Mikołaj1719499942 10.02.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szukam ekipy z doświadczeniem do wykonania wylewek w okolicy Puław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas_lbn 11.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Polecam Ci pana Grzesia, który wykonuje wylewki z mixokreta. Jest z Biłgoraja ale wykonuje prace w Lublinie i Wawie. Ja jako wykonawca wykończeniówki już kilka razy korzystałem z jego usług i jestem zadowolony jak i moi klienci. Daj znać na PW jeśli jesteś zainteresowany.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 03.09.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Szukam bardzo dobrej, solindej ekipy, niezbyt drogiej, uczciwej i FACHOWEJ do poprawy kominów, żeby przestały mi wkońcu przeciekać. Bo moi poprzedni psedofachowcy nie nadają się do takiej roboty a pozatym niechce już ich wiedzieć na mojej działce. Najlepiej ekipa z okolic Puław. proszę o namiar jeśli ktoś takowy posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gontia 14.12.2022 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Nie będę zakładać kolejnego tematu o tym samym. Czy macie ekipę, która jest w stanie zrobić 2 łazienki i ma termin przed wakacjami?Dzwonię i wszędzie słyszę, że... po lecie dopiero. Serio jest aż tak?Szukam też tutaj -:spam:Chcę mieć do wyboru kilka firm. Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts