Gość JACKIE P 30.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 grzesiek - w sumie to już przestałem się martwić czy się odkształca czy dokształca - mam toto zalane 10 cm pod posadzką, przed zalaniem posadzek miało czas na ewentualne odkształcenia, na razie bez zmian i bez uwag. A jak coś walnie, to jakimś hammerem po posadzce i wymianka. Ale wolę odpukac.Pozdro Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 01.07.2006 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ja tego nie badałem, ale porównywałem różne metrixy, diamondy z firmowymi produktami typu roth, TC, rehau, wawin, uponor i wyopadały one blado pod kątem wykonania. Zauważ, że metrix po zgięciu nie trzyma dobrze pamięci kształtu, sprężynuje, stara się wrócić do lini prostej - tak nie powinno być. Spróbuj to zrobić z firmową rurą, a zobaczysz różnice. Pozgdawiam serdecznie Grzesiek Grzesiu! A ja mam ochote na instalke REHAU...co myslisz o tym???? pozdro.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.07.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Rehau - dobry wybór, sptraj Małego On tym sie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 01.07.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 us.metrix ma wpis na deklaracji zgodności "Turkey" a diamond...do dnia dzisiejszego nie udało mi się takiego dokumentu uzyskać... Czesc Mały! Mam ochote zainstalować podlogowke REHAU. Co o tym myslisz? Masz jakieś istotne podpowiedzi?? pozdro.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.07.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 A cóż można tu poodpoiedzieć? System z wyzszej półki, ale nie al-pex. Dlatego "znielubiany" przez częć instalatorów (ciężej się układa). Co do jakoci to wysoka, a produkcja w Hiszpanii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Mały Rehau to nie regulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.07.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Mały Rehau to nie regulus No nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 01.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 A ja raczej zrobie tak, zakupiułem rurkę z Wavina żeby pod podłogą coś firmowego było, a złączki wezme z marketu firmy Valsir skręcane, jak coś bedzie przeciekać to przy rodzielaczu bedzie mozna wymienić, docisnąć itp Rurkę wziałem tylko dla tego, że markerowy Metrix kosztował 2,60 zł a Wavina na allegro kupiłem za 3,5 zł ... rozrzutność niewielka a jaki konfort psychiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts