Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pogodny IV - komentrze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Agi, jak ja Ci zazdroszcze tego stawu!!! No cos pięknego ta Twoja działeczka, nawet z tą piaskownicą! Co do tynków - fajnie ze zgłębiasz temat, hehe jak przyjdzie nam wybierac będę się uśmiechac o radę :) Z kolorków mi się podobają te dwa bledsze bardzo - będę tez w cos podobnego uderzac, albo jeszcze jaśniej. Ciekawa jestem czy na całej dużej powierzchni ściany kolor wyjdzie tak jak się spodziewałaś po próbniku? Ponoc różnie z tym bywa-ocyzwiscie trzymam kciuki, zebys byla zadowolona:)

He he, staw fajna rzecz, ale nie przy ekipach budowlanych. Po skończonej budowie znowu będziemy musieli go zarybiać... :( bo nam budowlańcy wszystkie rybki wyłowią.

Tynk zamówiłam wczoraj. Zdecydowaliśmy się na ten najjaśniejszy. Balismy sie ciemniejszego, aby nie wyszła nam wielka cytryna z muchomorem ;) Na kolorniku, to jest trzeci kolor, zaraz za białymi, więc teoretycznie powinien być najmniej jaskrawy, ale pani z firmy w ktorej zamawialiśmy, troszkę mnie przestraszyła, tekstem "ta cytrynka"... Najwyzej za rok przemalujemy

Do końca maja, tynki,podbitka, górny taras i elektryka, mają być gotowe :) Dzisiaj jedziemy na budowę i będziemy przekonywać Panów, aby jeszcze cokół nam zrobili :) I domek na zewnątrz praktycznie będzie gotowy. Zostaną nam tylko taras dolny i wejście do domu, ale to w przyszłym roku najwcześniej...

• 2 weeks później...