Renatamama3 26.05.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Aga A ja donoszę byłam właśnie oglądać te drzwi są super .Można zamawiać szersze ościeżnice za każy dodatkowy centymetr 10 zł ( w stanadarcie jest 9cm ).Fajne jasne drewno bez sęków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 26.05.2011 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Renia, no to świetnie w takim razie dodaję go sobie jako ulubionego sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 27.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hejka!Wpadłam na chwilę i skręciło mnie z zazdrości. Niedość,że duży i z pieknymi oknami to jeszcze na takim etapie macie domek.Tak, tak chyba najbardziej podobają mi się Wasze okna. No ale duży metraż duże okna. Nasze to niestety blokowa wersja nie ma gdzie poszleć. Jeśli mogę coś na temat koloru tynku to proponowałabym najostrzejszy z zaproponowanych. Trzeba wziąść poprawkę ,że z czasem będzię blaknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 27.05.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Lili, specjalnie obejrzałam jeszcze raz zdjęcia dziękuję za komplement Okna nie są jakieś duże, wiekszość to 150/150, w teraźniejszym mieszkaniu mamy większe Tylko dużo ich jest moim zdaniem, ale ja pracuje w firmie zajmującej się sprzedażą okien i nie tylko więc dobry rabat dostałam Zastanawiam się tylko, kto te okna będzie mył? A Wasz dom jest naprawde fajny, podobaja mi się takie dachy jak Wasz, bez okapników. Kojarzą mi się z francuska wsią (niewiem dlaczego) i uważam, że naprawde z czasem można go fajnie zaaranzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 27.05.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Agi!Najważniejsze jest wrażenie. A na mnie zrobiły takowe, może właśnie chodzi w tym o ilość. Szczerze powiem,że jeśli chodzi o nasz dom { zew}, to poprostu samo wyszło, bo bardziej byliśmy skupieniu na rozmieszczeniu poszczególnych pomieszczeń.A jeśli przy okazji uda nam się stworzyć taki sielski, wiejski klimacik było by bardzo fajnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 02.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Agi witam się u Ciebie.... Domek ŚLICZNY, bardzo podoba mi się dach i ogólnie cudny... .macie wielgachną działkę i oczywiście duże pole do popisu...a widoku na staw ( Wasz osobisty fiufiu ? ) pozytywnie zazdroszczę.... Będę podglądać jeśli pozwolisz Inspiracje kuchenne i łazienkowe godne naśladowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.06.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 gratuluję "prundu" nie ma to jak własny blaskhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/02icon_mryellow.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 03.06.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Juszczakówko dziekuję za odwiedziny Staw nasz i komary też nasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.06.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Aga fajnie się zapowiada pokój synka .My kupiliśmy szafę Stiva biało- zieloną taką wybrał syn jeszcze chce mu kupić Trofast biały http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80153800 teraz mamy tego sosnowego będzie go miał w nowym domku starszy syn .Łóżko kupiliśmy sosnowe chce je pomalować na biało ale synek jest na Nie .I mam zgryza .dOMEK FAJNIE SIĘ ZAPOWIADA TAK SŁONECZNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 06.06.2011 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Dzięki Reniu Ja wolę sosnowego trofasta przemalować na biało. Serię Stuva też znam i też się nad nią zastanawiałam, ale wolałabym cos bardziej klasycznego. Syn na szczęście ma dopiero 2 lata, więc na razie za bardzo się nie sprzeciwia i cieszy sie każdą nową rzeczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 06.06.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Agi! mogę jedynie przychylić się do głosu Renaty, zapowiada się niezły pokoik. przy białych meblach można spokojnie bawić się dodatkami i tworzyć nowy charakter pokoju. To samo chcę zrobić w pokoju córki.{4l} Ale ja pójdę już w wersję młodzieżową{ szafa,komoda,regał, biurko}- taka długodystansowa wersja. Domek w kolorze bardzo fajnie się prezentuje. Gatuluję zaliczenia kolejnego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 06.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Agi - elewacja śliczna!! Jest w sam raz - widać , ze żółty, ale daleko mu do cytrynki - super:) I jak fajnie odbija światło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Wiecie co, teraz to niewiem, czy żółty to najlepszy pomysł wszystkie robale lezą do tych ścian teraz. Muszę zapamiętać, że wewnątrz żadnego żółtego! Chyba całą chałupę na niebiesko pomaluję, podobno tego koloru robaki nie lubią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 O tym żótym to wiem bo mój synuś ma uczulenie na komary i pani dermatolog na samym początku jak to odkryliśmy czyli 8 lat temu zakazała nosić przez niego żółtych ciuszków bo przyciągają te paskudstwa .U nas będzie jakiś jasny ekri ,beżyk,gołabek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Z tymi kolorami jest różnie mój .... domek jest koloru khaki ( taka zgniła zieleń ) i na elewacji uwielbiają wylegować się różne robale :lol2:, koleżanka ma białą elewację i nie mogę powiedzieć aby jej ściany były bez robali w słoneczku , a sąsiad ma koloru niebiesko-szarą i co ???? też ma "gości" ..... Więc nie przejmuj się takim szczególikiem bo robaczki zawsze będą się wygrzewać na elewacjach . Najważniejsze jest to , że prace idą do przodu i to całkiem szybkim tempem . Pokoik młodego super... na pewno będzie go wykorzystywał na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aaaa komarów szczerze nie zazdroszczę, a stawu już tak ( wiem pisałam o tym ) jak przywędrują różne kumaki czyli żabole to będzie koncertowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 żaby, traszki, zaskrońce... to wszystko już mieszka w stawie Są też kaczki z małymi kaczuszkami i troszkę ryb. Czasem przyleci czapla. Na działce można tez zobaczyć czasami bażanty (jeśli się nie mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.06.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 My mamy oczko wodne takie spore prawie stawik i komarów jakoś mało ale może dlatego ,że mamy karpie koi i wyjadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 żaby, traszki, zaskrońce... to wszystko już mieszka w stawie Są też kaczki z małymi kaczuszkami i troszkę ryb. Czasem przyleci czapla. Na działce można tez zobaczyć czasami bażanty (jeśli się nie mylę) To już nawet te komary zdzierżyłabym dla takiego towarzystwa !!!! Romantycznie na całego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 07.06.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 My mamy oczko wodne takie spore prawie stawik i komarów jakoś mało ale może dlatego ,że mamy karpie koi i wyjadają . Renia, nasz staw ma ok. 1500 m2, karpie koi kiedyś też były, jakieś 30 lat temu... Teraz sa juz zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts