laosdwa 10.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam.Z tego co można wyczytać na tym forum o tym wykonawcy powiem jedno,człowiek i jednocześnie firma którą cenie za to w czym mieszkam.Znam podejście tego człowieka do nieuczciwych inwestorów i nie dziwię się starym chwytom bo facet z nie jednego pieca jadał chleb.Trzeba liczyć środki na zamiary,mi nigdy nie przyszło do głowy żeby nie płacić za to na co się decyduje.Jak każdy z nas szukałem oszczędności i oszczędziłem tam gdzie to było możliwe.Pozdrawiam i zdecydowanie polecam Pana Roberta,facet zna się na tym co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 10.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ooo a tu piszą coś innego http://forum.muratordom.pl/nie-polecam,t175816.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 11.02.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 szukał pół nocy w necie aby pochwalić, musi być BAaaRDZO zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laosdwa 11.02.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie znam Cię kolego ani tej Pani ja poprostu wyrażam własny pogląd który w pewnym sęsie sam popierasz.Będąc na tym forum poruszałem wiele tematów ale powiem jedno budując dom nie bądż naiwnym i zarazem cwaniakiem bo jedno i drugie odbije się niestety na tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 11.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie znam Cię kolego ani tej Pani ja poprostu wyrażam własny pogląd który w pewnym sęsie sam popierasz.Będąc na tym forum poruszałem wiele tematów ale powiem jedno budując dom nie bądż naiwnym i zarazem cwaniakiem bo jedno i drugie odbije się niestety na tobie.jak na razie masz 2 posty czy ty masz 2,3... oblicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 11.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Nie znam Cię kolego ani tej Pani ja poprostu wyrażam własny pogląd który w pewnym sęsie sam popierasz.Będąc na tym forum poruszałem wiele tematów ale powiem jedno budując dom nie bądż naiwnym i zarazem cwaniakiem bo jedno i drugie odbije się niestety na tobie.jak na razie masz 2 posty czy ty masz 2,3... oblicza no i czego się czepiasz??? może poruszył temacik przy kolacji, a Ty odrazu z postami jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 23.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Panie Robercie... (laosdwa) to dobrze, że ma Pan o sobie tak dobre zdanie. Ja nie wątpię, że sobie Pan dobrze wybudował dom i że ma Pan dokończony dach itd. . Niech sobie Pan i drugi i trzeci wybuduje. Ale innych próbuję ostrzec przed Pana ekipą. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laosdwa 21.03.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Może człowiek miał moment słabości i u mnie się wykazał,podobno w czepku jestem urodzony ale co bym nie powiedział jako forumowicz,buduje ten Pan dom mojemu koledze.Zobaczymy?Pozdro dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klient12345 19.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 NIE BIERZCIE TEJ FIRMY !!!! Robert Lasik (REMBUD) zbudował nam dom w którym po 4 latach: - ciekną rury bo zamiast kupić przejściówki owijali rurę izolacją a następnie zalewali wylewką. Koszt przejściówki 2 zł koszt remontu łazienki w marmurze .... - płytę karton gips na piętrze przykręcili nie do stelaża ale do rury z ciepłą wodą (zalana cała ściana na dole) - popękały tynki. na suficie widać każdy bloczek keramzytowy - każdy wewnętrzny kant elewacji zewnętrznej (ocieplenia) jest pęknięty - ścianki działowe postawili na styropianie, więc przy futrynach ściany potrzaskały w poprzek - na dachu tak położyli dachówkę że na szczycie przy gąsiorach zabrakło 3 cm. Nie przejmując się zostawili szczelinę aby lała się woda - Wokół kominów zakleili jakąś taśmą, która po 4 latach odpadła i zaczęło się lać - Prawie każdy velux cieknie Oczywiście po zakończeniu inwestycji nastąpiła zmiana komóreczki i można pana Roberta szukać. Wysłałem szereg e-maili na każdy adres znaleziony w necie i cisza. Faceta trzeba zamknąć do pierdla, za straty na jakie mnie naraził i odebrać wszelkie prawa wykonywania zawodu. Witam.Z tego co można wyczytać na tym forum o tym wykonawcy powiem jedno,człowiek i jednocześnie firma którą cenie za to w czym mieszkam.Znam podejście tego człowieka do nieuczciwych inwestorów i nie dziwię się starym chwytom bo facet z nie jednego pieca jadał chleb.Trzeba liczyć środki na zamiary,mi nigdy nie przyszło do głowy żeby nie płacić za to na co się decyduje.Jak każdy z nas szukałem oszczędności i oszczędziłem tam gdzie to było możliwe.Pozdrawiam i zdecydowanie polecam Pana Roberta,facet zna się na tym co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty1234 20.03.2012 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wątpliwa przyjemność poznania tego człowieka i mnie się trafiła..... facet na kacu, z oddechem co najmniej tygodniowym, nie wspominając o ubraniu.... Tragedia i tak się umawia na spotkanie.jak udało mi się dowiedzieć, (mój znajomy to już były sąsiad tego człowieka)-okazało się, że nie raz widział tą osobę w stanie mocno wskazującym. Może coś się zmieniło ale kilka lat temu z tego co wiem była to codzienność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosin 18.03.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Za pózno przeczytałam wpis o tym PANU ALE TERAZ MOGĘ STANOWCZO POWTÓRZYC NIE BIERZCIE TEJ FIRMY!!! REM-BUD ROBERT KAZIMIERZ LASIK TO SAME KŁOPOTYCHYBA ŻE OD RAZU W NOWO WYBUDOWANYM DOMU ZROBICIE GENERALNY REMONTPOWIEM TYLKO ŻE U MNIE NIE MAOCIEPLENIA CZĘŚCI DACHU ORAZ LUKARNPARAPETY SĄ POŁOŻONE BEZ OCIEPLENIAZŁA INSTALACJA HYDRAULICZNA itd,A MIAŁO BYĆ TAK '' OK ''JAK MAWIAŁ PAN ROBERT LASIK BĘDZIE PANI ZADOWOLONA.I TU RÓWNIEŻ ADRES MEJLOWY NIE ODPOWIADA ,KOMÓRKA JEST JUŻ ZMIENIONA, A BIURA W PIASECZNIE na ŁABĘDZIEJ 27A ZLIKWIDOWANE DAŁAM SIĘ NABRAC ,LECZ MOŻE KTOŚ INNY JUŻ NIE, A TEN PAN LASIK NIECH WRACA DO TEJ SWOJEJ STASZÓWKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosin 18.04.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam ! Dokładnie m-c temu pisałam ogólnie o rem-bud lasik robert. Teraz mogę opowiedzieć w szczegółach . Faktycznie lukarna nie ocieplona , wiatr hula jak się patrzy, to samo w narożnikach dachu, mało tego , zostawili na pamiątkępuste puszki po piwie , itd,itd, ta firma nie nadaje się do budowy domów !!!!! Jestem tak załamana tym , że gdyby trafił mi się robert lasik pod ręką ,to by chyba już bawił w obłokach . Rem- bud robert kazimierz lasik to patałajstwo a nie firma budowlana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts