agi_78 11.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Tutaj proszę wpisywać komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ładny domek życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ładny domek miejmy nadzieje ze zima szybko się skończy i zaczną się prace budowlane bo sam na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 09.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Witam.Mi również bardzo podoba się projekt tego domu. Niestety mam ograniczone fundusze i zastanawiam się czy decydować sie na niego. Proszę napisać mi na maila ile Pani liczy na stan surowy zamknięty z instalacjami. Czy dałabym radę za 250tyś.? Mój mail [email protected]. Z góry dziękuję za odpowiedź.Czekam na zdjęcia z realizacji:) Podoba mi się również projekt domu pinokio II, ale niestety tam to już w ogóle są duże koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 21.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 agi_78 witam ponownie ja tam sprawa PNB no i oczywiście czy już się budujecie bo nic nie piszecie co u was słychaćPozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 27.07.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Dawno niwe zaglądalam na forum, bo nie mialam czasu W polowie maja dostalismy PNB ) W tej chwili mamy wylane ławy fundamentowe, niestety powodzie nas troszke przystopowaly. zdjecia dolascze niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.08.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witaj, agi Śliczny domek i nazwa taka fajna - od razu wyzwala pozytywne myśli w człowieku Praca chyba wre, bo skoro ławy zostały zalane, to pewnie pniecie się już do góry... Powodzenia. Daj jakieś nowe fotki, bo jestem ciekawa, co dalej z tym Waszym Pogodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.08.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, zgadzam się z przedmówcami, proejkt domu bardzo ładny.Powodzenia i czekamy na fotki:)Ps. I kto to mówi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 22.10.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Miło mi, że projekt się podoba O takim typie domku właśnie marzyliśmy Nawet kolory dachu i elewacji mieliśmy mie takie same. Ale po wizycie w firmie sprzedającej dachówki zdecydowaliśmy się na braas bałtycką w kolorze ceglastym. Niestety odcień koloru brązowego byl dla mnie nie do przyjęcia. Dobrze, że dopiero w poniedzialek zamawiamy cegłe klinkierowa na kominy, bo byłaby niezła wtopa. No i teraz nie mam zupełnie pojęcia jaki wybrac kolor elewacji do ceglastego dachu i białych okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 19.12.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Agi, mamy dokładnie tą samą dachówkę i dokłądnie tą samą zagwozdkę w elewacją!!! Mi chodzi po głowie jakiś bardzo jasny kolor, ale tez raczej nie czysta biel, do tego elementy drewniane ciemniejsze (bardzo mi sie podoba domek Jankowo z forumowych dzienników). Uroczy domek budujecie, będe kibicowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 22.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 WitamPrzyszłam zrewizytą.Projekt w wersji poprawionej również do mnie trafia. Ten dodatkowy pokój który uzyskaliście po zmianach na pewno będzie lepszą opcją niż tak duża kuchnia z jadalnią.Gratuluję zamknęcia domku przed zimą. Chociaż u nas ciśnienia nie było to jednak i tak bardzo chcieliśmy zdążyć przykryć dom dachem przed śniegami. Ale może nie będzie to takie złe.Będę zaglądać, bo teraz zacznie się bardziej babski etap stawiania domu. Jestem ciekawa co wykombinujesz na swoich metrażach.do miłego zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.01.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Dorben Ja juz zdecydowałam, kolor wanilia, czyli taki bardzo jasny zółty. U mnie w okolicy jest mnóstwo nowych domów, więc na spacerkach mogłam sobie dokładnie poogladać zaestawienia kolorystyczne dach i elewcja. I do mnie najbardziej przemawia właśnie taki jasny żółty, wpadający w krem Kiedys w Ikei szafki Stat miały taki kolor. Mam je zreszta w swojej terazniejszej kuchni. I bardzo bardzo ten kolor mi sie podoba. Lili07 Dół mysle, ze jest naprawde rozplanowany pod nasze potrzeby Dzieki takiemu ukladowi, bedziemy mogli sie szybciej wprowadzic, i powoli wykanczac gore. Moze dzieki temu nie zarzniemy sie finansowo Na gorze pokoje, tez niczego sobie A kombinuje cały czas Mam juz pomysl na dolną łazienkę i czesciowo na kuchnie. Na razie w glowie, ale powoli bede przenosic to na papier/komputer Jeszcze tylko te nieszczesne instalacje, i mozna sie zabierac za urzadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 13.01.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam, ładnie wyglądają te choineczki przy bramie wjazdowej do garażu, gratuluję postepów prac! Rzadko zaglądam, bo jakoś do nowej formy dzienników nie umiem się jeszcze przekonać. Pozdrawiam i czekam na zdjątka z urządzania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 15.01.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Choinki idą do przesadzenia, i w zbliżeniu wyglądają jak drapaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Agi hej! własnie oglądałam twoją kuchnię - wyobraż sobie, ze z tą ścianką masz układ zupełnie jak u nas!! Tylko ze my inaczej do niej dochodziliśmy - na początek miała być duża sciana z kominkiem w tym miejscu i właśnie takie wąskie wejścia (100cm) po bokach - ostatecznie stanęło na małej ściance 100cm szer. , a komin zaczyna się piętro wyżej. U nas taka duża ściana w porównaniu do powierzchni salonu wyglądała ciężko a wąskiei wysokie wejścia dośc głupawo - uświadomiłam to sobie dopiero na budowie, po ustawieniu odpowiednio płyt GK, bo na wizualce wyglądało to w miarę OK. U Was jest troch inaczej , bo macie węższą ściankę i te ścianki po bokach a i pewnie salon większy - ale chyba najlepiej jak sobie sprawdzisz w realu jak te otwory będą wyglądać..Ja mam ostatezcnie przejścia po ok. 180cm z kazdej strony i teraz proporcje są Ok - ale ścianka zasłoni tylko kuchenkę, więc kuchnia prawie otwarta. U Ciebie by mnie na pewno drażniło ze te wejścia nie są jednakowej szerokości. A w ogole superkolor! megaodważnie! pozdr D Edytowane 26 Stycznia 2011 przez dorben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 26.01.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dorben, te przejscia mają być równe, po 90 cm. Na wizualce troche mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.01.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ja bym wybrała czerwone płytki a ściane innego koloru ,jakoś czerwonych ścian w kuchni nie widzę .Bardziej dodatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Aga, to ja tu o estetyce się wymądrzam na forum letnim:), a Ty jesteś tak wspaniałą "Scrapowiczką":), gratulacje, naprawdę masz talent!Może kiedyś skorzystam i coś zakupię. Mieć pomysł na samą siebie. Bezcenne:). Za wszystko inne.........waidomo co dalej. :)Pozdrawiam i będę tym mocniej kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Witam sąsiadkę Chciałem zapytać czy robiliście badania geotechniczne działki? Pytam, bo widzę w dzienniku że macie dosyć płytko ławy fundamentowe i zastanawiam się czy tak po prostu było w projekcie (adaptacji), czy wyszło na podstawie badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 06.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Agi ależ śliczne rzeczy robisz!! scrapping - dzięki Twojemu dziennikowi poznałam nowe słowo, hehe. Przy takim zmyśle plastyczntm urządzenie domu to pewnie pestka dla Ciebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts