agi_78 09.02.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Renatamama stawiam na białe płytki kolor ścian zawsze mogę dość szybko, niedrogo i co najważniejsze bez większej rozpierduchy zmienić. Z płytkami jest już gorzej Ola, Dorben dziękuję za uznanie, to bardzo miłe z Waszej strony. Jednak urządzanie mieszkania jest o wiele trudniejsze, niż scrapowanie No i do scrapów nie wtrąca mi się eM, a do urządzania owszem A ja wyznaje zasadę kompromisów I nieraz myślę, sobie, ze warto odpuscic sobie niektore rzeczy i miec swiety spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 11.02.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witaj Aga, też uznaję kompromisy:), tak jest po prostu łatwiej, choć musi działać w dwie strony:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budu 21.02.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 hejka Bardzo cieszy mnie Twój dziennik budowy. Martwiłam się , że zrezygnowałaś z jego prowadzenia. My zamierzamy rozpocząć budowowę Pogodnego IV późną wiosną , o ile szybko uzyskamy PnB.Na razie czekamy, ale napięcie rośnie. Wasza działka rewelacyjna, zdjęcia niezbędne(przynajmniej dla mnie) -to tak jakbym mój dom widziała w rzeczywistości, nie tylko na papierze. Przyznać muszę , że czekam na następne z niecierpliwością. Pomysł ze ściankami w kuchni bardzo mi siepodoba, daje troche imtymności , a z drugiej strony poczucie otwartej przestrzeni. My będziemy w zasadzie trzymać się projektu, z małymi zmianami- mała piwnica, rezygnacja z wkluszu i cos trzeba będzie zrobić z tym krzywym wiatrołapem.Pozdrawiam i zyczę duzo wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 14.03.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witaj Budu Cieszę się, że w końcu ktos oprócz nas będzie budował Pogodnego IV Jak widzisz, my z wykuszu tez zrezygnowaliśmy i przeniesliśmy tam kuchnię. W pierwotnym planie kuchnia by była od strony pd, a tego latem bym nie wytrzymala Oprocz tego zależało nam na na 2 sypialniach na dole, poniewaz na początku wykanczamy tylko dół i sie wprowadzamy Krzywy wiatrołap jest już u nas prosty choc przez to malutki Najwiekszym mankamentem tego projektu są schody Niestety wchodzą ostro w hol i moga przeszkadzać Niestety, za bardzo nie można tego poprawić (majster kombinował 5 dni) ewentualnie mozna zrezygnować z pom.gosp.pod schodami i inaczej je ustawić. My w koncu zrobiliśmy tak jak jest w projekcie. Jak bede na budowie, to pstrykne zdjęcie. Powiększyłam też pom. gosp. na poddaszu, kosztem łazienki. Teraz tam sie wchodzi od korytarza, a nie od łazienki To będzie moja pracownia Zmniejszylismy też drzwi balkonowe na taras, a jedno okno w salonie zastapiliśmy drzwiami balkonowymi, w jednym pokoju też zrobiliśmy balkon Pozdrawiam, i z niecierpliwością czekam na Wasz dziennikbudowy Napewno będę go z chęcią śledziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.03.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witamjak tam budzicie sie po zimowym snie i zaczynacie z kopyta na wiosne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 18.03.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witak Makawel Czekamy na umowę z energetyki, na prąd budowlany, bo do tej pory korzystaliśmy z sąsiedzkiego, ale warunki pogodowe (zbyt duża ilość wody na działce) nie dają już takiej możliwości. Mam nadzieję, że do końca m-ca wszystko się wyjaśni i najpóźniej na początku kwietnia będziemy mieli prąd. Wtedy zaczynamy od instalacji elektrycznej i chyba ocieplenia budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.03.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Lambrekin śliczny ,u mnie w kuchni też będzie akcent wiejski ,kafelki z krówkami .Czymam kciuki za szybkie i pozytywne załatwienie sprawy z energetyką .Z ociepleniem domku radzę poczekać i zrobić to po tynkach u nas sąsiad wsumie zrobił po tynkach 3 tyg zaczymał wilgoć w budynku i ma niespodziankę na ścianie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 i co z prundem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 29.03.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dzisiaj em ma zadzwonić do firmy i uzgodnić kiedy będą nam ten prund instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no to trzymam kciukasy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.04.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam:) gdzieś przeczytałam , ze nie Jesteś zadowolona z kuchni Stat, czy mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? pytam ponieważ marzę o tej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 02.04.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Tak, ma odpryski Po niedzieli pstrykne zdjecie jak to wygląda. Kuchnie mam 4 lata, uzytkuje normalnie, nie zalewam wodą, a mimo wszystko są odpryski. I to coraz większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 02.04.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 o kurcze..a tyle dobrych opinii słyszałam:( to teraz mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.04.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 fajne te "kuraki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 04.04.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam:) gdzieś przeczytałam , ze nie Jesteś zadowolona z kuchni Stat, czy mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? pytam ponieważ marzę o tej kuchni:) tak to wygląda, planuje to troszkę podszlifować i pomalować farbą. Niewiem, może miałam pecha, jakaś kiepska partia. Zresztą to są fronty kremowe, których nie ma już w sprzedaży. Może te białe są lepszej jakości. W każdym bądź razie, ja się na nie więcej nie zdecyduje. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=51185&d=1301922366 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=51184&d=1301922200 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=51182&d=1301922168 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.04.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A czemu Agi reklamacji nie składałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kochana drzwi i brama garazowa super, jak mozesz to podaj namiary na bramę i pochwal się za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 06.04.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A czemu Agi reklamacji nie składałaś ? Bo niestety rachunki pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 06.04.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kochana drzwi i brama garazowa super, jak mozesz to podaj namiary na bramę i pochwal się za ile Firmę znalazłam przez allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17028997 Reszta załatwiana poza allegro. Na razie niestety bramy na zywo nie widziałam. Brama 2,2 x 2,2 ocieplana, z montażem wyszła 1600 zł. Jak nam zamontują, to napiszę, czy wszystko poszło ok, bo na razie to dzisiaj dopiero zamówienie złożyłam. Montować mają w przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Bo niestety rachunki pogubiłam Szkoda ale może obeszło by się bez rachunków bo takie meble robi tylko Ikea warto spytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts