Jacek6 11.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, postanowiłem załozyc podobny wątek do istniejacego, ale dotyczący innego kotła. Mam taki kocioł od 5 lat, ale dopiero teraz dotarłem na to Forum, widzę, że zapewne można sporo poprawić w ustawieniach. Proszę o pisanie o problemach i sukcesach z kotłami tego producenta. Ustawieniach, węglach, doświadczeniach itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 14.02.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Niewiarygodne!Tylko ja mam w Polsce taki kocioł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewapp 24.02.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 WitamTaki kocioł mam też i jaChętnie podziele się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewapp 25.02.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mam zainstalowany piec Ekocentr 25 KW ze sterownikiem Compit R510 od kwietnia ub. roku. Z wyborem pieca miałem kłopot. Dużo się wcześniej naczytałem. Ale do rzeczy. Do ogrzania 160 m2 nowy budynek, ściana 3 warstwowa w tym 8 cm styropianu, poddasze ocieplone Rocwoolem 30 cm. Przy mrozie jak dzisiaj -12 -14 piec spala ok 25 kg/dobę. Nie posiadam zaworu mieszającego. Przy ustawieniu pieca na 65-70 st. na powrocie 40-50 stopni, przy temp. w pokojach 23 st. Mimo negatywnych decyzji o tym piecu jak na razie jestem zadowolony. Jeśli ktoś chce podjąć temat i podyskutować proszę się odezwać. Trochę czasu spędziłem przy ustawieniach więc mogę się podzielic ze spostrzeżeniami. Pozdrawiam wszystkichlewapp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts