Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.Z tego co można wyczytać na tym forum o tym wykonawcy powiem jedno,człowiek i jednocześnie firma którą cenie za to w czym mieszkam.Znam podejście tego człowieka do nieuczciwych inwestorów i nie dziwię się starym chwytom bo facet z nie jednego pieca jadał chleb.Trzeba liczyć środki na zamiary,mi nigdy nie przyszło do głowy żeby nie płacić za to na co się decyduje.Jak każdy z nas szukałem oszczędności i oszczędziłem tam gdzie to było możliwe.Pozdrawiam i zdecydowanie polecam Pana Roberta,facet zna się na tym co robi. :D

Nie znam Cię kolego ani tej Pani ja poprostu wyrażam własny pogląd który w pewnym sęsie sam popierasz.Będąc na tym forum poruszałem wiele tematów ale powiem jedno budując dom nie bądż naiwnym i zarazem cwaniakiem bo jedno i drugie odbije się niestety na tobie.

Nie znam Cię kolego ani tej Pani ja poprostu wyrażam własny pogląd który w pewnym sęsie sam popierasz.Będąc na tym forum poruszałem wiele tematów ale powiem jedno budując dom nie bądż naiwnym i zarazem cwaniakiem bo jedno i drugie odbije się niestety na tobie.
jak na razie masz 2 posty

czy ty masz 2,3... oblicza

jak na razie masz 2 posty

czy ty masz 2,3... oblicza

no i czego się czepiasz??? może poruszył temacik przy kolacji, a Ty odrazu z postami jedziesz :D

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 year później...

NIE BIERZCIE TEJ FIRMY !!!!

Robert Lasik (REMBUD) zbudował nam dom w którym po 4 latach:

- ciekną rury bo zamiast kupić przejściówki owijali rurę izolacją a następnie zalewali wylewką. Koszt przejściówki 2 zł koszt remontu łazienki w marmurze ....

- płytę karton gips na piętrze przykręcili nie do stelaża ale do rury z ciepłą wodą (zalana cała ściana na dole)

- popękały tynki. na suficie widać każdy bloczek keramzytowy

- każdy wewnętrzny kant elewacji zewnętrznej (ocieplenia) jest pęknięty

- ścianki działowe postawili na styropianie, więc przy futrynach ściany potrzaskały w poprzek

- na dachu tak położyli dachówkę że na szczycie przy gąsiorach zabrakło 3 cm. Nie przejmując się zostawili szczelinę aby lała się woda

- Wokół kominów zakleili jakąś taśmą, która po 4 latach odpadła i zaczęło się lać

- Prawie każdy velux cieknie

Oczywiście po zakończeniu inwestycji nastąpiła zmiana komóreczki i można pana Roberta szukać. Wysłałem szereg e-maili na każdy adres znaleziony w necie i cisza. Faceta trzeba zamknąć do pierdla, za straty na jakie mnie naraził i odebrać wszelkie prawa wykonywania zawodu.

Witam.Z tego co można wyczytać na tym forum o tym wykonawcy powiem jedno,człowiek i jednocześnie firma którą cenie za to w czym mieszkam.Znam podejście tego człowieka do nieuczciwych inwestorów i nie dziwię się starym chwytom bo facet z nie jednego pieca jadał chleb.Trzeba liczyć środki na zamiary,mi nigdy nie przyszło do głowy żeby nie płacić za to na co się decyduje.Jak każdy z nas szukałem oszczędności i oszczędziłem tam gdzie to było możliwe.Pozdrawiam i zdecydowanie polecam Pana Roberta,facet zna się na tym co robi. :D

• 1 month później...

Wątpliwa przyjemność poznania tego człowieka i mnie się trafiła..... facet na kacu, z oddechem co najmniej tygodniowym, nie wspominając o ubraniu.... Tragedia i tak się umawia na spotkanie.

jak udało mi się dowiedzieć, (mój znajomy to już były sąsiad tego człowieka)-okazało się, że nie raz widział tą osobę w stanie mocno wskazującym. Może coś się zmieniło ale kilka lat temu z tego co wiem była to codzienność...

• 11 months później...

Za pózno przeczytałam wpis o tym PANU

ALE TERAZ MOGĘ STANOWCZO POWTÓRZYC NIE BIERZCIE TEJ FIRMY!!!

REM-BUD ROBERT KAZIMIERZ LASIK TO SAME KŁOPOTY

CHYBA ŻE OD RAZU W NOWO WYBUDOWANYM DOMU ZROBICIE GENERALNY REMONT

POWIEM TYLKO ŻE U MNIE NIE MA

OCIEPLENIA CZĘŚCI DACHU ORAZ LUKARN

PARAPETY SĄ POŁOŻONE BEZ OCIEPLENIA

ZŁA INSTALACJA HYDRAULICZNA itd,

A MIAŁO BYĆ TAK '' OK ''JAK MAWIAŁ PAN ROBERT LASIK BĘDZIE PANI ZADOWOLONA.

I TU RÓWNIEŻ ADRES MEJLOWY NIE ODPOWIADA ,KOMÓRKA JEST JUŻ ZMIENIONA, A BIURA W PIASECZNIE na ŁABĘDZIEJ 27A ZLIKWIDOWANE

DAŁAM SIĘ NABRAC ,LECZ MOŻE KTOŚ INNY JUŻ NIE,

A TEN PAN LASIK NIECH WRACA DO TEJ SWOJEJ STASZÓWKI.

• 1 month później...

Witam !

Dokładnie m-c temu pisałam ogólnie o rem-bud lasik robert.

Teraz mogę opowiedzieć w szczegółach .

Faktycznie lukarna nie ocieplona , wiatr hula jak się patrzy, to samo w narożnikach dachu, mało tego , zostawili na pamiątkę

puste puszki po piwie , itd,itd,

ta firma nie nadaje się do budowy domów !!!!!

Jestem tak załamana tym , że gdyby trafił mi się robert lasik pod ręką ,to by chyba już bawił w obłokach .

Rem- bud robert kazimierz lasik to patałajstwo a nie firma budowlana: