Gość MARTIN-II 21.01.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Jak prosto sprawdzić, czy więźba dachowa była impregnowana ciśnieniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micmarci 21.01.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 21.01.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Chyba laikowi trudno to sprawdzić. Firma, która mi impregnowała uwiarygodniała to faktem, że nie ma żadnego innego miejsca i urządzenia do impregnacji poza autoklawem ciśnieniowym. Dostałem też certyfikat, ale i tak nie mam 100% pewności, że moja więźba została zaimpregnowana ciśnieniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość MARTIN- II 21.01.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 PONAWIAM ZAPYTANIE - POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 23.01.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 na pewno nie masz wszystkich krokwi wymierzonych co do centa. zazwyczaj robi się tak, że tych najdłuższyć jest najwięcej, bo z nich można przyciąć dwie. chyba że masz dach prościutki dwuspadowy. wtedy możesz przeciąć murłatę i sprawdzić jak głęboko sięga impregnat. oczywiście potem dwa kawałki murłaty muszą być porządnie spięte i zakotwione do wieńca (najlepiej podwójnie). ale nie polecam zbyt tego rozwiązania. lepiej ciąć krokwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts