Bader 11.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Bader mnie uprzedził Bwojtku - nie wierzysz? Kup, sprawdź i będziesz zaskoczony - to cholerstwo wszystko prawie zżera A mówią że polskie jest kiepskie - takiego środka jak Szop jeszcze nie spotkałem. Podobnie mile zaskoczył mnie Delfin - także firmy Atlas Czyli niby co zżera? Jeżeli szpachlę ekpoksydową i obnaża "porowatość marmuru" co sugerujesz to przeczy to znanym mi zasadą chemii. Zżera węglan wapnia ,który jest podstawowym budulcem marmurow , wapieni ( często sprzedawanych jako marmury) oraz spoiwem w cemencie do usuwania którego służy szop. A na opakowaniu niestety nie pisze - Zdala od marmuru! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 19.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A tak przy okazji, to czym impregnujecie granitowe parapety zewnętrzne?Jaki środek polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 19.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A tak przy okazji, to czym impregnujecie granitowe parapety zewnętrzne? Jaki środek polecacie? Żaden ! Wystarczy myć raz na miesiąc żeby się nie zapuściły , a jeśli do tego dojdzie to woda z octem . Poniżej zdjęcie parapetu używanego już 10 lat . http://img705.imageshack.us/img705/3254/17812191.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts