin to taki szkoleniowiec ,ktory zanim cos powie i zrobi to pomysli za to Go cenie .Proponuje Ci przyjechac , pocwiczyc to co bedziesz chciala , pogadac i zdecydowac .Co do agresji akit to nie wypowiadam sie , wiem jednak , ze pies "agresywny" tym bardziej powinien byc szkolony i te popedy miec pod kontrola . Nie chce tu jednak wymadrzac sie . Mysle , ze nic nie stracisz przez taki weekend . SonisJaki problem najwiekszy jest , z dojazdem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Zorka O Dangaju czytalam juz sporo nie najlepszych opinii .Nie bylam jednak i nie wiem . Martin to taki szkoleniowiec ,ktory zanim cos powie i zrobi to pomysli za to Go cenie . Proponuje Ci przyjechac , pocwiczyc to co bedziesz chciala , pogadac i zdecydowac . Co do agresji akit to nie wypowiadam sie , wiem jednak , ze pies "agresywny" tym bardziej powinien byc szkolony i te popedy miec pod kontrola . Nie chce tu jednak wymadrzac sie . Mysle , ze nic nie stracisz przez taki weekend . Sonis Jaki problem najwiekszy jest , z dojazdem ? Ja podzielam zdanie Zorki. Akity nie powinny robić obrony z IPO. Ale ślady? czemu nie Posłuszeństwo też można robić, a nawet należy. W szkółce do której chodziliśmy trener przygotowywał do testów doga kanaryjskiego(mam nadzieję, że nie pomyliłem) i PT bardzo ładnie opanował(a). Trzeba dopytać Martina czy się podejmie, ale myślę że tak, a można dużo skorzystać na rozmowie z takimi ludźmi. No i socjalizacja + informacje jak reagować na zachowania psa, które się Nam nie podobają. Każda rasa inna i inne środki aby uzyskać oczekiwany efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Trzeba dopytać Martina czy się podejmie, ale myślę że tak, a można dużo skorzystać na rozmowie z takimi ludźmi. No dokladnie . Po to takie dni beda organziowane . Ja slyszalam , ze duzo ludzi po Dangaju calkiem przestaje cos robic , bo tam ponoc jakas masakra jest , zawet ZK ich wykresil z listy . Ludzie sie wiec zrazaja do szkolen . Zorka Moge zapytac Martina , ale nie wydaje mi sie , ze cos powie , jesli psa nie zna. Nie proponowalam tego , bo napisalas , ze chcesz sie socjalizowac i popatrzec ogolnie . Suczka chyba mloda jest , tak ? Zastanow sie i daj znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Podczytuje, podczytuje, ciesze sie, ze coraz wiecej chetnych - samo doborowe towarzystwo Nie wiem, tylko czy moj wielorasowy champion pasuje do towarzystwa, no bo jak beda romanse, to i pewnie mezalinas zdarzy sie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 anSi Ja o romansach napisalam , bo moj Pablis jest bardzo kochliwy Daj spokoj juz z tym gadaniem , Rufus ma szczescie , ze do Was trafil , przeciez u nikogo lepiej by mu nie bylo . http://img203.imageshack.us/img203/9179/a25g.jpg Widzisz jaka panna ? ps . Nogi na zdjeciu nie sa moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 naprawde romantyczne zdjecie i milosc z oczu patrzy Nozki tez romantyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 21.02.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 To ja się piszę na to szkolenie. Zorka31 + Gina zwana Nuśką.Ja po Dangaju zaczęłam szkolenie indywidualne w szkole Baritus. Jest OK. W Dangaju zaproponowali mi np. złamanie charakteru!! Akicie, która jest dumnym psem pierwotnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 naprawde romantyczne zdjecie i milosc z oczu patrzy Pablis nasz to wrazliwy bardzo jest Zorka O Baritusie slyszalam duzo dobrego , mam chec jechac tam do pozoranta na wiosne kilka razy . A szkoleniowcy no coz , jak wszyscy , sa rozni , mniej i lepiej douczeni . Mi np . jedna pani , dosc znana powiedziala , zeby psa po szyjce nie glaskac , bo psy tego nie lubia . I mam zagwozdke , bo moi sie podstawiaja wrecz do glaskania wlasnie po szyjkach i tak lece czasem na 2 rece Dobrze jednak byc tu i tam , popatrzec i wybrac cos dla siebie . Mi jakos super sie ulozylo , ze mam Martina pod bokiem i jestem z tego bardzo zadowolona . Ty sama zobaczysz i ocenisz . Do zobaczenia . Znam takich co kociej mordki z zazdrosci dostaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rrmi, moze mojemu tez zarezerwuj miejsce na liscie. Jakby okolicznosci niesprzyjajace mocno byly, to wtedy najwyzej ustapie miejsca komus z lawki rezerwowych ( bo na pewno taka powstanie, jestem pewna, ze na takie fajne szkolenie mnostwo chetnych bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Znam takich co kociej mordki z zazdrosci dostaja Znowu się mnie czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 21.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 uff, zczytałam wsio fajnie, że spotkanko się kroi Nie wiem, czy moja królowa na szkolenie się nadaje, bo przyzwyczajenia swoje już ma i szkoli się tylko w wybranych przez się tematach. Poza tym strachu Wam napędzić nie chcę, bo reakcje na nią znam a ze swoimi kłócić się nie będę ale większość znaków na niebie wskazuje, że towarzysko Was nawiedzę, i już doczekać się nie mogę A i w razie czego kisty z browarem popilnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita 8. Sonika + Dino Cavalier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Marjucha Tam zaraz sie czepiam , tak gadam Oxa Wstyd , popatrz tu ludzie z Gdanska , z Krakowa jada a Ty masz na miejscu i chcesz browaru pilnowac , akurat . Tak naprawde to browar moze i bedzie , ale te dni to bedzie praca z psem przede wszystkim i prosze kondycje sobie poprawiac i papierochow nie palic , zeby szybko biegac Zorka Pytalam Martina o Akity , powiedzial , ze sa trudne rzeczywiscie , ale zapraszamy , pogadamy i cos z tego szkolenia pewnie wyniesiesz dla siebie i swojej Niuski , aby sie tylko moj Pabi nie zakochal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rrmi odebralam gg - wpisuj nas na liste. Slawek juz do Ciebie dzwoni, nie za pozno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nie za pozno , moj Maz mowi , pewnie pamietasz , ze ludzie kulturalni nie chodza spac przed polnoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 1. Marjucha + Parys ON 2. rrmi + Pablo Dob 3. rrmi +Gotti Dob 4. Zazdrośnica i rodzinka 2 os. + sunia Febe ON 5. Sebstian + Piorun Dob 6. Asia + Jasper Lab 7. Zorka + Niuska Akita 8. Sonika + Dino Cavalier 9. anSi + Rufus champion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No urosl w dume ten moj champion, gdy mu preczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.02.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nie za pozno , moj Maz mowi , pewnie pamietasz , ze ludzie kulturalni nie chodza spac przed polnoca Znowu się czepiasz Na szczęście mam dobre wytłumaczenie - dotrzymuję towarzystwa Pawełkowi No niezła grupa się zbiera Fajnie. Na zlocie nie byłem, to teraz poznam parę osób z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts