Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pogodny IV - komentrze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka!

Wpadłam na chwilę i skręciło mnie z zazdrości. Niedość,że duży i z pieknymi oknami to jeszcze na takim etapie macie domek.

Tak, tak chyba najbardziej podobają mi się Wasze okna. No ale duży metraż duże okna. Nasze to niestety blokowa wersja nie ma gdzie poszleć.

Jeśli mogę coś na temat koloru tynku to proponowałabym najostrzejszy z zaproponowanych. Trzeba wziąść poprawkę ,że z czasem będzię blaknąć.

Lili, specjalnie obejrzałam jeszcze raz zdjęcia ;) dziękuję za komplement :) Okna nie są jakieś duże, wiekszość to 150/150, w teraźniejszym mieszkaniu mamy większe ;) Tylko dużo ich jest moim zdaniem, ale ja pracuje w firmie zajmującej się sprzedażą okien i nie tylko ;) więc dobry rabat dostałam :)

Zastanawiam się tylko, kto te okna będzie mył?

A Wasz dom jest naprawde fajny, podobaja mi się takie dachy jak Wasz, bez okapników. Kojarzą mi się z francuska wsią (niewiem dlaczego) i uważam, że naprawde z czasem można go fajnie zaaranzować :)

Agi!

Najważniejsze jest wrażenie. A na mnie zrobiły takowe, może właśnie chodzi w tym o ilość.

Szczerze powiem,że jeśli chodzi o nasz dom { zew}, to poprostu samo wyszło, bo bardziej byliśmy skupieniu na rozmieszczeniu poszczególnych pomieszczeń.

A jeśli przy okazji uda nam się stworzyć taki sielski, wiejski klimacik było by bardzo fajnie.

pozdrawiam

Agi witam się u Ciebie....

Domek ŚLICZNY, bardzo podoba mi się dach :jawdrop: i ogólnie cudny... .macie wielgachną działkę i oczywiście duże pole do popisu...a widoku na staw ( Wasz osobisty fiufiu :D ? ) pozytywnie zazdroszczę....

Będę podglądać jeśli pozwolisz ;)

Inspiracje kuchenne i łazienkowe godne naśladowania....

Aga fajnie się zapowiada pokój synka .My kupiliśmy szafę Stiva biało- zieloną taką wybrał syn jeszcze chce mu kupić Trofast biały http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80153800 teraz mamy tego sosnowego będzie go miał w nowym domku starszy syn .Łóżko kupiliśmy sosnowe chce je pomalować na biało ale synek jest na Nie .I mam zgryza .dOMEK FAJNIE SIĘ ZAPOWIADA TAK SŁONECZNIE.

Agi!

mogę jedynie przychylić się do głosu Renaty, zapowiada się niezły pokoik. przy białych meblach można spokojnie bawić się dodatkami i tworzyć nowy charakter pokoju. To samo chcę zrobić w pokoju córki.{4l} Ale ja pójdę już w wersję młodzieżową{ szafa,komoda,regał, biurko}- taka długodystansowa wersja.

Domek w kolorze bardzo fajnie się prezentuje. Gatuluję zaliczenia kolejnego etapu.

Z tymi kolorami jest różnie mój .... domek jest koloru khaki ( taka zgniła zieleń ) i na elewacji uwielbiają wylegować się różne robale :p:lol2:, koleżanka ma białą elewację i nie mogę powiedzieć aby jej ściany były bez robali w słoneczku :no::lol2:, a sąsiad ma koloru niebiesko-szarą i co ???? też ma "gości" ;).....

Więc nie przejmuj się takim szczególikiem bo robaczki zawsze będą się wygrzewać na elewacjach :D.

Najważniejsze jest to , że prace idą do przodu i to całkiem szybkim tempem :).

Pokoik młodego super... na pewno będzie go wykorzystywał na całego ;)

żaby, traszki, zaskrońce... to wszystko już mieszka w stawie ;) Są też kaczki z małymi kaczuszkami i troszkę ryb. Czasem przyleci czapla. Na działce można tez zobaczyć czasami bażanty (jeśli się nie mylę) :)

To już nawet te komary zdzierżyłabym dla takiego towarzystwa !!!! :D

Romantycznie na całego ;) .....