Lawy 21.01.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Sprawa przedstawia się tak:Jest działka z domem. Chcę wybudować drugi dom i są 2 opcje: budowa nowego w drugim końcu działki bądź dobudowa do starego (stworzenie coś w stylu bliźniaka).I na sam początek mam pytanie:Czy dobudowując dom do starego muszę występować o nowe przyłącze (gaz) czy też mogę korzystać wraz ze starym domem (rodzina) i mieć wspólny licznik. Chodzi o to czy dostając nowy adres będzie możliwość korzystania (ze wspólnym licznikiem) z tego samego przyłącza.Nastepne pytanie pewnie wkrótce...ale już się boję tych wszystkich formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.01.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Powinna byc mozliwosc korzystania z tego samego przylacza i mozliwosc zamontowania sublicznika. Najlepiej zapytaj we wlasciwym ZG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts