Ivve 08.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mój elektryk polecił mi BERKERA, twierdzi, że ma dobre "bebechy" za tą cenę ok. 15 zł pozdr. Iv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekm22 08.06.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Polecam Legranda ! Jedna uwaga przy zakupie przywidziec kupno paru czesci na zapas - zmiana modeli jest u nich bardzo szybka , a pozniej jest problem z kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.06.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Najpierw mieliśmy najtańsze polskie. A jak już się nam wystrój wnętrz łącznie z kolorkami ścian ustalił to kupilismy Berkera, a ramki się dobrało do ścian i kafelków. Używam od 3 lat, bez zarzutu. Dodatkowo zakup poszedł na ulgę remontową. Poszukaj po okolicy może ktoś ucieka z obskury i mogłobyś załozyć do odbioru domku, a potem wykorzystać ulgę. Tylko uważaj na prowizorki, lubią się utrwalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 02.10.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Wątek zastygł latem. Od tej pory pewnie pojawiły się nowe serie . Ze względu na brak czasu chyba zdecyduję się na zakup w Praktikerze.Jest tam dość duży wybór. A może jednak dać pierwszeństwo hurtowni elektrycznej ? Co o tym sądzicie ?!Jakie pstryczki -elektryczki zakładacie aktualnie u siebie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 02.10.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 W poprzednim mieszkaniu szarpnęłam się na GIRA i byłam baaaardzo zadowolona. Zarówno od strony estetycznej jak i funkcjonalnej (GIGANTYCZNY wybór- nawet takie specjalne do podłączania sprzęstu audio- video, jeśli puści się kabelki w ścianie. Upodobałam sobie serię F-line (taka kremowa z zaokrąglonymi rogami). Teraz na pewno zamontujemy takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 03.10.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Ara - nie warto kupować takich rzeczy w marketach budowlanych - często mają ceny nawet wyższe od katalogowych a w hurt. elektrycznej dostabiesz od tej ceny rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 03.10.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Berenika, nnatasza - dzięki za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamikazeeeee 15.04.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 proszę o pomoc niektórych może rozśmieszyć moje pytanie ale proszę o odpowiedź wykańczam dom i nie wiem ile mam kupić włączników pojedyńczych a ile podwójnych czy to można poznać po ilości kabli w puszce, po czym to się poznaje bo jestem na ten temat zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Taka specyfikacje powinien zrobic Ci chyba elektryk, ktory ukladal instalacje, albo ten ktory bedzie montowal osprzet. Po tym, co tu piszesz, nie masz chyba na ten temat zielonego pojecia - nie ryzykuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 16.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Kamikazee jeżeli teraz musisz to kupić, a nie masz elektryka pod ręką, spróbuj dogadać się z gośćmi w jakiejś hurtowni elektrycznej. Z rampą na Langiewicza (w Rzeszowie oczywiście ) byli całkiem mili faceci, może w razie czego Ci powymieniają te kontakty- ale to chyba jest wariant awaryjny, też bym czekała na elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G 20.04.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Zdecydowanie polegaj na elektryku, który robił instalację.Ja miałem podobny dylemat i mimo, że w momencie gdy zachciało mi się policzyć ilość gniazd i wyłaczników miałem kilku robotników ( w tym i elektryka) na budowie, żaden z nich nie wziął na siebie odpowiedzialności za wybór gniazd. Największy mieszun był z wyłacznikami krzyzowymi.Zadzwoniłem po gościa który instalację wykonał, a ten tylko rzucił okiem i bez namysłu strzelał co mi potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 21.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 berker (modul Star Plus) - sprawdził się przy kilkakrotnym wykręcaniu ze ściany i wkręcaniu z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł.001 21.04.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 a może ktos ma trochę więcej kasy i chce zaszaleć ? Jeżeli tak to polecam fimę GIRA - to jest górna pólka a nie Laegrand Ja bedę miał coś w ten deseń: http://www.gira.com/en/produkte/abbildungen/esprit_doppeltast_glas_alu_161_1017051579.jpg oczywiscie nie w całym domu Reszta to Berker Polecam swoje usługi, mam w firmie GIRA spore rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 23.04.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 mam juz polozona instalacje elektryczna i zamierzam kupic wiadomo, gniazda, przelaczniki, wylaczniki etc ... naturalnie jednej masci. Nie mam natomiast zielonego pojecia na jaka irme zwracac szczegolnie uwage. elektryk polecil nam Legranda , co sadzicie ? Mój wybór padł na Sisteme Legranda.Jakość super,kolorystyka cikawa.Kupowałem to oczywiście w hurtowni bo ceny marketowe skutecznie odstraszaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.01.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Odświeżam wątek.Co ostatnio jest na "topie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 17.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Nadal BERKER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Berker Modul , kremowy . Prostota i elegancja . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 17.01.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 nie mam pojecia, jakiej firmy sa gniazda w moim mieszkaniu, kupilem najprostsze podwojne biale i tyle mi wystarczylo. nie wiem, co moze sie w srodku gniazda zepsuc, chyba tylko obudowa peknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 17.01.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja wybrałem Berkera kolor beżowy. W chwili gdy je kupowałem (połowa 2005r) mogłem w tej samej cenie dostać GIRA bo były w jakieś promocji, ale Berker bardziej mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 17.01.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 nie mam pojecia, jakiej firmy sa gniazda w moim mieszkaniu, kupilem najprostsze podwojne biale i tyle mi wystarczylo. nie wiem, co moze sie w srodku gniazda zepsuc, chyba tylko obudowa peknac Podobno nieświadomi zagrożenia żyją dłużej, więc niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts