ba-sia3 20.11.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Sorki nie to zdjęcie włożyłam, ale na tym zamieszczonym to cena za gniazdo naprawdę niziutka, prawie zerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 20.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 http://lh3.ggpht.com/_bySjcBIOHMo/TOgbJKJu_VI/AAAAAAAAVyM/RX_lVbD4dvc/s640/Obraz%20017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 20.11.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 chyba tak ;] u mnie wszędzie berkery tymczaem szukam czarnych oprawek - prostych, kwadratowych, bez udziwnień. podwójnych. jakieś podpowiedzi? Może Berker B.7 Glass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.11.2010 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Zdecydowanie Berker Glass. Lakierowane, czarne szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netoperka 21.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam,Miłośnikom prostych kwadratowych form polecam nową linie Ospel SONATA.Do wyboru również czarne i białe szklane oprawki. Ceny bardzo przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.11.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Z tych tańszych gniazdek całkiem nieźle sprawdza się też OSPEL z linii IMPRESJA. Mam w mieszkaniu, w którym teraz mieszkam i od lat nic się z tym nie dzieje. Gniazdka systemowe, oprawki w kilku kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 21.11.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jakby było mnie stać , i cena była o jedno 0 mniejsza to ten jest piękny http://www.elektrodo.pl/images/berker/crystal_ball.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 22.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) sliczne te Berkery Glass ...tylko ta cena ktos jescze ,oprocz Ospela, robi takie szklane ramki ?i jak takie ramki wychodza w praniu ? u mnie wiekszosc gniazdek niestety dosc konkretnie sie brudzi od kurzu ktory wedruje peszlami od skrzynki do gniazdka, pod plastikowa ramka tego nie widac ale pod szklamym Glassem Berkera wszystko wyjdzie a nie mam zamiaru co chwile sciagac ramki do mycia Edytowane 22 Listopada 2010 przez adass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.11.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 sliczne te Berkery Glass ...tylko ta cena ktos jescze ,oprocz Ospela, robi takie szklane ramki ? i jak takie ramki wychodza w praniu ? u mnie wiekszosc gniazdek niestety dosc konkretnie sie brudzi od kurzu ktory wedruje peszlami od skrzynki do gniazdka, pod plastikowa ramka tego nie widac ale pod szklamym Glassem Berkera wszystko wyjdzie a nie mam zamiaru co chwile sciagac raki do mycia Że keee ??????:jawdrop:A skąd Ty ten kurz bierzesz ? Wentylatory masz w skrzynce ? Nie wiem co Ci doradzić : jeśli czarne szkło to kurzu widać nie będzie (chyba, bo nie wiem jak wygląda kurz wdmuchiwany w gniazdko. Nie boisz się spięcia w gniazdku ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawid K 17.02.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 17 Lutego 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 06.07.2021 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 A co powiecie o gniazdkach i włącznikach firmy simon ? Szukam solidnych prostych i prostokątnych gniazdek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts