slawciu102 09.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 witajcie,jestem nowy na stronie i na budowie tez,mam problem,remontuje stary dom-ojcowizne.Czesc prac juz wykonałem takich jak,z tarasu dostawiłem ganek.pozrywane podlogi,pzrywane tynki instalacia nowa i na maja mam zamiar wejsc z pracami na strych.Bo chce adoptowac na zamieszkały,wszystko wedlug projektu,mam zamiar do stropu betonowego rozebrac wsio lacznie z kominem.Wiazanie i sciany z max kozlowicka,wywiazka nowa i dachowka ceramika Roben plus czarny-braz.moze to wyglada jak przechwalanie sie,ale zapewniam ze nie.Bo tu sa schody dopiero,wszyscy mi pytaja sie czy wytrzymaja mi muru,czy nie bedzie siadac.Wczesniej tez byl kryty dachowka ale cemetowa i dom jezt z kamienia tego bialego to jest chiba ten wapienny.Kto moze niech pomorze mi w tym dylemacie.A jeszcze jedno projektantka nic nie wspomin o wytrzymałosci budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 10.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jak wszystko zgodnie z projektem to bym się nie bał. Jeśli jednak masz nadal wątpliwości to zapytaj tego, kto ten projekt robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciu102 10.02.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witaj i dzieki za tą podpowieć ale tyle to i ja wykombinowałem sam,pytałem projektanta i to takie gadanie tylko jest nie podparte żadnymi argumentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts