tolky77 11.02.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, Jeszcze sie zima nie skończyła a ja już pobiłem rekord z zeszłego roku. U mnie wyglada to nastepujaco; - dom 220 m2 + 50 m garaż - temp średnia 20 stopni ( łazienki 23-24, dzienna 21 ...nocna 19) - garaż 50 m z temp 15-17 stopni, - reku +gwc - 2 dorosłe + 1 dziecko - pale jakoś od października. poszło mi 4 tony brykietu w kształcie wałku dziennie pale około 40 kg brykietu (dwa worki) poniżej -10 .... schodzi mi około 50 kg. za brykiet płace różnie ..na poczatku sezonu 400, teraz nawet 600 za tone ... nie mam gdzie tego magazynowac. jesli ktoś ma doświadczenie w tym czy nie taniej jest palić drewnem ...oczywiście sezonowanym 2 lata ... u mnie kosztuje 180 za mp do sezonowania. ps 6 ton (własnie zamówiłem kolejne 2 tony) ... ta cyfra mnie przeraża ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts