revalidon 10.02.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Pytam, bo na allegro jest ich mnóstwo. A co drugi zachwala jako najskuteczniejsze na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jak największe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 i najgłodniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 10.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Np: BIOLATRINhttp://www.budujesz.pl/produkt/3562/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 10.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Pierwsze dwie odpowiedzi fachowe i rzetelne.Jak zwykle. Osobiscie polecam preparaty BIO7.Uzywam ich od dwoch lat.Kupuje na allegro takie duze 2 kg opakowania (starcza na rok).Czyli koszt okolo 130 zl rocznie.Co miesiac wsypuje dwie saszetki do WC i spuszczam wode. Jezeli dopiero zaczynasz uzywanie oczyszczalni to nalezy najpierw uzyc zestawu startowego BIO7CHOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Pierwsze dwie odpowiedzi fachowe i rzetelne. Jak zwykle. Wydobyłem temat z dna na górę, bo bez żadnej odpowiedzi zmierzał w niebyt. To mało? O co masz żal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a ja doradziłem w sprawie skuteczności... nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 10.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wydobyłem temat z dna na górę, bo bez żadnej odpowiedzi zmierzał w niebyt. To mało? O co masz żal? Wchodze do watku bo mnie interesuje. Na trzy odpowiedzi, dwie sa chyba tylko po to zeby sobie nabic licznik. Nie mam czasu ani ochoty, czytajac "wymianę doświadczeń", zajmowac sie odfiltrowaniem informacji nie mających nic wspólnego z ich merytoryczną zawartościa. Ale to nie jest watek o tym co mnie boli ani o tym jakie masz celne uwagi odnośnie tematu preparatów do oczyszczalni, więc dyskutujmy na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 skoro tego chcesz...BIO7 jest drogirównie dobry jest Septifos i do tego tańszykupa ma to w pupie czym ją się traktuje, więc nie ma co przepałacaćsypałem różne, kupuję najtańsze, różnic nie zaobserwowałem mam nadzieję, że merytorycznie (ale 3 pościki do przodu są, nie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Sypałem Septifos , sypałem Target - żadnych różnic nie stwierdziłem - teraz podobnie jak Barbossa, czasami jak nie zapomnę, sypię najtańsze możliwe do zakupu w obrębie kilkudziesięciu kilometrów od mojej hacjendy . Ps. Kiedyś dla próby wsypałem drożdzę winne - i nic ... - wino nie wyszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Sypałem Septifos , sypałem Target - żadnych różnic nie stwierdziłem - teraz podobnie jak Barbossa, czasami jak nie zapomnę, sypię najtańsze możliwe do zakupu w obrębie kilkudziesięciu kilometrów od mojej hacjendy . Ps. Kiedyś dla próby wsypałem drożdzę winne - i nic ... - wino nie wyszło ... Trza było te od placków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 10.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 (...) Kiedyś dla próby wsypałem drożdzę winne - i nic ... - wino nie wyszło ... hmm... a o tym nie pomyślałem... 10.000l zacieru... do destylacji użyć solarka albo PC... powstałym produktem ogrzewać dom... nadmiarem ogrzewać swoje wnętrze... trza by podsunąć pomysł Adam(owi)MK ps. i tak jeden pościk więcej na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 młodzież nie rozumie, że teoretycznie do nabijania postów, to tu na forum są znacznie przyjemniejsze tematy niż takie o bakteriach... i to w szambie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 młodzież nie rozumie, że teoretycznie do nabijania postów, to tu na forum są znacznie przyjemniejsze tematy niż takie o bakteriach... i to w szambie... W rzeczysamej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 10.02.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ja używam Septifos i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 10.02.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ps. Kiedyś dla próby wsypałem drożdzę winne - i nic ... - wino nie wyszło ... Może zrobił się zacier..? Destylowałeś?? Jaki smak..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 10.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ps. Kiedyś dla próby wsypałem drożdzę winne - i nic ... - wino nie wyszło ... Może zrobił się zacier..? Destylowałeś?? Jaki smak..? Pewnie taki ...z nuta dekadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 10.02.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A ja głupi sypię septifos a ile zacieru się marnuje A może ktoś doświadczony podpowie jak zrobić z g.....a czerwone wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jakbyś zamiast bakterii parę worków cukru wsypał... kto wie.. Podobno tylko z kamienia nie wypędzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 10.02.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 (...) Podobno tylko z kamienia nie wypędzi... że co? Polak nie wypędzi? wątpisz "w siłę narodu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts