buła1985 11.02.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 witam mam pytanie?? czy potrzebuje jakiejkolwiek zgody na zrobinie sobie w mieszkaniu ubikacji oczwiście rura odpływowa nie ma śr.110 tylko 75. Wygrałem mieszkanie z przetargu i mam kapitalny remont ubikacje sa na półpiętrze a ja chce mieć w środku mieszkania. Wiem że są młynki przystosowane do ścieków,ale nie wiem czy moge sobie to zrobić bez zgody administracji?? czekam na odpowiedzi . Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakoxxs 11.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 jak mieszkasz na parterze to nie ma żadnego problemu tylko musisz spytać się administratora budynku czy możesz wymienić fragment pionu w piwnicy są już rury o większej średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 11.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 nie wiem czy moge sobie to zrobić bez zgody administracji?? czekam na odpowiedzi . Z gory dzieki Potrzebujesz pozwolenia na budowę, a do tego zgoda administracji będzie oczywiście potrzebna. Poczytaj http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7400429,Kupil_mieszkanie__ale_sedesu_juz_nie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 11.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ewentualnie mozesz zastosowac metode bulgarskiego socjalisycznego budownictwa,tzn zostawic ta rure i korzystac z kibelka ,tylko papier toaletowy bedziesz musial wrzucac do kosza nie do kibla bo zapcha rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts