dakos 10.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wkrótce zacznę odwiedzać banki w sprawie kredytu czy ktoś teraz z formuowiczów brał pod uwagę opcje jak w tytule ?( kasa na wykończenie domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszum 10.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Zawsze pożyczka jest droższa od kredytu. Ja z pewnych względów musiałam wziąć pożyczkę hipoteczną w KredytBank. Za te pieniądze kupiłam działki i myślę, że kredyt hipoteczny byłby na znacznie lepszych warunkach.Szczerze odradzam KredytBank Oddział w Opolu, ponieważ 3, słownie trzy razy usiłowali mnie oszukać w umowie na oprocentowaniu. Tylko moje uważne czytanie umowy, aneksu i aneksu do aneksu pozwoliło mi zachować oprocentowanie na umówionym wcześniej poziomie. Nigdy nie zagłębiałam się w umowy i miałam zaufanie do banków ale po tym doświadczeniu widzę, że pracownicy banków są wręcz szkoleni jak oszukać klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miramax 16.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Zawsze lepiej wziąć kredyt hipoteczny (mieszkaniowy) niżeli pożyczkę hipoteczną - mniejsze koszty. Nie zawsze się tak da ale i tak pożyczka hipoteczna będzie tańsza od każdego innego kredytu gotówkowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 01.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kredyt bedzie zdecydowanie tańszy ( zarówno jesli chodzi o oprocentowanie jak i prowizję - czesć banków przy kredytach nie pobiera prowizji , przy pożyczce z reguły tak), poza tym mozesz go uzyskać na dłuzszy okres niż pozyczkę. Jesli potrzebujesz pieniędzy na wykończenie domu to wartosć działki + to co wybudowałes bedzie twoim wkładem własnym. Zakłdam ,ze w tej sytuacji możesz uzyskac naprawdę dobre warunki kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts