aneta_rybnik 03.05.2016 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 witam. ja zaczelam budowe domu osiek waski 9 i jak dotąd mam wylany strop nad parterem. jesli chodzi o finanse to kosztowalo mnie to okolo 65 tys razem z formalnosciami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek i Ela 01.01.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Serdecznie pozdrawiam Ośkowiczów z nowym rokiem 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek i Ela 01.01.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 u nas jeszcze w 2016 powstały schody wejściowe oraz schody z balkonem zamiast tarasu (bo wysoko nad terenem) do tego zamontowano okna ( w sumie chyba jest ich z osiemnascie ) oraz brama garazowa - stolarka w kolorze Winchester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts