Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Biale drzwi,listwy i podloga wenge.Czy ktos tak ma?

aha26

Recommended Posts

Niestey wiem:-(....mam swiadomosc tego,ze taką podłogę trzeba myc codziennie.Ja juz za bardzo nie mam wyjscia na zmiane poniewaz mam juz podloge do salonu wlasnie wenge i nie moge juz zrobic schodow i gory w innym kolorze( no moze samą gore tak ,ale schodow napewno nie:-( ) więc nie pozostaje mi juz nic innego jak zrobic calosc w wenge,dobrze,ze gorny hol mam slobo doswietlony to nie bedzie tak tego kurzu widac:-)

Niestey wiem:-(....mam swiadomosc tego,ze taką podłogę trzeba myc codziennie.Ja juz za bardzo nie mam wyjscia na zmiane poniewaz mam juz podloge do salonu wlasnie wenge i nie moge juz zrobic schodow i gory w innym kolorze( no moze samą gore tak ,ale schodow napewno nie:-( ) więc nie pozostaje mi juz nic innego jak zrobic calosc w wenge,dobrze,ze gorny hol mam slobo doswietlony to nie bedzie tak tego kurzu widac:-)

No ale nie rozumiem, masz już podłogę, a nie masz okien? Pytasz też o nie?

Drzwi jeszcze nie zamówiłaś?

Kup jedną białą listwę i przyłóż do podłogi, zobaczysz, czy ci się spodoba.

mam okna biale ( nie pytam o okna:-) )...pytam o polaczenie bialych drzwi,bialych listw i podlogi wenge....mam inne dzwi,ale będe je zmieniac i wlasnie na takie biale chcialam zmienic.

No nie pytałaś, doczytałąm między wierszami ;) Dla mnie jakoś naturalne jest, ze okna są zblizone do drzwi i stąd taki "domysł"

• 4 months później...
Co myślicie o takim zestawieniu jak biała podłoga, ciemne drzwi (wenge) i ciemne listwy.?? Widziałam kilka razy zdjęcia wnętrz z ciemna podłogą, białymi drzwiami oraz białymi listwami przypodłogowymi. Natomiast nigdy odwrotnie.. Może widzieliście cos takiego? Chciałbym to sobie jakos zwizualizowac. Pozdrawiam